dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.699
Osim što je fejk.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim što je fejk.
Na šta te pecaju, reci Pizzi, si se bar malo ponadao da možda nije montaža?
Frustracije muce tvog idola vidi mu se po njuski dok drzi svoje monologe upetljao se i sada nema izlaza bez bruke i sramote ili placanja za sva sranja koje je izazvao.Koje li to frustracije tebe muče?
Samo 500,000$? Da je umeo da pokupi više ne bi ga dirali.Кијев Ухапшен заменик министра енергетике. 500.000 долара мита сада у кутијама. Овај новац је узео за евакуацију опреме државног предузећа из зоне сукоба. Како је то могуће?
![]()
![]()
Vidi Đuro šta se dešava sa tvojim neosvojivim utvrđenjima sve po NATO standardima što si ih deset godina pravio po Donbasu:Frustracije muce tvog idola vidi mu se po njuski dok drzi svoje monologe upetljao se i sada nema izlaza bez bruke i sramote ili placanja za sva sranja koje je izazvao.
Nista sporo, postoji samo brzo iscrpljivanje RUSIJE zbog cega mi je stvarno zao.Ovde protivurečiš sama sebi, ako je NATO pred bankrotom onda Rusija može i treba da nastavi sa ovim sporim iscrpljivanjem, bez eskalacije i "sve il ništa" poteza.
Kmeket poFatanih Ukra:Frustracije muce tvog idola vidi mu se po njuski dok drzi svoje monologe upetljao se i sada nema izlaza bez bruke i sramote ili placanja za sva sranja koje je izazvao.
Vidi se na licu Putina da nema nikakvog uticaja samo sto ne iskoci iz sopstvene koze tokom svojih monologa.Na koga je usmerena ta psihologija?
Na ruse ovo nema posebnog uticaja sem da poveća odlučnost, a ako je za domaću upotrebu (nato i usrajina) onda koga briga?
Ako neko laze povodom ove cifre onda je to Belousov sto je malo verovatno.Lupetaš napamet. Samo sud može da utvrdi da li je nešto ukradeno, nije lijepo što si opet počeo lagati.
Da li je moguce da nevdis koliko je ovo jadno osvaanje?Vidi Đuro šta se dešava sa tvojim neosvojivim utvrđenjima sve po NATO standardima što si ih deset godina pravio po Donbasu:
Možeš samo da nagađaš.Ako neko laze povodom ove cifre onda je to Belousov sto je malo verovatno.
Nista sporo, postoji samo brzo iscrpljivanje RUSIJE zbog cega mi je stvarno zao.
Ne znam ko je izginuo , ali ovi se nece vracatito smo vec culi jos od 2022, izginuse svi ukrajinci, unisteno im sve, otimaju ljude po ulicama i salju na front, leopardi, abramsi unisteni, himarsi unisteni, bredliji unisteni
i sad 2024 ukrajinske oklopne kolone jure kroz rusiju
i opet ginu ukrajinci sve im unisteno...
jel tebi ne izgleda u ovome nesto sumnjivo....
Ne moze on nista da ri kaze, nema on pojma. Ima moj post , pre prvog ulaska Ruske vojske u Bahmut i pre pocetka prvih borbi za grad gde sam napisao da je Bahmut izuzetno utvrdjen sa celim podzemnim gradom ispod povrsine i koji ce biti izuzetno tesko osvojiti. Tada sam vec naglasio da Bahmut koliko god tezak da bude za osvajanje , nije nista naspram onoga sta ide posle Casov Jar na brdu sa bunkerima ukopanim u stenu. To je najutvrdjenija tacka u celoj evropi, jer te stene u kojima se nalaze bunkeri ne mogu da probiju ni bunkerbusteri. Jos tada sam rekao da je najbolje da se taj grad okruzi, izoluje i da se onda sprovede velika, masivna akcija nalivanja betona preko svega i zive zakopati sve koji se nalaze unutra. Zato Ukrajinci guraju sve sto imaju tu, jer posle njega nema vise nista. Samo ravnica bez zaklona.Ti nam kaži, ukropi izginuše ko ludi tamo.
Jel si primetio da nisu imali para ni za drugu sipku, vec su stavili znak na jednu?
Ovi ni ne uzimaju zaklon, samo idu i komadaju ukrajince, kao da su krenuli u hajku na pse lutalice. Samo ih ubiju ko pseto i stave tu. Posle dolaze drugi sa prikolicom i pokupe ih i bace u raku i posle ih zatrpavaju. Nije im bitno ni ko su, ne zanima ih.Zagrizli Ukri ledinu, i to od dronova, ovi Rusa u uniformi nisu u životu videli:
Brzo je i da ovakvo stanje bez pogorsanja ostane sledecih 5-6 godina ako Evropa i Amerika odluce da ce iscrpsti Rusiju to ce se desiti bez obzira na BRIKS, Rusija ne moze da prosperira bez Evrope dokazano u proslosti mnogo puta, seti se hladnog rata i seksa za za cokoladu usred Moskve.Kakvo god da je iscrpljivanje teško da može biti brzo.
и у Украјини и у Русији по 90%a ko je ukrao silne milijarde rubalja ulozenih u odbranu pogranice oblasti? da nije drekavac?
Ko je pobedio? Koliko vidim niko jos nije ostvario svoj cilj. Nije tacno da se racuna samo pobeda, doziveo sam blagodeti jugopobede u 2. sv. ratu jeo skolsku uzinu doniranu od Amerike do 17. godine koju smo ipak morali platiti a a gubitnik Svaba dolazio autom da vidi rezultat nase pobede.Sta mislis sta vredi stanovnicima drzave 404 " ala smo ih razguzili ". Hoce li to nadomestiti gubljenje drzave i mnoooooogo poginulih ljudi.
Pobednici pisu iatoriju i racuna se samo pobeda (ratna).
Iz istog razloga zbog kojeg istu stvar cini Putin Rusima\.