Radašin778
Elita
- Poruka
- 15.409
A kome da se zahvale silni izginuli Ukrajinci, Švabe,Poljaci, Francuzi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kome da se zahvale silni izginuli Ukrajinci, Švabe,Poljaci, Francuzi?
ne znam ja to, ja samo vidim da ovi kace slike, i snimke unistavanja, a ovi sto rade geolokacije kazu to jeste ta selendraNa periferiji Sudze su borbe i nisu jos uspeli da udju u grad. Novinari na terenu su bili u gradu kao i jos nekim mestima gde su navodno ukrajinci i nema ih tamo kao sto tvrde …
mora da boli onih 70+ mrtvih cionista amera i nato guzije u jemenu pa spemujes gluposti i na drugim temama samo nastavi da kmecisjavljaju da je Nacionalna garda Ohaja prodrla vec 35 km duboko u Rusiju
35 kilometara covece, pa gde je raspala ruska armija

Opet SS oznaka?! I treba da ih peglaju do kraja,dokle god postoji i jedan da voli ovo zlo.Kursk
Otiš'o kod Bandere gologlav
![]()
![]()
onaj snimak sto si okacio su wagnerovci u Malijumora da boli onih 70+ mrtvih cionista amera i nato guzije u jemenu pa spemujes gluposti i na drugim temama samo nastavi da kmecis![]()
opet lupetas gluposti glup gluplji patataa sad nastavi da kmecis nato guzni sendvicaruonaj snimak sto si okacio su wagnerovci u Maliju
popusio si propagandu tamo, jbga, crni crnci garavi ko beli sneg, cak ni to ti nije bilo cudno

Pa to i jeste uzrok celog ovog rata: šta "neko", a pitam se ko li je taj neko i kome to odgovara, zabija klin između Rusije i Evrope. "Neko" je svatio da se izgradnjom severnog toka Rusija malo previše približila Nemačkoj, kao vodećoj ekonomskoj sili u Evropi i uvideo da ako se spoje nemački know-how sa ruskim resursima i potencijalima, da će on, taj "neko", da bude izbačen iz Evrope a posebno Nemačke gde je taj "neko" od '45 u funkciji kolonijalnog upravnika.Dobar deo Evrope čini teritorija Rusije.Ukrajina je u Evropi takođe.Šta si hteo da kažeš?
Na ruskom se Kursk piše Курск, na ukrajinskom - Курськ
ma kakva bitka...ljudi moji toliko ste uske pameti kao žabe iz bunara...naše današnje shvačanje stvarnosti uopće ne može zamisliti obim bitke kod kurska 1943....samo da podsjetima...vojnog materija i ljudstva bilo je više u jednoj bitki nego obostranih vojnih efektiva na čitavom zapadnom frontu 1944 i 45.Konjica je ovde! Čini se da je igra gotova za poslednji očajnički uzdah Zelenskog, bitka kod Kurska sada je prava:
Украјинска јединица отишла је 3 км у Белгородску област, село Пороз и направила видео. Приоритет АФУ се померио са одбране Донбаса на инфилтрирање на руске територијеNa ruskom se Kursk piše Курск, na ukrajinskom - Курськ
Ta tabla je u Ukrajini
Добро, значи борбе се воде код Житомира?Na ruskom se Kursk piše Курск, na ukrajinskom - Курськ
Ta tabla je u Ukrajini
Ne vode se ni kod Belgoroda.Добро, значи борбе се воде код Житомира?
Kad se dokaže da lažeš, lupaš neke nebulozne floskule?Добро, значи борбе се воде код Житомира?
Lako vam je da pucate po trudnicama, ali kada je stigla vojska krenula je pušika i bezanija…ne znam ja to, ja samo vidim da ovi kace slike, i snimke unistavanja, a ovi sto rade geolokacije kazu to jeste ta selendra
ali to me ne brine, to su ionako sve kurtonske vukojebine, nego gde je raspala ruska armija dok NATO prodire
jel su uzeli godisnji, pa se vracaju 31 avgusta?