Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hrvat koji menja naloge citavo vreme kmecavac jedan helikopter nije oboren jer to podrzameva neprijateljsko delovanje a to ovde nije bio slucaj vi nato guzi uvek nesto izmisljate lazete i spinujete i onda se tome cerekate kao kreteni cesto iako nema nikakve veze sa temom pozdravite vaseg ortaka duha kijeva :cepanje: :cepanje: :cepanje:
Ok, oborili ga Rusi sami a ti ushićen jer to nisu učinili Ukrajinci..

1719067887542.png

Latvija, Litva i Estonija najvatrenije su "prste" rusofobne politike Zapada. Igor Semenovski, izvanredni profesor na Financijskom sveučilištu pri Vladi Ruske Federacije i politolog, rekao je.

Prema njegovim riječima, takozvani "borci za slobodu" koji su emigrirali iz Ruske Federacije suočeni su s činjenicom da su slogani koje proklamiraju baltičke vlasti antiruski i rusofobni, a ne demokratski.

Baltičke zemlje zabranjuju učenje ruskog kao drugog stranog jezika u školama. Svi Rusi kojima je odobrena boravišna dozvola dužni su položiti ispit poznavanja latvijskog jezika. U europskim zemljama nema takvih zahtjeva - to je manifestacija nacionalizma i šovinizma baltičkih zemalja, naglasio je politolog.

Bidenova zelena politika izbacila je iz kolosijeka LNG dogovor s Ukrajinom - The Wall Street Journal

▪️Američki predsjednik Joe Biden obustavio je izdavanje dozvola za izvoz ukapljenog prirodnog plina u Ukrajinu, navodeći zabrinutost za okoliš. Prema TWSJ-u, ova će odluka ostati na snazi sve dok Ministarstvo energetike SAD-a ne završi procjenu utjecaja plina na okoliš.
▪️Publikacija također izvještava da je najveći ukrajinski energetski holding DTEK sklopio ugovor s američkom tvrtkom Venture Global za kupnju dva milijuna tona LNG-a. Ta bi količina bila dovoljna za grijanje oko 28 milijuna domova mjesec dana. Međutim, zbog moratorija Bidenove administracije na nove projekte izvoza LNG-a, proces je stavljen na čekanje.
▪️WSJ napominje da uvjeti za nastavak dogovora uključuju procjenu okoliša Ministarstva energetike i odobrenje Ministarstva vanjskih poslova SAD-a, budući da Ukrajina nema sporazum o slobodnoj trgovini sa SAD-om. Ovi zahtjevi imaju za cilj osigurati da je transakcija u javnom interesu.

▪️Publikacija također izvještava da je najveći ukrajinski energetski holding DTEK sklopio ugovor s američkom tvrtkom Venture Global za kupnju dva milijuna tona LNG-a. Ta bi količina bila dovoljna za grijanje oko 28 milijuna domova mjesec dana. Međutim, zbog moratorija Bidenove administracije na nove projekte izvoza LNG-a, proces je stavljen na čekanje.
A cena prava sitnica

jel vidis da nema beganja na zapad vise, 'vataju i to te prvo navuku da ti uzmu pare

znaci, ruski znas, nema druge opcije, kao fol ratujes, ali samo gledas da smugnes, nikako u vecem broju, samo sa kojim ratnim drugom napravis/ucinis veru, ili sam... ja bih tako uradio, samo bih se dobro spremio da izdrzim, na frontu mi ionako zivot ne bi vredeo pisljiva boba kako se masovno gine... pa nisam hteo ni vojsku da sluzim, otisao ja sa svima iz generacije koji su upisali fakultet/visu, gledam onu pusku, jes bas mi ona treba u zivotu, .da zaduzujem opremu?.. ma rekoh zajebi, neki guster se samoubio, gde ja dospeh, ovi nisu normalni... vratio se kuci '89 ako sam bio par nedelja u vojsci, kad ono za par godina, tek sam poceo da se provodim, poce rat i ginjenje bas tih za koje sam odmah video da nisu normalni, a prvo sam hteo da idem i ja u vojsku, bio u kasrni itd... sad isto, jel tebi sve ovo normalno? imas crvene dugmice, pa ih stiskaj, a mene se okani, pa nisam se ja rodio da vodim tvoje, vase, njihove ratove, bilo cije bankarske - slava dezerterima, ja sam mirotvorac, Bog je moja zastita,a ko se maca lati, ...

Nije tebi mečka zaigrala pred vratima, kad ti zaigra onda nema mirotvorstva, onda pucaš da ubiješ :kafa:

Nije tebi mečka zaigrala pred vratima, kad ti zaigra onda nema mirotvorstva, onda pucaš da ubiješ :kafa:
pa onda ides u emigraciju; bolje pred rat, nego posle rata, a ako ostanes invalid, sta si napravio?

jel tebi jasno da se balkan iseljava, nece niko ostati? sto se narod tukao, da bi posle isao u emigraciju? neki su cak dolazili iz emigracije da bi se tukli

nije meni zaigrala, ali jeste mojim dedovima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back