Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.444
Ruski vojnik stoji pored unistenog americkog oklopnog vozila u Kursku. Svi u vozili su pobijeni . Svi do jednog su mrtvi i raspadaju se . Jedu ih ruski crvi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aktiviran još jedan front definitivno, Sumi pravac je omekšavan nekoliko puta, sada više nema nazad.Rusi moraju ozbiljno odraditi sanitarni prsten ako ne žele probleme na vlastitoj granici.Ukrajinski fanatici će definitivno upropastiti i ovo malo države što je ostalo od stare Ukrajine.
Kokanje NATOvaca u Kursku se nastavlja.
Zivi kuci stici nece
koliko sam razumio sada su ukrajinci postali agresori i po međunarodnom pravu rusi imaju svako pravo da reagiraju svrsishodno...Aktiviran još jedan front definitivno, Sumi pravac je omekšavan nekoliko puta, sada više nema nazad.Rusi moraju ozbiljno odraditi sanitarni prsten ako ne žele probleme na vlastitoj granici.Ukrajinski fanatici će definitivno upropastiti i ovo malo države što je ostalo od stare Ukrajine.
oni nisu u kursku ...oni su u području kurske provincijeJos zarobljenih NATOvaca u Kursku. Kazu da su u Kursku tek 1 dan i vec su otisli putem pakla
oni nisu u kursku ...oni su u području kurske provincije
a ja bih rekao da navedeni napad preko ruske granice daje rusiji neograničene mogučnosti kako na diplomatskom nivou tako i na vojnom...Americki pukovnik Daglas MekGregor kaze da je danas nemoguce bilo koga iznenaditi na frontu zbog hiljade satelita i dronova.
Ispada da je NATO iznenadio Ruse u Kursku.
Ne bih rekao. Pre bih rekao da su Rusi namerno dopustili da se to desi, da bi sto vise trupa ubacio NATO ka Kursku , i samim tim ih tako lakse unistili.
POLJSKA je danas potpisala ugovor s tvrtkama Raytheon Polska i PGZ Huta Stalowa Wola za proizvodnju 48 lansera M903, koji čine dio sustava protuzračne obrane Patriot vrijednog 1.23 milijarde dolara, rekao je ministar obrane Wladyslaw Kosiniak-Kamysz. "Ti lanseri... proizvodit će se u Poljskoj", rekao je Kosiniak-Kamysz tijekom posjeta Sochaczewu u središnjoj Poljskoj.
a ja bih rekao da navedeni napad preko ruske granice daje rusiji neograničene mogučnosti kako na diplomatskom nivou tako i na vojnom...
Колико је само ово гадан терен за нападача.Ноћна мора...Abandoned BTR-4E "Bucephalus" in Kursk region