Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osveta za mrtvog sina.
Stanovnik Odese je ubio radnika TCC-a (šinteri) i celu njegovu porodicu
Tragična priča dogodila se u Izmailu u Odeskoj oblasti.
Čovek, čijeg sina je TCC prošle godine nasilno mobilisao i koji je poginuo na frontu, ušao je u trag jednom od šintera Zelenskog i dezintegrisao i njega i familiju mu.
Zapalio mu je kuću noću, izgorio je šinter, supruga, dvoje dece i svekrva

Poslednja izmena:
Rat još uvek traje i trajaće ali budi siguran da je Rusija ovaj rat odavno izgubila i to prvog dana kada je ispalila prvi metak na Ukrajinu.
Ovo je samo moje mišljenje i ništa više od toga.
:cool:
438A9A8A-6BC9-4C7B-AEB0-F022F514529C.jpeg

Objasni mi samo genije kako Rusija može da pobedi zapad koji je bar 50 puta ekonomski i vojno jači od Rusije, na osnovu čega to tvrdiš?
Rusija ne može da se takmiči sa zapadnom i baš zato su pokrenuli ovaj rat.
Zašto misiis da će se zapadni ljudi zrtvovati radi Ukrajine ?

Može jel u zapadnoj izbalansiranoj ekonomiju nema bas puno prostora za povecavanje troskova ..

Руска пропаганда, где су докази?

Па да, Руски животи ништа не вреде, то је оно што сам већ напомињао неколико пута. Хвала за потврду. ***** рат, генерално...

Ја нисам спорио ништа од наведеног, али је сила, хвала на признању.

Не мери се сила тим ко има више нуклеарних бојевих глава, мада то само као последња сламка русофила за које се фиксирају, јер то вам је једино остало, нуклеарне главе па нуклеарне главе. Када полете прве нуклеарке, неће бити важно да ли имаш 100 или 1000, света неће бити, тако да је то само свирање *****, али ако сте баш запели за те нуклеарне главе, између свих НАТО чланица и Америка има сасвим довољно бојевих глава, и то које су много ближе Руским границама него што су Руси Америци. Америци не могу да присмрде. Да их није ухватила прпа, не би улетели у Украјину као што јесу, али изгледа опет није свеједно кад си окружен НАТО, са и без нуклеарки, и то са још нове две чланице где ће бити нови системи постављени, јер су их Амери зајебали.

Ја нешто нисам спомињао бројке, ја сам само навео да је било силовања од стране комуниста. Да је и њих сто силовано, то је превише, али неке бројке после година окупације, имају неког смисла. Два милиона сигурно не, али неке цифре од десетину хиљада, имају више смисла.

Ако погледамо бројке у Сребреници, где је наводно 8 хиљада било стрељано, а прави број је негде око 1200 до 1600, онда од тих два милиона које си навео, узми бројку пропрционалну пропаганди, и ту ће бити негде прави број.
Morao bih svemu da te učim iz početka, prije nego uvidiš kako lupetaš gluposti.

Nuklearno oružje nije samo bojeva glava, dijeli se na trijadu a onda i na strategijsko i taktičko, pa dio njega je i A2AD štit, hipersonični projektili sa FOBS orbitalnom putanjom od 25 maha pri obrušavanju, kinetičkim bojevim glavama za tačkaste ciljeve ograničenog dejstva itd.

Mnogo je toga o nuklearnom naoružanju što je tebi nepoznato i špansko selo. Zato ne vrijedi sa tobom pisati o tome jer memaš ni predstave šta je to a da ne govorimo o znanju.

30 tona osiromasenog uranijuma od dejstava po Lavovu,Ivano-frakovsku..je odletelo u atmosferu...bice vremenom i dodatnih tona uranijuma.To je nekih svega 600km od Srbije.Aj u karton vinjaka da ce onkologija za neko vreme biti prepuna beba,dece,omladine,sredovecnih,baba i deda...sa nekim od 20000 simptoma karcinoma...i groblja ce biti prenatrpana,morace da se prave sve veca i veca..kako kod nas tako i u regionu...ili samo kod nas ce to da bude a u regionu nece jel su oni u NATO pa imaju tehnologiju da zastite vodotokove,zemljiste,biljke,zivotinje i ljude od radioaktivnih kisa i nuklearnog pepela sto pada sa nebesa kako vetrovi budu duvali tamo vamo.

Руска пропаганда, где су докази?

Па да, Руски животи ништа не вреде, то је оно што сам већ напомињао неколико пута. Хвала за потврду. ***** рат, генерално...

Ја нисам спорио ништа од наведеног, али је сила, хвала на признању.

Не мери се сила тим ко има више нуклеарних бојевих глава, мада то само као последња сламка русофила за које се фиксирају, јер то вам је једино остало, нуклеарне главе па нуклеарне главе. Када полете прве нуклеарке, неће бити важно да ли имаш 100 или 1000, света неће бити, тако да је то само свирање *****, али ако сте баш запели за те нуклеарне главе, између свих НАТО чланица и Америка има сасвим довољно бојевих глава, и то које су много ближе Руским границама него што су Руси Америци. Америци не могу да присмрде. Да их није ухватила прпа, не би улетели у Украјину као што јесу, али изгледа опет није свеједно кад си окружен НАТО, са и без нуклеарки, и то са још нове две чланице где ће бити нови системи постављени, јер су их Амери зајебали.

Ја нешто нисам спомињао бројке, ја сам само навео да је било силовања од стране комуниста. Да је и њих сто силовано, то је превише, али неке бројке после година окупације, имају неког смисла. Два милиона сигурно не, али неке цифре од десетину хиљада, имају више смисла.

Ако погледамо бројке у Сребреници, где је наводно 8 хиљада било стрељано, а прави број је негде око 1200 до 1600, онда од тих два милиона које си навео, узми бројку пропрционалну пропаганди, и ту ће бити негде прави број.
Udari po Ukroustaškom Lavovu:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back