Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Korupcija nagriza rusko drustvo pa bar zadnjih 50 godina ono pravo dobro. E ovo ti je rezultat. Jednu ukrajinu, jednu kvazidrzavu ne mogu da slome vec 3 godine.
Čak mi smrducka i da ce nesto svoje teritorije da izgube.
Obzirom da u kalkulaciju nisi unijeo podršku SAD i kompletnog NATO pakta sa svim ljudskim (plaćenici, NATO stručno Nato osoblje na svim složenijim zapadnim sistemima ), materijalno- tehničkim sredstvima (isporučene vojne opreme u vrijednosti vjerovatno preko 200 milijardi dolara, od municije,granata do aviona F16 ) i čitavim vojno-obavještajnim komandnim resursima (čitava Nato obavještajna mašinerija ; sateliti, avaksi, izviđački avioni i dronovi je uvezana sa ukrajinskim štabovima uz prisutnost i Nato visokih oficira za vezu na terenu !) teško da možeš pričati o nekoj jadnoj kvazi državi u ovom sukobu !
Stim da je meni je totalno neartikulisana i pomalo smrducka ta tvoja prognoza o ruskom gubljenju svoje teritorije ovim napadom Ukropa na Kurski region što ćeš se vjerovatno brzo uvjeriti i sam u toku narednih par dana !

Ukrajinski izvor je izvestio da ruske snage šalju pojačanje preko kanala Severski Donec i da se gomilaju u podrumima kuća.

GUXhGXHa8AAMC-P

sta odlicna stvar bolan, pa to je super stvar. Najbolje bi bilo da ih pustee do centra moskve, tamo ce najlakse da ih neutrališu.
Drži se ti bolan klixa.ba , tamo ćeš naći cijelu pilanu bukove građe, koja se slaže s tobom da će ova ofanziva jedne Ukro brigade da se završi u centru Moskve !
Doduše i ja se negdje slažem,a završiće se ovako nekako:
mars-nemackih-vojnika-17.-jula-1944-u-moskvi.jpgarobljeni-vojnici-ukrajinske-vojske-setaju-centrom-grada-u-pratnji-naoruzanog-konvoja-donjeck-...jpg

🤡
Освојити Крим са војне тачке гледишта лакше је него Донбас, где има више од 1000 км фронта и дубина већа од 200 км. Кад кажем да ћемо ићи на Крим, већ идемо тамо, - Буданов
...nažalost ukrajinci će zbog ovakvih budaletina platiti veliku cijenu.

💥 Оружане снаге Русије погодиле су конвој технике Оружаних снага Украјине у Курској области
Укупан број украјинских група која је пробила дубоко у Курску област је до 900 људи, рекао је војни дописник Александар Сладков.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back