Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.569
Nakon strahovitih gubitaka u transporterima, kamionima, terenskim vozilima... ruska armija pokušala da se kreće uz pomoć vespi i mopeda
pokušaj nije uspeo
pokušaj nije uspeo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ISto njesra kao i notepad i excel
Pa oni ne shvataju to nikako. Da je potpuna besmislica da tako nešto kači i da to postane reelevantan dokaz.A zašto ne postaviš neki Ruski sajt?Ovo je Ukrajinski i naravno da će navijati za sebe i svoje.
Hitno upozoriti Putina.Napokon
![]()
Ne znam što bi na ovo rekao...ili ih drogiraju ili su radikalizirani do jaja. Kako bilo, pošto nema Ukrajinaca, sami sebe kokaju.
Ruski vojnik ranjen i na svoj zahtijev eutanziran.
Ja vama skidam kapu kako jedni drugee tešite. Tu se nepreebiviNe znam što bi na ovo rekao...ili ih drogiraju ili su radikalizirani do jaja. Kako bilo, pošto nema Ukrajinaca, sami sebe kokaju.
Zamisli sad sve svi zgrožavaju kad rokne bomba u naseljeno mesto. A kad rokaše po Belgorodu i ostalim gradovima onda opšte veselje.Ovde je samo ovaj telefon preteko!
ROKAJ KOKAJ I NE ZALI!!![]()
![]()
![]()

Vjerojatno neke droge su u pitanju..Ne znam što bi na ovo rekao...ili ih drogiraju ili su radikalizirani do jaja. Kako bilo, pošto nema Ukrajinaca, sami sebe kokaju.