Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.941
Imaš talenta za samotešenje, to jeste.10% Ukrajine u tri godine rata u kojem su izgubili pa kompletnu mirnodopsku vojsku.
Kilavci!
Samo sad ne mogu dudlati Amerikancima za vojnu pomoć i drugu frontu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš talenta za samotešenje, to jeste.10% Ukrajine u tri godine rata u kojem su izgubili pa kompletnu mirnodopsku vojsku.
Kilavci!

Briljantno Kutuzov..Ne možete vojni vrh kriviti dok god im politički drži zavezane ruke .. Putina prvo da im odresi ruke da svedu Ukro logistiku preko Dnjepra na skele i čamce pa da vidimo koliko ce dugo izdržati..Jest da će biti haos i nestašica svih osnovnih namirnica ali ebi ga rat je ..
Ne mora da znači - ako hoćeš da žrtvuješ nekog možeš uvek da kreneš, a Zelenom je jedino bitno da pokaže kako je odlučan.Nisam bio ovde par dana.
Moje zapažanje.
Sramota Ruske armije što su dozvolili da im Ukropi upadnu.
Ako su obaveštajne službe odradile svoj posao i prenele nadredjenima a da ti koji su dobili te podatke nisu reagovali, treba ih odmah razrešiti, skinuti čin i oterati iz vojske.
No, sporo se Ruska vojska pali ali biće ovo rešeno.
Problem u vojsci Rusije što ima mnogo nesposobnih oficira.
Haubica + zrakomlat =?Briljantno Kutuzov..
https://t.me/silasaistoka/37822Himarsi masakrirali rusku brigadu koja je hitala ukropima ususret.
Picomat?Haubica + zrakomlat =?
Spam i tvoje trolanjeHaubica + zrakomlat =?
Baš si bolestan.Sad vojno da krene NATO pakt pa stigli bi do Moskve za 7 dana. Ovi Rusi su gori od JNA. U stvari, to je ista škola.
Najhumanija, gle šta se dešava Ukro džukelama, svi preživeli, naravno:Mani takticku,postoje mnogo humanija sredstva
On je titoistički trol.Ajd objasni mi posto sami ja u zabludi kome ide u korist odugovlacenje???
Koji kompleksi muče tebe, oni Čankovi autonomaški ili te najurila žena?Boli ih, gledaju kako se sami ponižavaju. Te ulaze u Kijev za 3, a u celu Ukrajinu za 7 dana. Velika ruska armija...
Ne mora da znači - ako hoćeš da žrtvuješ nekog možeš uvek da kreneš, a Zelenom je jedino bitno da pokaže kako je odlučan.
To su suhe činjenice. Tkz. Druga sila svijeta tri godine kilavi u Ukrajini i na kraju ukropi bliže Moskvi neko Rusi Kijevu.Imaš talenta za samotešenje, to jeste.![]()
Ni najmanje, zemo. Mislim da ste svi potpuno ludi šta na ovo gledate kao da se radi o fudbalu.Al si tu ti da urlaš za Ukre.
25% usra ine kontrolisu kilavi Rusi, a na drugoj strani usra ina, kompletan nato, amerika, evropa, milijarde,najsavremenije naoruzanje.10% Ukrajine u tri godine rata u kojem su izgubili pa kompletnu mirnodopsku vojsku.
Kilavci!
Ne kolega, Tekevizija je majka svih zaheba, vidiš ćime vas hrane N1 i Index, čova se slikao u šumskoj oblasti Sumi a vi skočili. Moša.I Rusi su mislili da ce da se prosetaju kroz Ukrajinu.
Pretpostavka je majka svih zaje.ba.
Tješite se jednim nesretnikom, dok Ukropi pobiju 500 Rusa jednim udarcem. Nisu znali što ih je snašlo, ostali mrtvi na svojim mjestima u kamionima ko da su tek ušli.
Stoka slovenska? Jadikouješ nad svojom kultur-rasističkom konstrukcijom stvarnosti.Ni najmanje, zemo. Mislim da ste svi potpuno ludi šta na ovo gledate kao da se radi o fudbalu.
Ljudi ginu na obe strane.
Slaveni
Pravoslavci
A ovi u Vašingtonu trljaju ruke. Nisu nikad mogli ni da sanjaju takav će proxy uspeti da zakuvaju.
Svi oni koji mrze Slavene zapravo trljaju ruke.
Jesmo stoka slavenska.
18% , s tim da su do 2022. već drzali 8%.25% usra ine kontrolisu kilavi Rusi, a na drugoj strani usra ina, kompletan nato, amerika, evropa, milijarde,najsavremenije naoruzanje.
Neprocenjivo
Tješite se jednim nesretnikom, dok Ukropi pobiju 500 Rusa jednim udarcem. Nisu znali što ih je snašlo, ostali mrtvi na svojim mjestima u kamionima ko da su tek ušli.
Šta je ovo? Veterinarska stanica?
Pa opet ta najgora vojska kontrolise 25% usra ine, pored nato, amerike, evrope, milijardi, najsavremenijih naoruzanja, opreme, aviona, avaksa, leoparda, abramsa18% , s tim da su do 2022. već drzali 8%.
Službeno su Rusi postali najgora vojska zadnjih 40 godina, prestigli i Iračane iz Pustinjske oluje po gubicima tehnike i ljudstva.
A stvarno su se Ukri zahebali, al gadno se ljudi zahebali, zamisli sebe u koži nekog od ove Ukro magaradi:I Rusi su mislili da ce da se prosetaju kroz Ukrajinu.
Pretpostavka je majka svih zaje.ba.