Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najjače je kad postavljač gluposti na kraju napiše: INFORMATION REQUIRES ADDITIONAL CONFIRMATION
Inače, to je jubilarni 12.ti put da su ubili Teplinskog

GRkoCzmaUAEHIKd
GRkoCyLWkAAn9Ge
GRkoCwAXoAA6TkF

Дњепропетровск је више пута гађан руским пројектилима!Русија више не игра!Диктатору Зеленском је понуђено превише могућности за преговоре о миру!За сву смрт и разарања у Украјини крив је Зеленски! Изабрао је новац и славу уместо благостања сопственог народа.

Нисам на жалост био тамо, али познато је да су Кинези изузетно брутални према криминалу, јавно су стрељали чак и стотине криминалаца у једном цугу и треба бити или изузетно храбар или луд па се тамо бавити криминалом. Имам потпуно недокументован утисак да туриста у Кини може потпуно безбедно да се креће што у Америци одавно није случај. Виши криминал је сигурно посебан случај, али то не би требало да тангира "случајне пролазнике".
Веома ме занима искуство оних који су макар мало дуже били у Кини.
sto se tice kriminala , pa i ima ali , to je sitno
u pitanje je djeparenje ,
oje milcno iskustvo i je da sam bio potpuno slobodan i da nije bilo straha da cu/cemo biti ,pokradeni .
e imao sam slucaj da sam od taksiste , kada smo se isli na aerodrom u Xian , da nam je taksista kao kusur uvalio 50 RMB i izgledalo je da je , normalna kao i druge. To smo i uvideli da je falsifikat kada smo hteli , u jednoj prodavnici da platimo a bilo je oko 380 RMB , e tada je prodavac , izdvojio tu novcanicu i pokazao , gde je i kako se razlikuje od drugih.
Inace , mladji sin je , isao sa motorom i odlazio i ostajao sa drustvom do 2 ujutro i nikada , nje bilo ikakvih ekcesa.
Inace smo bili locirani u TEDA , prigradski deo grada Tanggu , koji i je imao 5 miliona a putovali smo , sam po Kini.
Hong Kong je vec druga stvar, tamo su nas upozoravali da se cuvamo..
peking i drugi gradovi , ma milina.
godine 2007 2008 , 2009.

Дњепропетровск је више пута гађан руским пројектилима!Русија више не игра!Диктатору Зеленском је понуђено превише могућности за преговоре о миру!За сву смрт и разарања у Украјини крив је Зеленски! Изабрао је новац и славу уместо благостања сопственог народа.
Treba mu materijala da dovrši knjigu "Kako se obogatit na patnji sopstvenog naroda", mora da nastavi ratovat

To su Rusi koji su imigrirali. Pise ti lepo foreign born, znaci da su se preselili u nekom momentu.

Al imas one koji su dosli ranije, pa njihovu decu. To su i dalje Rusi svi. U dve tri generacije kasnije, svi se izjasne kao Amerikanci. Al mi znamo da su Rusi cim vidis da prosjace. I beli i crni i azijati.
pa valjda su se i u rusiju doseljavali amerikanci zbog boljeg života i budućnosti

Зеленски је усвојио закон који омогућава страним компанијама да купују пољопривредно земљиште у УкрајиниТренутно су 3 компаније купиле 17 милиона хектара пољопривредног земљишта у Украјини. То је нешто мање од половине укупног пољопривредног земљишта - 42,7 милиона хектара. Још једна таква куповина и сва украјинска земља ће ићи под чекић.Дакле, Украјинци се уништавају да би тихо распродали остатке Украјине.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back