Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima stotine nafo propagandnih kopipejstera koji pranose bulšit smišljen u fabrici fekalija zvanoj ISW. Javi se kad nađeš originalni izvor.https://www.slobodenpecat.mk/en/put...a-da-gi-pobedi-ukraincite-vo-kurskata-oblast/
Ima na stotinama sajtova ista informacija, šta da vam radim kad ste neinformisani ili nesposobni da pronađete nešto.
Da, ali, šta trenutno ne ide kako treba?Нек говори ко шта оће али свака част Русима, муда од челика. Чак и кад ништа не иде како треба, без проблема у јуриш!
Гине се, ал гину у Укри...
Размишљао сам о томе и које је твоје објашњење зашто је уопште кијевска жељезница у функцији још увјек?Puno je Putin bolećiv prema Ukrašama. Dok mu nacistička elita zapadnih zemalja slobodno dolazi vozom i paradira Kijevom rat neće stati.
Ohrabruje ih da postaju sve bezobzirniji i stalno podižu ulog. To je put u III rat, jer ako ne promeni svoju doktrinu o bratstvu i štednji neprijatelja, postoji opasnost da se toliko ohrabre da neke članice NATO.a iz Evrope ubace svoje trupe u neke delove Ukrajine, a onda će crvena dugmad jako da svetle.
uzeli su na pocetku i vise od 40% ali nekako izgubise tih 18%Pa kako onda takva nikakva Rusija, tigar na papiru, uze usr aini 25% teritorije i to protiv kako kažete "najmočnijeg saveta nato" sa druge strane, i svih silnih milijardi, najsavremenijeg naoružanja, tehnike
Kako ?
Kako su ti preci najebali u Blajburgu tako ce i ovi ukronatowehrmacht naciSSti isto...jesi se toga sjetioKad se setim
Znači u minusu si 2k eura i ti kažeš da ti finansijska situacija nije loša ?svi pricaju koliko amerika duguje
a niko ne sme da kaze koliko americi duguju![]()
i onda se zaprepaste da je americki realni dug veoma mali
Jer ako ja dugujem nekom 10.000 eura a meni duguju 8.000 onda realna finansiska situacija nije losa
A dobro jebaga sad znamo da je tako. Znamo da prodaje oružje i da uzima pare. Jel prodaje oružje Ukrajini indirektno? Da. Zato što mrzi Ruse? Ne. Zato što voli Ukre? Ne. Zato što voli da krade? Da.Pa daj izvor čoveče,nemoj napamet.
Mi prodajemo oružje decenijama i ne prodajemo zaraćenim stranama. Onaj kome prodajemo treba da od nas traži pismeno dozvolu za reeksport oružja. Kada nađete te zahteve i naše odobrenje javite se.Tačno. Ne znam zašto se forumska rusofilija pravi šuntava, kad znamo šta radi ******i.
nisam u minusu 2000 vec sam u plusu 10.000 koje sam uzeoZnači u minusu si 2k eura i ti kažeš da ti finansijska situacija nije loša ?
![]()
Dim te ebo koje amebe
Znam ja da je ovo jedina vaša uteha!!uzeli su na pocetku i vise od 40% ali nekako izgubise tih 18%
kako uzese nuklearnoj supersili sa najvise tenkova, vojnika, topova i borbenih zrakoplova na svetu tih 18%
kako?
(a da ne pricamo da su joj uzeli i deo njene teritorije....)
Pa ****** šta god Rusi osvoje bude selendra. Ugljedar od 30.000 ljudi selo. Novogrodovka i Ukrajinsk od 15.000 sela. Soledar od 20.000 ljudi selo. A kad su u Kurskoj oblasti pala 20-ak naselja s ukupnom populacijom ispod 2.000 ljudi, onda slom Rusije itd. Pa kako onda ovo nije slom Ukrajine. A napad na grad počeo je 4. septembra 2024. godine, ne 2022.Ne lupetaj, od 2022e se tamo tuku
to je verovatno selendra koja je videla najvise borbi u ovom ratu
Tigar od papira napreduje nezaustavljivo, svetske sile na čelu sa amerikom samo nemo posmatraju i čude se, a Rusi sa sve lopatama lemaju, nedaj Bože da krenu nečim ozbiljnijimRusi usli u Ugledar sa istoka i sa zapada
Na drugim pravcima OSU ne stoji nista bolje
Zapadni izvori vec govore da je Ugledar potpuno nebitan
pa i hitler je uzo rusima otprilike toliko za 4 godine rataZnam ja da je ovo jedina vaša uteha!!
