Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.884
I opet vas kecaju...Ja ne znam stvarno koje vojne skole su izucavali ovi Rusi
ovo mora da je najgora generacija vojnih komandanata u 1000 godina ruskih ratova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I opet vas kecaju...Ja ne znam stvarno koje vojne skole su izucavali ovi Rusi
ovo mora da je najgora generacija vojnih komandanata u 1000 godina ruskih ratova
Korupcija nagriza rusko drustvo pa bar zadnjih 50 godina ono pravo dobro. E ovo ti je rezultat. Jednu ukrajinu, jednu kvazidrzavu ne mogu da slome vec 3 godine.Ja ne znam stvarno koje vojne skole su izucavali ovi Rusi

Ma jok bre ne razumes ti to. Štede civile, kotao, kindzali i sarmati, multipolarni svet…, više ništa neće biti isto… i to te stvari.Rusija postala druga najjaca vojna sila u Rusiji![]()
Kockanje je kad imas bilo kakve sanse...........Videcemo kako ce se ovo kockanje Sirskog isplatiti
Šteta što nisi stigao dalje od toga, ne bi se sad blamirao pišući gluposti...a lepo su nam rekli jos u drugom razredu osnovne škole u basni “Lakomi mečići” ko hoce veće izgubi i ono iz vreće.

Teši se, ali, hvala Bogu, sve drugači je ...Braća Rusi sve naciste, u njihovoj iskonskoj zemlji Ukrajini, pobiše ...Ja ne znam stvarno koje vojne skole su izucavali ovi Rusi
Zove te 2022, traži da joj vratiš propagandne gluposti.Rusija postala druga najjaca vojna sila u Rusiji![]()
Ma jok bre ne razumes ti to. Štede civile, kotao, kindzali i sarmati, multipolarni svet…, više ništa neće biti isto… i to te stvari.
ukri im upadnu u drzavu 5km a rusofili seire kad rusi osvoje dve ulice i to ne cele…
Pa on bi, kao dokazani američki poturica, bacio atomsku bombu na Kijev iTeši se, ali, hvala Bogu, sve drugači je ...Braća Rusi sve naciste, u njihovoj iskonskoj zemlji Ukrajini, pobiše ...

sta odlicna stvar bolan, pa to je super stvar. Najbolje bi bilo da ih pustee do centra moskve, tamo ce najlakse da ih neutrališu.Nikada ne sprecavaj neprijatelja kada cini pogresan potez.
Upad na teritoriju Rusije je odlicna stvar - po Ruse.
Da sto lakse i sto brze uniste neprijateljsko NATO ljudstvo i tehniku.
Kazem mnogi su upadali u Rusiju. Neki stizali i do Moskve i Volgograda.
Ali se 90% njih NIKADA nije vratilo kucama. Crkli su i nadjubrili ruski cernozem.
Ista sudbina ceka i ove neprijatelje ruske.
Pobice ih Rusi - sve do jednog. Polako, postupno, temeljno i metodicno.
Rusija koja se spremala za rat protiv celog NATO saveza
Ne moze da pobedi Ukrajinu sa NATO oruzjem iz 1981 i to na kasikicu
Zajebani Ukrajinci
Upad na teritoriju Rusije je odlicna stvar - po Ruse.
Korupcija i nepotizam, loša kadrovska politika generira nesposobnost vojnog kadra.Ja ne znam stvarno koje vojne skole su izucavali ovi Rusi
Mnogi Rusi su to jedva dočekali, bit će rubalja..Ovakve bisere necemo procitati ni u Svinjformeru