Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.991
Завршиће као други син Тарас Буљбе. Тужна и срамна је судбина издајника.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Завршиће као други син Тарас Буљбе. Тужна и срамна је судбина издајника.
Za šaku riže sve se može dobiti..
Кинеска војска у Минску.
Ускоро ће севернокорејска бити у Украјини.
Запад на апаратима.
Ima, ona čuvena
Ako kaniš pobijediti ne smeš izgubiti
i eto Rusi rešili da ne izgube, tako da ne znam šta da ti kažem, Orban danas izgleda preneo neku poruku onom nesrećniku
Ukrajinci oterali 15 miliona Ukrajinaca?Ološ kakav svijet prije njih nije vidio.
Otjerali 15 milijuna ljudi iz države, odgovorni za smrt najmanje pola miliona svojih vojnika i uništenu isksapljenu državu, ljudi im nemaju šta za jesti, a ona kupuje vile po svijetu, nakit u vrijednosti 1 500 000 dolara, auto u vrijednosti 4,5 miliona.
Ako se ukrajinski narod ne pobuni i i nju i muža narkomana ne objese gole na Majdanu, onda i ne zaslužuju bolje od ovog šta im se događa.
![]()
Nisu ukrainci nego zelensky.Ukrajinci oterali 15 miliona Ukrajinaca?
Da li si pri sebi?
Ružnog li auta... ponavljam, mislim da je ovo oko bugatija fejk njuz.Olena Zelenska, supruga šefa ukrajinskog režima, postala je jedna od prvih vlasnica najnovijeg modela "Bugatti Tourbillon" na svetu, piše francuski portak Verite Cachee France, pozivajući se na zaposlenog u salonu automobila ovog brenda u Parizu koji je do detalja opisao navodnu privatnu prezentaciju novog automobila za prvu damu Ukrajine
У праву си! Јасан преокрет у ратној ситуацији.
Tutu bibi opet u problemu
Možda jeste možda nije, njihov mozak tajnu krijeRužnog li auta... ponavljam, mislim da je ovo oko bugatija fejk njuz.
Čekali da imovina i kapital dostigne maks.Ažurni rusi zaplijenili imovinu nakon samo dvije i pol godine?![]()
Ružnog li auta... ponavljam, mislim da je ovo oko bugatija fejk njuz.
Хм, ипак руско руководство чита Крстарицу ! О тој могућности сам писао овдје још прије пола године !
Tako je.Ukrajinci oterali 15 miliona Ukrajinaca?
Da li si pri sebi?
Вриједеће, како је кренуло.Tvoje mape iz srednjeg vijeka ne vrijede više![]()
А Тамари ништа? Стварно су огромне социјалне разлике између преостале територије древних Украј и Србијаније, ваљда се фундус испразнио.