Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sekretar odbrane US Lojd Ostin i Ministar odbrane Rusije Belousov razgovarali telefonom o tekucim problemima tj ratu

Informaciju su objavili drzavni organi Rusije i USA

Mi na forumu naravno odmah znamo da Amerikanci i Rusi ovde bas masno lazu jer je brat Tixoglu od Golije objavio dokumentovano dokazima da je Lojd Ostin ubijen u nekom podrumu, pa umro od raka, i ne znam sta jos.

Usput pitanje za moderaciju, kada ce poceti da kaznjava sistematicno deljenje 50 miliona laznih vesti na forumu od strane brata Tixoglua sa Golije, i zasto nikad

Pridružujem se, uz normalno napomenu da važi za sve, lažna vest kazna pa na dalje porgresivno, svaki put sve duža, dok se neki ne opamete da provere prvo pre nego što lupe copy-paste

Можда је мета, али да ли је легитимна, мислим да ће господа из Кремља морати да убеде Хаг и милијарде људи широм света, када дође време.
Kakav te Hag spopao, ni Ameri ni Rusi ga ne priznaju za svoje građane, a oni su glavne baje u selu. Hag je za stoku sitnog zuba. Ili pak misliš da će Rusi da budu pobeđeni, pa će doći po Putina u Moskvu. Prije bi se sam Rusi obračunali, ali to možeš gledati Netfiksu.

Iskander je stigao u Harkovsku oblast , javljaju ukrajinske vlasti.

Kao rezultat toga, pogođeno je nekoliko železničkih vagona i infrastrukture. Nakon što je neprijatelj počeo da eliminiše posledice, zadat je drugi udarac zaposlenima ukrajinskog Ministarstva unutrašnjih poslova i Državne službe za vanredne situacije (analog Ministarstva za vanredne situacije), usled čega je načelnik Harkovskog okruga odeljenje Državne službe za vanredne situacije i policijski narednik su poginuli.

Ovo nije prvi primer efikasnosti ponovljenih udara na mesta likvidacije posledica prvobitnih dolazaka, jer na mesto događaja obično stižu neprijateljske snage bezbednosti iz različitih resora, uključujući obližnja vojna lica, kao i visoko pozicionirane rukovodioce. događaji.

Efikasan primer takve taktike može biti udar na lokaciju specijalnog puka Ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine „Cunami“ u Odeskoj oblasti 15. marta, koji je takođe bio praćen završnim napadom, koji je naneo dodatnu štetu neprijatelj.

Pogledajte prilog 1579337Pogledajte prilog 1579339

Uzalud dadoše živote !!! Šteta..

:pop::pop:
Pogledajte prilog 1579340

:pop::pop:
Pogledajte prilog 1579341
Uzalud? Dali su za svoju drzavu, dok vi camite u tatinom podrumu ili u Kanaaadi, i ne biste prstom mrdnuli da svoju drzavu👉👍

Наравно "ванвременски" - његова авионика заостаје око 20 година... ово је авион који се појавио пре 40 година да би се супротставио Ф-15. Скоро 30 година стар, Ф-22 има супериорне моторе и векторски потисак (стандардни Су-27 немају).
Осим тога, способности Ф-22 за вођење електронског рата и његови системи за управљање ватром су деценијама испред.
Руси у последњих 30 година нису развили сопствене војне авионе. То се не може рећи ни за хваљени СУ-57, који је у последњих 15 година произведен у 15 јединица. За то време Американци су произвели више од 1000 Ф-35.
Pa naravno da je kod aviona koji je u upotrebi od 80 tih godina prošlog veka avionika zastarela. Elekronika je otišla daleko. Jasno je da i motori zaostaju za najmodernijim današnjim aviomotorima. I tako star je Babaroga za F-16, doduše ni on nije nešto mlađi
Vanvremenski su njegov dizajn i manevarske sposobnosti, upravljivost.
Zato je na njegovoj osnovi i napravljen SU-35 sa modernom avionikom i novim motorima

1720903024829.jpeg

Na forumu bi ostali samo članovi koji su inactive !!!
:hahaha:

A ko bi to mogao da utvrdi da li je neka vest lažna ?

Kazi nam, iz tvog iskustva, koliko onoga sto Tixoglu prenese tu, za koliko se utvrdi da je istina/laz, po tvojoj proceni odokativno?

Ja bi rekao oko 90% lazi, a mozda i 90+

Da ne pominjem pocetak rata, pa su se i rusofilski forumasi ogradjivali od njega jer je na video snimke gde kolona oklopnjaka izroka neku random babu i dedu topom od 30mm, na to je pisao rokaj kokaj i kacio vatromete

Evo ti forumasi nek svedoce, ako nisi tada pratio temu, vecina ovde zna to da je tako radio

Kazi nam, iz tvog iskustva, koliko onoga sto Tixoglu prenese tu, za koliko se utvrdi da je istina/laz, po tvojoj proceni odokativno?

Ja bi rekao oko 90% lazi, a mozda i 90+

Da ne pominjem pocetak rata, pa su se i rusofilski forumasi ogradjivali od njega jer je na video snimke gde kolona oklopnjaka izroka neku random babu i dedu topom od 30mm, na to je pisao rokaj kokaj i kacio vatromete

Evo ti forumasi nek svedoce, ako nisi tada pratio temu, vecina ovde zna to da je tako radio

Ja sam pitao, ko bi mogao da utvrdi da li je neka vest lažna ili ne ?
Evo sada sam ja okacio kad lancet pogadja irist, i ajd sada ko će reći to je lažna vest ili je prava vest ?
Isto bi bilo kao i sve do sada, vi ćete tvrdit da je maketa, ja ću reći nije ................... itd itd.

Tako da je to neizvodljivo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back