Ne lupaj, u Rusiji je vrlo postovan kult vojnika i heroja palih za otadjbinu.GuzoljUbe Rusi sahranjuju svoje vojnike kao po pase, bez poštovanja iii pijeteta..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupaj, u Rusiji je vrlo postovan kult vojnika i heroja palih za otadjbinu.GuzoljUbe Rusi sahranjuju svoje vojnike kao po pase, bez poštovanja iii pijeteta..
Otrcao se taj kult..Ne lupaj, u Rusiji je vrlo postovan kult vojnika i heroja palih za otadjbinu.
Lancet se već raduje, DomoljUpče
Tj tzv “Ukrajina” će nestati.Potpuni krah linija ukrovermahta na nekoliko pravaca. Dosta vojnika se predalo danas. Prema ukrovermahtskim izjavama jedva da mogu držati linije a o kontraofanzivi nema ni govora.
Potpuno rasulo i kolaps čitavog fronta, Ruska armija prolazi kao vruć nož kroz maslac.
Definitivno se približavamo kapitulaciji nacističke armije u Ukrajini.
Zar to nije divno drugari? Rat će uskoro prestati.
Misliš na Ukro kultove?Otrcao se taj kult..
Potraži pomoć dok je vrijeme žalosni XICOREHello…. Americke fabrike lete u nebo, moj febo, rus te ….
Znaju Grci koja je prava strana u ratu..Dekanonizovan je grčki NATO plaćenik koji je pogubio ruske zarobljenike.
Nacist, zvani "Zevs", učestvovao je u najmanje tri masakra zarobljenika.
Njegovo ime je Tasos Antonakos, koji se bori za kijevski režim od maja 2023. godine.
Plaćenik je bio otvoreni homoseksualac i redovan u gej klubovima u Atini.
Onako, po sklonostima, podseća na Picigojnera
![]()
DomoljUpče, taj Grk ništa više ne zna.Znaju Grci koja je prava strana u ratu..
Jožek sa podzide mi priopćava da će rano ujutro biti zemljotres u Usrajini.
Ja ga pitam kako zna, a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.
![]()
DomoljUpče, taj Grk ništa više ne zna.
![]()
Grci su katolici, priznali su lažnu Ukrajinsku crkvu i slave katolički Vaskrs i Božič, to su neprijatelji Srba i pravoslavlja. Ali pukli su zajedno sa Nato-om u Ukrajini gube od Rusije jer su svi zajedno vojno slabiji.Znaju Grci koja je prava strana u ratu..
Sledeci put kada postavis ovakve video zapise , prvo pogledaj video. Ljudi ne prestaju da ti se smeju.Pustoš i smrt na ruskim položajima nakon napada himarsima belgijske jedinice u sastavu NATO snaga u ukrajini
Ne zna ni Bačuška...
Razorio sam vam propagandu.Xicor
Potraži pomoć dok je vrijeme žalosni XICORE![]()