ssmpmd
Elita
- Poruka
- 20.135
Rat ce trajati dok se Rusija ne dotuce i povuce iz Ukrajine. Nema nikakvih naznaka za zamor na zapadu, nego se iz dana u dan pomoc povecava a proizvodnja oruzja kao i proracuni za obranu masivno povecavaju.
Naravno da ce se Ukrajina vrlo brzo dignuti na noge. 300 milijardi $ ruskih zamrznutih deviznih rezervi ce biti sasvim dovoljno za rekonstrukciju infrastrukture, a ulazak u EU i NATO u kombinaciji sa proizvodnjom plina i litijuma ce osigurati ekonomski boom.
Ja mislim da ni u Ukrajini ne postoji optimista koji danas misli ovako.
Iskreno pokušavam da diskutijem normalno i argumentovano sa tobom ali zaista mislim da je to uzaludno.
Neko ko ima ovako nerealan stav sigurno nije spreman da čuje i prihvati bilo kakvo drugo mišljenje i argumente.
Ne, neće se Rusija povući, najbolje što Ukrajina može da izvuče jeste primirje na trenutnim linijama fronta.
Verujem da će im kao signal dobre volje Rusi vratiti nuklearku u Energodaru, takođe verujem u rusko povlačenje is Harkovske oblasti ali takođe mislim da će tražiti kompletne granice DNR i LNR.
Imajući u vidu da će Ukrajina u pregovore ući sa defakto potpisom kapitualcije mislim da će to i biti neke buduće granice
Videćmo ko je od nas dvojice bio realniji