Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruska navodna šetnja puno traje, bolna je svakim korakom.

Te floskule o ratu protiv čitavog NATO pakta ne mogu pokriti nesposobnost ruske vojske .
Svo vaše trtljanje ne može pokriti činjenicu da Ukrima cela EU daje sve što ima, da su redom pali u recesiju koju na sve načine pokušavaju da sakriju a da i pored toga Rusija napreduje i na frontu i u ekonomiji.

Ruska navodna šetnja puno traje, bolna je svakim korakom.

Te floskule o ratu protiv čitavog NATO pakta ne mogu pokriti nesposobnost ruske vojske .
Bolna za Rusiju dok u usra ini cveeta cveće

James Van Der Beek Laughing GIF by The Ringer

Vidi ti ovo, materica fabrike i dalje rade punom parom... mora da je ruska propaganda... a ne, ovo je politiko?
pa ako su muskarci svedeni na topovsko meso, zene na inkubatore - logicno, zar ne?
Kako divna, svetla demokratija koju moramo sačuvati po svaku cenu:
oo, da! ali zasto bi te surogat kompanije snosile trosak njenog daljeg lecenja, posao je obavljen, i ona vise nije klijent.
ja mislim da je bukvalno degeneracija zapocela od holodomora kada su morali da jedu ljudske leseve, a nama danas nisu do kraja poznate sve genetske bolesti koje kanibalizam izaziva

ova zena je obolela od raka, to je drugo, ja sam spojio replike tebi u jednu, izvinjavam se ako sam zbunio, moja greska.

Svo vaše trtljanje ne može pokriti činjenicu da Ukrima cela EU daje sve što ima, da su redom pali u recesiju koju na sve načine pokušavaju da sakriju a da i pored toga Rusija napreduje i na frontu i u ekonomiji.
Buco Kim je dao Rusiji sve šta je imao...
Iran je dao sve šta je imao, sama Rusija ima ogromne količine svega..Rusija srlja u propast

Poslednja izmena:
ti sad u ukrajini ne mozes da dodjes do para i bubreg da prodas, ko ce da ga kupi, ima ranjenika kojima vade za dzabe

znaci osudjen si da umres zarad zapadnog interesa ako nemas 10 'iljadarki da platis izlaz iz zemlje

najbolje je bezati prema rusiji i njima se predati, to su najvece sanse za prezivljavanje
Mudro nema sta kroz ratnu zonu krcatu vojskom obeju strana. :lol:

Mudro nema sta kroz ratnu zonu krcatu vojskom obeju strana. :lol:
jel vidis da nema beganja na zapad vise, 'vataju i to te prvo navuku da ti uzmu pare

znaci, ruski znas, nema druge opcije, kao fol ratujes, ali samo gledas da smugnes, nikako u vecem broju, samo sa kojim ratnim drugom napravis/ucinis veru, ili sam... ja bih tako uradio, samo bih se dobro spremio da izdrzim, na frontu mi ionako zivot ne bi vredeo pisljiva boba kako se masovno gine... pa nisam hteo ni vojsku da sluzim, otisao ja sa svima iz generacije koji su upisali fakultet/visu, gledam onu pusku, jes bas mi ona treba u zivotu, .da zaduzujem opremu?.. ma rekoh zajebi, neki guster se samoubio, gde ja dospeh, ovi nisu normalni... vratio se kuci '89 ako sam bio par nedelja u vojsci, kad ono za par godina, tek sam poceo da se provodim, poce rat i ginjenje bas tih za koje sam odmah video da nisu normalni, a prvo sam hteo da idem i ja u vojsku, bio u kasrni itd... sad isto, jel tebi sve ovo normalno? imas crvene dugmice, pa ih stiskaj, a mene se okani, pa nisam se ja rodio da vodim tvoje, vase, njihove ratove, bilo cije bankarske - slava dezerterima, ja sam mirotvorac, Bog je moja zastita,a ko se maca lati, ...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back