Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20240622_161133_X.jpg

Plaču ruski blogeri jer ukrajinskih dronova ima najmanje 6x više..

jel vidis da nema beganja na zapad vise, 'vataju i to te prvo navuku da ti uzmu pare

znaci, ruski znas, nema druge opcije, kao fol ratujes, ali samo gledas da smugnes, nikako u vecem broju, samo sa kojim ratnim drugom napravis/ucinis veru, ili sam... ja bih tako uradio, samo bih se dobro spremio da izdrzim, na frontu mi ionako zivot ne bi vredeo pisljiva boba kako se masovno gine... pa nisam hteo ni vojsku da sluzim, otisao ja sa svima iz generacije koji su upisali fakultet/visu, gledam onu pusku, jes bas mi ona treba u zivotu, .da zaduzujem opremu.. ma rekoh zajebi, neki guster se samoubio, gde ja dospeh, ovi nisu normalni... vratio se kuci '89, kad ono za par godina, tek sam poceo da se provodim, poce rat i ginjenje bas tih za koje sam odmah video da nisu normalni, a prvo sam hteo da idem i ja u vojsku, bio u kasrni itd... sad isto, jel tebi sve ovo normalno? imas crvene dugmice, pa ih stiskaj, a mene se okani, pa nisam se ja rodio da vodim tvoje, vase, njihove ratove, bilo cije bankarske - slava dezerterima, ja sam mirotvorac, Bog je moja zastita,a ko se maca lati, ...
Samo sam rekao da nije mudro bezati preko bojista, verovatno bi skoncao ubijen od svojih ili onih sa suprotne strane, svakome je svoj stav ratu najispravniji pa tako i tvoj.

Samo sam rekao da nije mudro bezati preko bojista, verovatno bi skoncao ubijen od svojih ili onih sa suprotne strane, svakome je svoj stav ratu najispravniji pa tako i tvoj.
mozda, ali bar sam pokusao, a savest mi je mirna nikog nisam ubio, pa ni svoju savest
ovi drugi su kao mudri?
kazem ti da bih prvo isplanirao, svestan sta sleduje dezerterima i da neprijateljski snajperista moze da bude hladnokrvan - eto da se cuje javno i ovo moje stanoviste, znam sebe, otisao bih da sluzim otadzbini, i samo bih rekao, ma zajebi radnju ovo sve je ili ludo ili na drogama, sto i jeste slucaj, nema ovde onih koji vole otadzbinu osim mene, necemo biti vise zajedno, odoh u soliste

smesno je da lazete da su ga ukri oborili ali znas kako se kaze lazes ko hrvat :cepanje:

Hrvati lazu da su ukri oborili helikopter? Koji Hrvat je tvrdio da su ukri oborili taj helikopter?

Helikopter je oboren, to je činjenica, kako i tko ga je oborio to je već u domeni spekulacije, kao uostalom i puno drugih stvari u ovom ratu.

Vi kremljoboti nešto izmislite i onda se tome smijete, čista shizofrenija 🤣🤣🤣

Hrvati lazu da su ukri oborili helikopter? Koji Hrvat je tvrdio da su ukri oborili taj helikopter?

Helikopter je oboren, to je činjenica, kako i tko ga je oborio to je već u domeni spekulacije, kao uostalom i puno drugih stvari u ovom ratu.

Evo još jedne amebe

Komentarišeš nešto što valjano nisi ni pročitao, ali eto samo da se komentariše tj trkeljiše

hrvat koji menja naloge citavo vreme kmecavac jedan helikopter nije oboren jer to podrzameva neprijateljsko delovanje a to ovde nije bio slucaj vi nato guzi uvek nesto izmisljate lazete i spinujete i onda se tome cerekate kao kreteni cesto iako nema nikakve veze sa temom pozdravite vaseg ortaka duha kijeva :cepanje: :cepanje: :cepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back