Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.282
Progres ide naprijed

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije sa Torenta, ne bi radioMoj PC radi...ja imam orginali windows 11 pro. To vi mulipolarna sirotinja skidate na crno defektne Windowse.
Kratko i jasno si opisao USA…Kapitulacija Ukrajine nece znaciti da su Rusi u pravu vec samo da su mnogo jaci i skloni siledzijstvu.
Putin je tu ljubav rješio u svoju korist.Не знам шта држи у руци али знам зашто је омиљен у Народу, па ти сад види.
Zato sto nacizam i fasizam kupja na zapadu vec decenijama. Sada je doslo do ispoljavanja u javnost prave prirode zapadnog sektaskog udruzenja..Meni je interesantan podatak o kome nismo ti i ja pisali ovde-zašto je taj isti kolektivni zapad ignorisao pojavu neonacizma u Ukrajini iako su zapadne medijske kuće pisale o tome?Zašto je Angela priznala da je lagala Putina da bi dala vremena Ukrajini da se naoruža?Ako je taj zapad za mir kao što priča,zašto to nisu sprečili odmah?
Vindovs je sam po sebi smece,samo linux.Moj PC radi...ja imam orginali windows 11 pro. To vi mulipolarna sirotinja skidate na crno defektne Windowse.
Koliko si im platio licencu? Da mi nije firminog sa corporate licencom ne bi me Gejts video, ali nikad u životu.
kraj američkog liderstva se desio nakon što je željezna kupola izraela išla u kuhac a abramsi u ukrajini u p.m....inače huti bacaju letke iznad tel aviva tražeći od civila da napuste grad.Zapazimo ovo:
Pogledajte prilog 1582066
skupa sa laptopom kupljena...mislim da je razlika između ovog modela i istog sa free DOS bila 30-35€Koliko si im platio licencu? Da mi nije firminog sa corporate licencom ne bi me Gejts video, ali nikad u životu.
Putin je tu ljubav rješio u svoju korist.
Русија би могла дати јеменским Хутима противбродске ракете, према америчким обавештајним службама.Huti ce tek da zakuvaju,onaj dron sinoc je bio test