piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.576
Kao što rekoh, sve gluplje i besmislenije se nosite sa porazima.
Ovo bi trebalo Kinu reklamirati..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao što rekoh, sve gluplje i besmislenije se nosite sa porazima.
pa šta sad kažu u novinama da se rusi grčevito bore ga osvoje i da putin šalje tamo sve što mu je preostalo, i milicionere i vatrogasce i telohranitelje...
A javljaju se iz Talina i ViljnusaPogledajte prilog 1568321
Plaču ruski blogeri jer ukrajinskih dronova ima najmanje 6x više..
samo nastavi da se kreveljis na pogibju sunarodnika u ukrajini kmecavac jedan ti si stvarno posavski traktoristaTi vjeruješ u priču o 42 poginula?
Ti si stvarno Bosanac iz vica..

Samo sam rekao da nije mudro bezati preko bojista, verovatno bi skoncao ubijen od svojih ili onih sa suprotne strane, svakome je svoj stav ratu najispravniji pa tako i tvoj.jel vidis da nema beganja na zapad vise, 'vataju i to te prvo navuku da ti uzmu pare
znaci, ruski znas, nema druge opcije, kao fol ratujes, ali samo gledas da smugnes, nikako u vecem broju, samo sa kojim ratnim drugom napravis/ucinis veru, ili sam... ja bih tako uradio, samo bih se dobro spremio da izdrzim, na frontu mi ionako zivot ne bi vredeo pisljiva boba kako se masovno gine... pa nisam hteo ni vojsku da sluzim, otisao ja sa svima iz generacije koji su upisali fakultet/visu, gledam onu pusku, jes bas mi ona treba u zivotu, .da zaduzujem opremu.. ma rekoh zajebi, neki guster se samoubio, gde ja dospeh, ovi nisu normalni... vratio se kuci '89, kad ono za par godina, tek sam poceo da se provodim, poce rat i ginjenje bas tih za koje sam odmah video da nisu normalni, a prvo sam hteo da idem i ja u vojsku, bio u kasrni itd... sad isto, jel tebi sve ovo normalno? imas crvene dugmice, pa ih stiskaj, a mene se okani, pa nisam se ja rodio da vodim tvoje, vase, njihove ratove, bilo cije bankarske - slava dezerterima, ja sam mirotvorac, Bog je moja zastita,a ko se maca lati, ...
Jedan od glumac u propagandnom prilogu je zaradio bijelu Ladu.
Svaka mobilizacija je prisilna ne mozes odbiti bez posledica.Ti što su ginuli bili su prisilno mobilizirani Ukiji
![]()
mozda, ali bar sam pokusao, a savest mi je mirna nikog nisam ubio, pa ni svoju savestSamo sam rekao da nije mudro bezati preko bojista, verovatno bi skoncao ubijen od svojih ili onih sa suprotne strane, svakome je svoj stav ratu najispravniji pa tako i tvoj.
smesno je da lazete da su ga ukri oborili ali znas kako se kaze lazes ko hrvat![]()
Evo još jedne amebeHrvati lazu da su ukri oborili helikopter? Koji Hrvat je tvrdio da su ukri oborili taj helikopter?
Helikopter je oboren, to je činjenica, kako i tko ga je oborio to je već u domeni spekulacije, kao uostalom i puno drugih stvari u ovom ratu.
Vi kremljoboti nešto izmislite i onda se tome smijete, čista shizofrenija![]()
Stvarno je to dno dna, ogrezli su u korupciju.Ili što bi @Frtajler rekao "neokrnjeni mobilizacioni potencijal"
Ovo kad im uzmu 10.000 US$ pa ih prevare, pokupe i oteraju na front je još i bolja varijanta mobilizacije jer dodatno puni budžet
Svakako da će ovako "mobilisani" vojnici biti silno motivisani na frontu da ginu za Zelenskog
Odoše donacije, plač u čemerici i jevropi.
još uvjek se kriju?otvoreni savez Kine i Rusije sve bliži bahahahahha idemo hardzone
hrvat koji menja naloge citavo vreme kmecavac jedan helikopter nije oboren jer to podrzameva neprijateljsko delovanje a to ovde nije bio slucaj vi nato guzi uvek nesto izmisljate lazete i spinujete i onda se tome cerekate kao kreteni cesto iako nema nikakve veze sa temom pozdravite vaseg ortaka duha kijevaHrvati lazu da su ukri oborili helikopter? Koji Hrvat je tvrdio da su ukri oborili taj helikopter?
Helikopter je oboren, to je činjenica, kako i tko ga je oborio to je već u domeni spekulacije, kao uostalom i puno drugih stvari u ovom ratu.
Vi kremljoboti nešto izmislite i onda se tome smijete, čista shizofrenija![]()

A javljaju se iz Talina i Viljnusa![]()