jel vidis da nema beganja na zapad vise, 'vataju i to te prvo navuku da ti uzmu pare
znaci, ruski znas, nema druge opcije, kao fol ratujes, ali samo gledas da smugnes, nikako u vecem broju, samo sa kojim ratnim drugom napravis/ucinis veru, ili sam... ja bih tako uradio, samo bih se dobro spremio da izdrzim, na frontu mi ionako zivot ne bi vredeo pisljiva boba kako se masovno gine... pa nisam hteo ni vojsku da sluzim, otisao ja sa svima iz generacije koji su upisali fakultet/visu, gledam onu pusku, jes bas mi ona treba u zivotu, .da zaduzujem opremu?.. ma rekoh zajebi, neki guster se samoubio, gde ja dospeh, ovi nisu normalni... vratio se kuci '89 ako sam bio par nedelja u vojsci, kad ono za par godina, tek sam poceo da se provodim, poce rat i ginjenje bas tih za koje sam odmah video da nisu normalni, a prvo sam hteo da idem i ja u vojsku, bio u kasrni itd... sad isto, jel tebi sve ovo normalno? imas crvene dugmice, pa ih stiskaj, a mene se okani, pa nisam se ja rodio da vodim tvoje, vase, njihove ratove, bilo cije bankarske - slava dezerterima, ja sam mirotvorac, Bog je moja zastita,a ko se maca lati, ...