Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.297
Tako je,ja volim kad Rusi gube i onda dodjes ti da nam objasnis o epskim probojima strateskih kokosinjaca.Strateška sela, Rusi izumili novi vojni rječnik dok nižu poraze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je,ja volim kad Rusi gube i onda dodjes ti da nam objasnis o epskim probojima strateskih kokosinjaca.Strateška sela, Rusi izumili novi vojni rječnik dok nižu poraze.
Pa nije me tu bilo nekih dva tjedna i sad citam opet o istim selima koja Rusi osvajaju vec pola godine.Tako je,ja volim kad Rusi gube i onda dodjes ti da nam objasnis o epskim probojima strateskih kokosinjaca.
Ala ih zasipaju dronovima...
Radi radnja u garaži punom parom.
Ima za svakog Rusa po željama..
Te Kolumbijce baš krenulo.Još jedan Kolumbijski bandido je zagrizao prašinu
Eduardo Garcia Carvajal, who had been serving in Ukraine as a Volunteer succumbed on the Battlefield.
![]()
Nisu ista nego su sva nebitna,vi svako pobedjujetePa nije me tu bilo nekih dva tjedna i sad citam opet o istim selima koja Rusi osvajaju vec pola godine.
I taj poslednji sto ostane ima kolac da vam zabode u sandukTrodnevna specijalna operacija odlično napreduje.
Pogledajte prilog 1579104
"Do posljednjeg Rusa"
-V.V.Putin-
Mislis da je ovo zadnje povecanje poreza u Rusiji? Rat je u biti tek poceo.
Nakon rata Ukrajina ce biti ekpresno dignuta na noge po uzoru na Juznu Koreju.
Nebitni Rusi ginu u masama za nebitna sela.Nisu ista nego su sva nebitna,vi svako pobedjujete
Koji "mi"? Ja pišem o Rusima a ja sam Srbin. Biće da si ti nešto pobrkao.Koliko ste kvadratnih metara osvojili danas i koliko vojnika i vojne tehnike je pri tome izgubljeno? Jeste li se odmakli barem tri kilometra od granice?
Slobodan svet, nisu američke podguzne muveMocni Iran i Severna Koreja. U probrano drustvo je Volodja ubacio RF.![]()
Znači da sam bio u pravu kada sam još tada predvidio pobjedu Rusije.Tvoji optimistički postovi iz 2022. su bili istog sadržaja.
U sanduk cvijeća kao osobni vrtlar.I taj poslednji sto ostane ima kolac da vam zabode u sanduk![]()
Bravo, potpisujem!!Rat se privodi kraju, da nema izbora u USA već davno bi se završio
Da ponovimo još jednom, nije povećan PDV, nisu povećane akcize, nisu povećani doprinosi za plate, ništa od onoga što bi uticalo na standard ljudi u Rusiji. Povećan je POREZ NA DOBIT KORPORACIJA. Dakle DOBIT POSTOJI i ZNAČAJNA JE čim se država odlučila da odatle uzme dodatna sredstva.
Ukrajina neć biti dignuta na noge za našeg života, čak i pod uslovom da si vrlo mlad.
Već sada postoji ozbiljan zamor na zapadu a onoga trenutka kada se sklopi kakav, takav mir Ukrajinu će prekriti zelena trava zabaorava
Ali krstin ukrowermaht to ne priznaje, znači nije se desiloОружане снаге Русије су озбиљно напредовале у Макејевки, заправо пресекавши село на 2 дела. Непријатељ признаје губитак дела центра села и низа важних одбрамбених положаја, јавља Борис Рожин.
Tako je,nebitni Rusi ginu za nebitna sela,bitni ukrajinci brane ta ista sela,mozda ruski zivot iz vaseg ugla ne znaci nista,ali vam stvara opasne frustrucije onim masovnim unistavanjem druge strane.Nebitni Rusi ginu u masama za nebitna sela.
Što ti je život u Ruskom svijetu.
I ne moraju,od nasih objava dobijaju nervne slomoveAli krstin ukrowermaht to ne priznaje, znači nije se desilo
Pa kako tako jadni uzeše 1/4 usra ine, a suprotno milijader, najnovija oprema, tehnika, tehnologija, 30 država ........i izgubiše 1/4 države.Rusija se krpa na modernizaciji oružja od SSSR, te repariranju granata od istoga. Avijacija im se svela na Su-27 i njegove derivate. Zaostajete masu i krpate se na oružju SSSR-a. Površinsku flotu za visoka mora uopće više ni nemate, osim na papiru itd...
Nesposobna ukrajinska armija sa nesposobnim istorijskim saveznikom HrvatskomU sanduk cvijeća kao osobni vrtlar.
Samo ti Rusi izvan Rusije će i preživjeti Putina.
To nisu nebitna sela, ti se samo tješiš tako. Po tebi, jer si neuk, od strateškog značaja su samo mjesta koja ti mjeriš po veličini što je daleko od istine.Nebitni Rusi ginu u masama za nebitna sela.
Što ti je život u Ruskom svijetu.
Rusima su ukrajinska sela potpuno nebitna, Ukrajincima su bitna. Zato rus baca svoj život za ništa i imaju nula poštovanja u Rusiji prema njima, dok Ukrajinac koji padne za domovinu ima pogreb junaka.Tako je,nebitni Rusi ginu za nebitna sela,bitni ukrajinci brane ta ista sela,mozda ruski zivot iz vaseg ugla ne znaci nista,ali vam stvara opasne frustrucije onim masovnim unistavanjem druge strane.
Ako Rusi danas ne osvoje 3 mesta nego samo 2, to je neuspeh Rusa, a uspeh usrai naca jer su eto spasili 1 mesto, to je ta teorijaMarine,vidiš li besmisao ovog sukoba?Ukrajinaca je sve manje,a Rusi ih svakako vraćaju nazad u Ukrajinu,milom ili silom,ovako ili onako.I oslobađaju deo po deo novih teritorija. Pusaaaa
To je zato što ga nisu poslušali i ubacili haubice u helikoptere. Eto samo zato...Pa kako tako jadni uzeše 1/4 usra ine, a suprotno milijader, najnovija oprema, tehnika, tehnologija, 30 država ........i izgubiše 1/4 države.
Ruskaa superiornog a usra inska nesposobnost
Zato Rusi ni da mrdnu,a izgubili citavu vojsku.Nesposobna ukrajinska armija sa nesposobnim istorijskim saveznikom Hrvatskom
To ste i zasluzili