Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.297
I to je je ruska glupost, tri mjeseca zapeli na jednom potoku i ginu li ginu.Da,pobegli iz volcanska,samo ukropi ne znaju da plivaju pa nikako da predju Volcu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je je ruska glupost, tri mjeseca zapeli na jednom potoku i ginu li ginu.Da,pobegli iz volcanska,samo ukropi ne znaju da plivaju pa nikako da predju Volcu![]()
Наравно "ванвременски" - његова авионика заостаје око 20 година... ово је авион који се појавио пре 40 година да би се супротставио Ф-15. Скоро 30 година стар, Ф-22 има супериорне моторе и векторски потисак (стандардни Су-27 немају).
Осим тога, способности Ф-22 за вођење електронског рата и његови системи за управљање ватром су деценијама испред.
Руси у последњих 30 година нису развили сопствене војне авионе. То се не може рећи ни за хваљени СУ-57, који је у последњих 15 година произведен у 15 јединица. За то време Американци су произвели више од 1000 Ф-35.
![]()
Ф-35: Бескрајна комедија грешака
Мало људи чак схвата да су испоруке нових Ф-35 обустављене у последњих годину дана.
Зашто су испоруке обустављене?
Зато што не раде како треба.
НИКАД нису радили како треба. Ф-35Б (верзија СТОВЛ) и Ф-35Ц (верзија носача) су посебно проблематични.
А сада изгледа да је најранији могући „датум са фиксним датумом“ гурнут дубоко у 2030-те.
Ф-35 сада није и вероватно никада неће бити „борбено способан“.
Као и већина америчких система наоружања, направљен је да се продаје, а не да се бори.
https://www.twz.com/air/f-35-delive...o-resume-new-jets-will-be-limited-to-training
Jel idu tvoji napred,daj karte,linkove o teritorijalnim promenama?Ma gdje idu naprijed, manje ruske propagande.
Naravno da je moguce. Rezim je samo prividno stabilan.
Sadasnji ekonomski rast nije odrziv posto je rezultat masovne proizvodnje oruzja, i kao takav ne pridonosi rastu standarda stanovnistva niti odrzavanju insfrastrukture. A i to sve ako cemo uopce vjerovati ekonomskim pokazateljima koji dolaze iz Kremlja.
Povecanje poreza je naravno prvi pokazatelj da novac koji su Rusi gomilali za rat u zadnjih deset godina lagano nestaje. A kako i nebi. Izvoz plina im se prepolovio. Izvoz nafte znatno otezan. Izvoz oruzja skoro nepostojeci. IT industrija sahranjena a vecina strucnjaka vec napustila drzavu. Ogroman know-how gubitak nakon napustanja zapadnih firmi i teze poslovanje kroz zapadne sankcije. O nedostatku dijelova za odrzavanje industrijskih pogona i infrastrukture uopce i da ne govorimo.
I kao slag na tortu ukrajinski masovni napadi na vitalnu rusku infrastrukturu i demilitarizacija Rusije. Mix za dugorocnu stagnaciju.
Vojno jaka Europa nije u interesu Rusije, a bogami ni Kine.
Šta da okače ?Jel idu tvoji napred,daj karte,linkove o teritorijalnim promenama?
Nema propagande,nije dobro a bice jos gore.
Status quo je od kraja 2022.Jel idu tvoji napred,daj karte,linkove o teritorijalnim promenama?
Pa nek se posibaju onda,kolike cifre ovde kacis a ne smeju da se umesajuVojno jaka Europa nije u interesu Rusije, a bogami ni Kine.
Njemu je rijeka potok, grad selo a haubicu ubacuje u helikopter.Jel idu tvoji napred,daj karte,linkove o teritorijalnim promenama?
Tacno,i to je dobro za Rusiju jer ne mrdaju.Status quo je od kraja 2022.
Tako je , jer poznato je ds se oružje materijalizira čim potpišeš ugovor o kupnji.Pa nek se posibaju onda,kolike cifre ovde kacis a ne smeju da se umesaju
Evropa je u vojnom smislu patuljak.Vojno jaka Europa nije u interesu Rusije, a bogami ni Kine.
Pa ne znam sta onda kacis te milijarde a rok realizacije ko zna kadTako je , jer poznato je ds se oružje materijalizira čim potpišeš ugovor o kupnji.![]()
Nije dobro, jer bez rezultata i sa velikim gubicima u tehnici u ljudstvu, prije ili kasnije će Rusima dopizidit i povući će se...Tacno,i to je dobro za Rusiju jer ne mrdaju.
Defragmentirana jeste, ali kao cjelina nije. Samo dao Bog da Putin i dalje juriša, pa da se propisano militariziramo.Evropa je u vojnom smislu patuljak.
Швабе су "себастијан", као и Јапанци. "Преумљивање" се систематски спроводи. Немају они куд.Ja sam mislio da su švabe pametan narod.Prevario sam se.Očigledno hoće batine.Neko će morati da ih postavi na pravo mesto.
Nisi bio mi onda ni sada..Znači da sam bio u pravu kada sam još tada predvidio pobjedu Rusije.
Pa realizacija ti je 18 do 60 mjeseci da se isporuči 100% ugovorene robe, ovisno o proizvođaču i vrsti naoružanja. Ali svi se rokovi smanjuju i kapaciteti povećavaju, jer se radi o stotinama milijardi novog oružja ,kapitalisti će u svojoj pohlepi odraditi posao što brže.Pa ne znam sta onda kacis te milijarde a rok realizacije ko zna kad
Neka,ovim trendom ruskih gubitaka ukrajina ima nadu za upad na krim.Nije dobro, jer bez rezultata i sa velikim gubicima u tehnici u ljudstvu, prije ili kasnije će Rusima dopizidit i povući će se...
Nađi tu veliku razliku ruskih napredovanja?Jel idu tvoji napred,daj karte,linkove o teritorijalnim promenama?
ja reko okači neko konačno kartu ukro napredovanja, a oni okače mapu ukro bežanijeNađi tu veliku razliku ruskih napredovanja?
12.7.2024.
Pogledajte prilog 1579126
28.7.2023.
Pogledajte prilog 1579127