Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.554
Dobro, to je ista priča kojom je NATO opravdavao bombardovanje Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, to je ista priča kojom je NATO opravdavao bombardovanje Srbije.
upravo takoZnači da je Putin krenuo u proces prekrajanja granica tek pošto se uverio da Amerika i kolektivni zapad ne priznaju nepovredivost granica.
Nista neobicno covek tako misli i to je njgovo pravo ni ja ne pomazem Ukrajinu sto bih bio ljut na njega. Nije mi jasno sto se ti radujes zbog njegovog stava.
sve što je amerika uradila sa srbijom i kosovom isto je uradila rusija sa ukrajinom i donbasom...bez rasprave stavlja se znak jednakosti između ta dva slučaja
uostalom i sam putin je govorio kako je napadom na srj otvorena pandorina kutija i kako oni ovo rade sa punim pravom
Srbija ce od Rusa imati koristi na sveti nikad zar ne vidis da da Putko stalno trabunja "ako moze kosovo moze i krim" Krim je uvek u prvom planu .Pa radujem se zato sto ce u slucaju pobede Trampa , Amerika ukinuti dalju finansijsku i vojnu podrsku Ukrajini sto ce znaciti slom i kapitulaciju iste .
Kapitulacijom Ukrajine, ista prestaje da postoji a preostale njene teritorije se integrisu u sastav Ruske Federacije, ono sto Rusija zeli da uzme.
Usled toga ce se promeniti totalno geopoliticka situacija u Evropi na nasu srpsku korist .
JAKA RUSIJA = JAKA SRBIJA
Srbija ce od Rusa imati koristi na sveti nikad zar ne vidis da da Putko stalno trabunja "ako moze kosovo moze i krim" Krim je uvek u prvom planu .
A ko je taj ? Čisto da znamo, ko je ? Odakle je ?Prvih skoro sat jako dobro, a onda je spetljao s migrantima, muslimanima itd.
Sad razmisljam sta je bolje za Ruse.
Dal da dodje Tramp ili da ostane Bajden.
Rusija pobedjuje Ameriku u oba slucaja.
Kako navodi JD Vance u svojoj izjavi Rusija proizvede vise artiljerijskih granata DNEVNO , nego Amerika za mesec dana.
U slucaju dolaska Trampa Amerika ce pokusati da ide na neku nagodbu sa Rusima a ja to ne volim jer to obicno bude na nasu stetu.
Zato bih vise voleo da ostane Bajden , pa da se ide na totalnu pobedu nad zapadom NATO nacistima i ubicama , da ih Rusi istrebe sve do jednog.
Ako je ovo istina, onda vam se ne piše dugoročno dobro...JAKA RUSIJA = JAKA SRBIJA
nema veze ko je president ovo slediMislim da nema neke bitne razlike u tome ko će da pobedi na predsedničkim izborima u novembru.
Predsednik USA je postao marginalna ličnost u sistemu vlasti u Americi i praktično ne vlada nego izvršava naloge pravog vladara USA.
Шта је са границама СФРЈ и СРЈ ?Granice Ukrajine su 1991-ve godine bile priznate od celog sveta, a prihvatila ih je i Rusija. O položaju nacionalnih manjina na obe strane moglo se raspravljati.
To što su 30 godina kasnije upali na teritoriju suverene zemlje kao Nemačka 1939-te na Poljsku samo njima ide na čast.
na smetlištu istorijeШта је са границама СФРЈ и СРЈ ?
The emotions of our Defenders when they succeed are incredible.
Podrzavam pravo Ukrajine da kao nezavisna drzava ide putem koji odabere, ne podrzavam NAto, mogu podrzati Ukrajinu i osuditi NATO u isto vreme to su dve razlicite stvari, Rusiju cu podrzati ako bude napadnuta kao Ukrajina sada iako moja osuda ili podrska nema nikakvog znacaja.Putin koristi zapadnu okupaciju Kosmeta da legitimizuje ono sto Rusija radi u Ukrajini.
Ima na to svako pravo meni ne smeta jer znam da je pravo potpuno nebitno vec samo zakon i sila jaceg.
Srbija nikada nece na sudu i pravom vratiti Kosmet, vec isljucivo nasiljem i brutalnom silom kada bude u situaciji da je iskoristi protiv Siptara da je zapad istovremeno zbog toga ne napadne.
Znaci samim tim je nebitno kako stoje stvari sa pravne strane.
Jer je u mom interesu sto jaca Rusija a sto slabiji zapad.
Zapad je krvni neprijatelj i okupator moje drzave i naroda.
Ti si sa druge strane prodao svoje dupe zapadu, postao Australijanac, odselio se tamo, i ne razumes nase potrebe i interese da zivimo slobodni i ujedinjeni sa svim drugim Srbima u jednu srpsku drzavu.
Kad god je Rusija bila slaba i bankrot, zapad je to koristio da Srbe ubija okupira i genocidise.
Setimo se 1998 Rusija pod palicom zapadnih ekonomista bankrotira. Zapad okurazen time 1999te napada i okupira Srbiju.
2012 Zapad pod Obamom napada Siriju zajedno sa islamistima i vehabijama u pokusaju da Rusiju lisi pristupa Mediteranu i zauzme Siriju.
Rusija finansijski stabilna i jaka , salje vojnu pomoc Siriji i zajedno sa vojskama Irana, Libana i Iraka nanosi strahovit poraz zapadu u Siriji.
Sto jaca Rusija to jaca Srbija.
Ja sam ti objasnio koji su moji motivi i zasto podrzavam Ruse.
A ti meni objasni zbog cega ti podrzavas NATO pakt kad je jasno da je NATO krvni neprijatelj srpskog naroda.
Odgovorila sam ti. A što ti ne prepoznaješ odgovor, do tebe je.Pribegavas sarkazmu kada nemas odgovor,
Kad su ukinuli kolonije onda su se dosjetili, pa mogli bi opljačkati siromašnije susjede kroz "partnerstvo" zvano EU....и лоповлуке кроз отимачину.