Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.082
EU gradi orbitalni most do tamo.Slepcu, pogledaj gde se nalazi Taškent...
Jel će da ide kroz Iran ili po Kaspijskom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EU gradi orbitalni most do tamo.Slepcu, pogledaj gde se nalazi Taškent...
Jel će da ide kroz Iran ili po Kaspijskom?
Топ на камиону?
Да нису опет "скинули" неку зграду?
pre nekoliko dana rusi objavili da su zauzeli to selo, sad ga bombarduju?
Neće rat tako skoro završiti.
Неће. Још неколико година чаркања.Neće rat tako skoro završiti.
Poanta je da trgovina ne ide preko Rusije.Zamisli, pruga od Kašgara do Taškenta ne ide kroz Rusiju. Zaobilazi je.
Tako i pruga Zagreb-Osijek zaobilazi Srbiju.
Bači pogled na mapu
![]()
Kinezi grade...EU gradi orbitalni most do tamo.![]()
Koliko puta si ovo postavio?Vi’š ovo je Bredli:
Bitno je da te zanima.Ali kuda prolazi, bas me zanima...
Teši se.Koliko puta si ovo postavio?
Ma kakva Kina, EU gradi orbitalni most. Sve po naređenju fon der Lajenovke.Bitno je da te zanima.
Karte u ruke i proučavaj zašto Kinezi učestvuju u ovom građevinskom poduhvatu.
pa procitao sam, oce da izbiju na kaspijsko jezero, ali kako je to poovezivanje sa evroipom, a rusija izlazi na njega dok eu ne?Pročitaj šta piše, nemoj kao idiot na osnovu jedne rečenice donositi zaključke.
Тако то иде. Забране Чајковског, мазну руску рјеч. Сутра ће тврдити да је њихова од стољећа 7.
Kini je napet Azerbajdžan 100%, veliko tržište..pa procitao sam, oce da izbiju na kaspijsko jezero, ali kako je to poovezivanje sa evroipom, a rusija izlazi na njega dok eu ne?
onda turska, da nije gerascenko, lazovcenko pomesao crno sa kaspijskim morem?
znaci to sto ukra kaze da ce da se zezne rusija, upravo je suprotno, rusiji je u interesu da se to napravi, ukra laze kao pas.
Uživaj u prizoru:Koliko puta si ovo postavio?
Ниси чуо за метро који директно повезује Берлин и Ташкент?Pa dobro Pici, sto ne pokaza kako dalje...ili da se ponadamo da je Taskent u Evropi....