Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.071
Snimak iz lavova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snimak iz lavova

Više ruskih tenkova zauzima položaje u regiji Kursk.
Rusko ministarstvo obrane objavilo je snimke sjajnih novih tenkova.
Ukrajinske snage bile su uspješne jer nitko nije mislio da će biti toliko glupi da pokušaju taj napad.
Dakle, područje nije bilo adekvatno branjeno.
Tenkovi i vojnici nisu povučeni s postojećih borbenih linija (što je učinila Ukrajina), već iz rezervi u Rusiji.
Ovo je drugi deo ruskog plana.
Dugo nakon brzog 1. dela (napad iz vazduha) treći deo će biti okrutan.
Vrijeme je za naplatu.
Proglašeni cilj Ukrajine bio je "napasti civilne ciljeve kako bi utjerali strah u rusko stanovništvo".
Što bi Rusija mogla učiniti u trećem delu.??
![]()
Aham... dok ti evo vec 24 sata dezuras sumnjam da je iz LavovaSnimak iz lavova![]()

Rusofili na Krstarici rade to besplatno..
Zlatko Đurić je zakon..Evo odakle krstini botorussi uzimaju informacije kao vjerodostojne
Omiljeni LORD BEBO
Izvor troll iz Ugande ...daklem dok spominju Suku to su napuhani russcici

Pomogli su Belorusi. Lukašenko je potpisao neki sporazum sa Zelenkom, nakon čega su ukrajinske trupe povučene sa ukrajinsko-beloruske granice i sada napadaju Kursk.bjelorusi šalju tenkove na granicu...nakon upada u rusiju bjelorusi imaju vojnu savezničku obvezu da pomognu rusiji u svrgavanju agresije...inače rusi napreduju u donjecku i harkovskom teritoriju...ludi ukri očekivali daće dovući snage sa fronta a oni ih dovukli iz unutrašnjosti i bjelorusije

Imam iz Vijetnama..Imas snimke iz kurska?
Nema sve su pobili,a nema ni neta od sinoc
U svojoj sam zemljiRusofili na Krstarici rade to besplatno..
Ali da moze bit LORD BEBO toliko glup...pokaze snimak kolone ukrajinaca i onda slike razbucanog russkog konvoja kojeg je HIMARS poklopio!Zlatko Đurić je zakon..

Hmeljnicki, prošle godine
Tim gore..U svojoj sam zemlji
FejkaraIzvor troll iz Ugande ...daklem dok spominju Suku to su napuhani russcici![]()