Izbjeglica iz pograničnog sela Korenevo u Kursku rekla je za RIA Novosti: plaćenici ukrajinskih oružanih snaga počinili su zločine u okupiranim selima Kurska: pucali su u civile, odsijecali glave starcima, mučili djecu, a na video snimkama ubijenih ljudi koji su odlazili viralan na društvenim mrežama, prepoznaje svoje prijatelje.
Руска пропаганда, где су докази?
šta je 300 000 poginulih za ruse...pa nisu oni kao amerikanci pa za 15 poginulih na kabulskom aerodromu plaču mjesecima...rat nije video igra...hebeš ti rat ako nema najmanje 200 miljuna poginulih
Па да, Руски животи ништа не вреде, то је оно што сам већ напомињао неколико пута. Хвала за потврду. ***** рат, генерално...
znaci lepo priznas da je amerika genocidna kolonijalna sila hvala na priznanju
Ја нисам спорио ништа од наведеног, али је сила, хвала на признању.
Ne, to nije tačno. Kad si velika sila imaš najviše nuklearnih projektila na svijetu a najviše ima ko ćutuče? Rusija.
Не мери се сила тим ко има више нуклеарних бојевих глава, мада то само као последња сламка русофила за које се фиксирају, јер то вам је једино остало, нуклеарне главе па нуклеарне главе. Када полете прве нуклеарке, неће бити важно да ли имаш 100 или 1000, света неће бити, тако да је то само свирање *****, али ако сте баш запели за те нуклеарне главе, између свих НАТО чланица и Америка има сасвим довољно бојевих глава, и то које су много ближе Руским границама него што су Руси Америци. Америци не могу да присмрде. Да их није ухватила прпа, не би улетели у Украјину као што јесу, али изгледа опет није свеједно кад си окружен НАТО, са и без нуклеарки, и то са још нове две чланице где ће бити нови системи постављени, јер су их Амери зајебали.
.
Јбт, какав је ово ментални склоп?
Милиони Јевреја су убијени одвођењем у гасне коморе и затим у крематоријум.
Да би силовао 2 милиона швабица, мораш да се потрудиш да их савладаш, па затим и прођеш неку екстазу, а онда долази летаргија.
Ако је било 2 милиона силованих швабица, било је најмање двоструко више, односно 4 милиона које су се радо подале победницима или то урадиле за неку надокнаду, чоколадицу или неху другу ситницу која је у то време била велика.
Па долазимо до незамисливе цифре од шест милиона сношаја комуниста само у Немачкој.
И ти сада нешто замераш комунистима?
.
Ја нешто нисам спомињао бројке, ја сам само навео да је било силовања од стране комуниста. Да је и њих сто силовано, то је превише, али неке бројке после година окупације, имају неког смисла. Два милиона сигурно не, али неке цифре од десетину хиљада, имају више смисла.
Ако погледамо бројке у Сребреници, где је наводно 8 хиљада било стрељано, а прави број је негде око 1200 до 1600, онда од тих два милиона које си навео, узми бројку пропрционалну пропаганди, и ту ће бити негде прави број.