Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Удар је изведен на конвој украјинског војног особља који се кретао ка Курској области, рекао је за РИА Новости Лебедев, координатор Николајевског подземља.

„У 20.00 10. августа чула се далека, али снажна експлозија у Суми... Експлозија је била према граници са Курском области, где је буквално 2 сата раније конвој од шест камиона, са прикаченим хаубицама и четири аутобуса са људством, отишао.”

Ukrofili evo platite blogera da vam izmislja vesti

20240811_104411.jpg

Наиван је био СССР који је због неке глупости привремено напустио Савет безбедности УН (то им се више никада није поновило). Онда су САД то наравно искористиле и под маском УН ушле у Кину. Било је симболично и других нација, али то је био рат Америке и Кине и наравно несрећних Кореанаца. Толико о наивности.
SAD nije ulazila u Kinu ni milimetar, obnovi gradivo.

Доста је било!! Путин тајно наређује руској војсци да заустави украјински упад који подржава НАТО... било којим средствима!! Да ли то укључује тактичко нуклеарно оружје??
GUpmh2aWUAAg690
zar opet rusi lansiraju nuklearke na zapad i ameriku??

Да, приметио сам да се застало са уништењем комплетне древноукрајинске енергетске инфраструктуре, осим наравно нуклеарних електрана, али ни оне не могу да функционишу уколико је дистрибуција око њих сравњена са земљом. Још је лето, можда ће и септембар да буде топао, то само Бог зна, али пред зиму морају да униште буквално све, по сваку цену.
За време ОТАН агресије ископао сам и успешно користио петролејку, значи није да морају да буду потпуно у мраку.
Eee bas si zao derane stalno ti u mislima unistavanje, brisanje, ravnanje sa zemljom ja i pored toga sto krivim Rusiju za ovaj rat ne zelim im nista lose samo mislim da bi bilo dobro da ostanu bez dizela za duze vreme. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back