LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.338
Šta se desi sa objektom kad ga pogodi dron, zamislite šta bi ostalo da ga pogodi raketa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, oni se nesretnici za ništa ne pitaju, igraju kako im zapad svira. E sada treba snisnut petlju pa reći - nećemo !!!
Jak ti spisak, nema nijednog Rusa a protiv Crvene Armije ih se borilo najmnje deset puta vise nego Ukrajinaca.Evo spiska SS divizija i broja dobrovoljaca u svakoj nacistički okupiranoj zemlji.
Ukraine: Ukrainian SS volunteers formed the 14th Waffen Grenadier Division (1st Galician) with around 80,000 volunteers
Ukrajinu treba podrzati ako mi ne verujes pitaj Vucica.Zato i ne treba da se čudimo što Evropa podržava Ukrajinu.Pa ovo je samo još jedan pohod na Rusiju.Sve ostalo su laži i izmišljotine.Evropa podržava Ukrajinu koja nije ni u EU ni u NATO?!Pametnom dosta.Nadam se da će se ovo uskoro završiti,da ne gine narod uzalud jer će svakako biti kako Rus bude rekao,kao 1945-te.
Nije ovo dron,ovo je neka KX raketa.Šta se desi sa objektom kad ga pogodi dron, zamislite šta bi ostalo da ga pogodi raketa
Pa sto si glasao za njegaUkrajinu treba podrzati ako mi ne verujes pitaj Vucica.
Da sam ja pitan strpao bih ga u corku najkasnije zajedno sa Slobom ustvari mnogo ranije.Pa sto si glasao za njega![]()
Ja vidim samo kolaboraciju sa agresorom i to jos od kad su okupirani 2014.Ljudi se brane od agresora koji je upao u zemlju.
Aaaa pa ne znam ja za to.Hvala.Зашто неко ко хвали 9.бојну "Рафаел витез Бобан" подржава неонацизам у Украјини? Зашто неко коме је "ЗДС" старохрватски поздрав подржава неонацизам у Украјини? И тако можеш поставити тисућу питања, а само је један, исти одговор.
Ne verujem ti.Ukrajinu treba podrzati ako mi ne verujes pitaj Vucica.
Ukrajina je zvanične i priznate granice dobila 1991-ve godine, i niko se tada nije ništa bunio.Ja vidim samo kolaboraciju sa agresorom i to jos od kad su okupirani 2014.
Ukrajina je zvanične i priznate granice dobila 1991-ve godine, i niko se tada nije ništa bunio.
Agresor ih je napao tek pre tri godine.
To bi bilo kao da nas Albanci danas napadnu jer su nezadovoljni tretmanom šiptarske manjine u Medveđi i Bujanovcu.
Ja u Beogradu, Novom Sadu i Nišu do sada nisam video albanske rakete.Зар то нису урадили пре 25 година?
Šta je sa izborima u Ukrajini gde desničari nisu prešli cenzus...Šta je sa više desetina novinskih članaka u ozbiljnim novinama iz Izraela i SAd, koji su nastali pre početka SVO?
Šta je sa snimkom sa francuske TV gde su slučajno pustili ukrajinskog klinca koji kolonu vojnih vozila pozdravlja naci pozdravom?
Šta je sa video snimcima s aškolskih predstsava gde ukrajinska deca pevaju o klanju Rusa uz noževe i sekire na bini?
Slažem sa da ima dosta fotošopvanih fotki, ali ima i toliko nedirnutih snimaka da je smešan bilo koji pokušaj negirati ogroman broj nacista u kompletnom ukrajinskom društvu, pa i u vojsci, polici i vrhu vlasti.
Pitao sam u biblioteci, kaže žena nemaju nijednu.Evo nađi ove knjige, pročitaj nešto, edukuj se malo
1. „Holokaust mecima“ oca Patrika Desboa, francuskog katoličkog sveštenika.
2. „Stepan Bandera: Život i zagrobni život ukrajinskog nacionaliste: fašizam, genocid i kult“ Gžegoža Rosolinskog-Libea, nemačko-poljskog istoričara.
3. „Ukrajinski nacionalisti i holokaust: Učešće OUN i UPA u uništavanju ukrajinskog jevrejstva, 1941-1944“, Džon-Pol Himka, kanadski istoričar.
4. „Genocid i spasavanje u Volinu“ Tadeuša Pjotrovskog, poljskog autora.“
Ja u Beogradu, Novom Sadu i Nišu do sada nisam video albanske rakete.
Što se za Kijev i okolinu ne bi moglo reći kad pričamo o njihovom dežurnom agresoru.
OPET nisi odgovorio na pitanje,ali mi je @Берекин objasnio kako stoje stvari kod tebe i sad razumem.Ja ne podržavam ruske fašiste koji ruše i razaraju Ukrajinu , ubijaju nevine civile.
Pitao sam u biblioteci, kaže žena nemaju nijednu.
Krim je 1991-ve pripao Ukrajini, i Rusija se tada nije bunila.Ни ја не видех украјинске ракете да бију по Криму али падају. Чије ли су, питам се сада?
Ти као да си с крушке пао пре неки минут.
Nisu, rade do 20h.Кад пре? Зар библиотеке у ово доба нису затворене?