Da rezimiramo
Tigar od papira je uzeo najmoćnijim silama sveta 25% teritorije.
Kakve svetske sile, obični luzeri i gubitnici hahahah
Ti gradovi što su Rusi oslobodili od nacizma, nisu gradovi to su plasteniciPa ****** šta god Rusi osvoje bude selendra. Ugljedar od 30.000 ljudi selo. Novogrodovka i Ukrajinsk od 15.000 sela. Soledar od 20.000 ljudi selo. A kad su u Kurskoj oblasti pala 20-ak naselja s ukupnom populacijom ispod 2.000 ljudi, onda slom Rusije itd. Pa kako onda ovo nije slom Ukrajine. A napad na grad počeo je 4. septembra 2024. godine, ne 2022.
Nisi razumeo.ceo svet duguje americi 8 triliona dolara i to se povećava svake godine, tako da je realni dug amerike nekih 12 triliona
Kim je najtvrđi komunista od svih. Severna Koreja je poslednja staljinistička država. Stoga nije čudno što kod njega vidimo moral, čast, obraz, poštenje i karakter-jer ljudske vrednosti imaju samo ljudi, a pitam se da li su kapitalisti, imperijalisti, liberali i Jevreji uopšte i ljudi.Kim je neki dan zapljunuo Kinu
Vrlo interesantan deckic, taj se ne boji bas nikoga i ne boji se da to otvoreno kaze
Za razliku od Kepeca koji i dalje gaji nezna osecanja prema "zapadnim partnerima"
Al to ne mozes objasniti forumskim rusosiitima, oni istinski veruju da ce Putin gadjati bombom Englesku i Lisabon
Eto biti cu BG samo da ti lakse podneses OSLOBODJENJE Ugledara.Znaci ipak si BG kremljobotic.
Ja koliko znam velika skladišta su ood zemljom zasticena od avio udara i prave se specijalne bombe tkz Bunker Buster i tu nikakav dron ne može nista ..Niko na livadama ne drzi toliko oružja.. Za 30000 tona bi ti trebalo 1666 kamiona za transport..Tako da nema reci ni o nekakvoj pripremi za transport ili dostavi.. Nego odakle ti cifra ?Skladište municije, pajseruMnogo skladišta na gomili.
Auuuuuuuu kakva je to sramota koja će se prepričavati generacijama. Da sa jedne strane tigar od papira na drugoj nacistička polupemntamalo sam pročešljao EU Naci štampu.. trenutna situacija na frontu : Rusi melju Nato Paktovce
![]()
kad skupois sva dugovanja sveta ka americi to ti je 8 triliona dolara.Nisi razumeo.
To je deseta stvar.
8 triliona je koliko strane drzave drze americkog duga u drzavnim obveznicama koje se moraju isplatiti.
Znaci amerika se zaduzila kod Kine 1 trilion, kod japana 1 trilion ukupno 8.
A ovo sto si pitao imas lepo na linku koji sam postavio, americi se duguje 30 i nesto triliona, a ona duguje 50 i nesto triliona, razlika je 20 triliona.
A od tih 50 triliona 8 drze strane drzave u americkim obveznicama.
Dug nisu samo obveznice nego i investicije, ugovori, krediti, druge finansije...
Pa ona je mozda jedina koja je niza od njega.Kad se setim samo da je Giorgia bila uzdanica kremljobota.
Bice i od Volodje. Lik je metar i snala.Pa ona je mozda jedina koja je niza od njega.