Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 11.971
Samo HrvaticeJel izlazite napolje da mašete mornarima?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo HrvaticeJel izlazite napolje da mašete mornarima?![]()
Припадник "изабраног народа".Неко је поменуо Козир(ј)ева. Он је отишао у Америку јер је био њихов човек. Много нам је зла нанео. Ех, да нам је још који Благоје Јововић...
NAFO PRDNUO U CABAR.uvek imamo...malo koknemo moskvu, malo belgorod, malo počistimo ulice degeNstana i tako...ima se, može se
Sta je to u tim duelima? Zasta su? Cemu svrha?ili putin?
koga je on pobedio u duelu?
Ovekivano. Zao mi je Trampa. Jeste bio malo udaljen, ali veliki je to smrad iz pelena koji se sirio studiom.Senilni uspavanko se figurativno usro na predsedničkoj debati, izgleda će morati da ga zamene drugim kandidatom.
Win win za Trampa.
Nisam pratio ali sam video par fotografija tog usranog matorca. Možda nisam dobro videoo ali čovek nema ni jednu boru a 81 godinu, jbt ko voštana figuraOvekivano. Zao mi je Trampa. Jeste bio malo udaljen, ali veliki je to smrad iz pelena koji se sirio studiom.
Bajden je imao srece sto nije bilo bine ili bi se izgubio ponovo..
Nisi se baš družio sa knjigom.Srbiju je od otobra 1944 zauzeo Broz i Hrvati...Rusi su pomogli da se stvar ubrza jel jurisaju na Beriln..cetnici i nedicevci nisu mogli pruziti dostojansven otpor u tim uslovima...i odma 1945 glasanje za Tita ili kralja....na izborima su svi preziveli Srbi u Srbiji glasali za naseg mladog kralja umesto nekoh Hrvata onda sa 56 god...ali je komunisticka parija donela odluku da je ipak TIto pravi izbor....
Dobio je par inekcija pre duela da izdrzi i da dodje sebi , ali slabo je to dalo efekta.. potpuno izgubljen covek.Nisam pratio ali sam video par fotografija tog usranog matorca. Možda nisam dobro videoo ali čovek nema ni jednu boru a 81 godinu, jbt ko voštana figura
off topic
Koliko je to u hiljadama?Putin: "Specijalna vojna operacija ide po planu"
u međuvremenu tisuću kilometara u dubini ruske teritorije, ukrajinski dron u potrazi za ciljem
Kao ispocetka na Krimu nisu Rusi vec neka vojska bez oznaka, Rusa nije bilo samo zvanicno, mislis da su ovi iz Donjecka onako gadno nabili ukrajinsku vojsku, citaj sta pise Girkin.
Ko se to nama izbotoksirao ?
Bombu pravi ona prva polovina uposlenih u odbrambenom sektoru a posto su nesto slicno Svabe imale u Hitlerovo vreme i nije nekiproblem napraviti od ostalih Rusa dobiju samo borsc i votku.
Ko se to nama izbotoksirao ?
На порталу Black Mountain Analysis у тексту под насловом "Winners and Losers of the (dead) Globalization" после подужег увода о оснивању ЕУ и трансформације у политичку заједницу има одличан опис новог поретка после победе Русије.
Belorusija, osnivac NAFO-a ….Полупани Џо
„Шта мислите да се дешава са Пољском, шта мислите да ће бити са Белорусијом, шта мислите да се дешава са тим земљама НАТО-а?“
Puno je veća igra u pitanju od ''stizanja Rusa do nas'' i od toga gde će da budu granice između Rusije i Ukrajine, ako Ukrajina uopšte bude postojala u budućnosti.Ne boj se, nema šta da se čita, to je tako prozuklo i prazno da zveči.
Stižu Rusi i oni će da nas oslobode i sve će biti bajno i sjajno.
Pojma nemate, nikada u Rusiji bili niste, ali ste ubeđeni da znate sve Putinove planove.
To je idiotizam kao Mile Dodik što izigrava ruskog konzula u BiH pa će da posle da bude kuknjava kad dobije po ušima, kao što je krenulo.
Ako nemate pameti imate mapu, uzmite pa pogledajte gde su Rusi a gde smo mi. U najboljem slučaju po njih mogu da dobace do Dnjepra i tu je kraj, niti mogu niti hoće dalje a i to je pitanje kada će biti i da li će biti. Čeka se novembar pa da se rat završava a kada se završi mi opet ostajemo tu gde smo u NATO okruženju i tada nam svakako qrčenje i pozivanje na braću Ruse neće puno pomoći.
Tako da veliko hvala Rusima što su nas se odrekli i proglasili za qrve zbog slanja municije Ukrajini, konačno nešto korisno i od njih.
Ma to su bili Ukrajinci. Jbg, tvrdite da su Ukrajinci bili ti koji su u sastavu Crvene armije oslobodili Beograd.Da, ali puno je čudnije srpsko ne-kritiziranje masovnog silovanja Srbije 1945. od strane Rusa...
Ovo je bila prilika Srbima da netko uzvrati Rusima u stilu - "pa šta vi nama bratski brojite metke koje smo prodali trećima, a ne brojite silovanje koje ste bratski izvršili u cijeloj Srbiji"...
Međutim, izgleda su Srbi odlučili prodat obraz za ulizivanje Rusima...
Zar nije tako?
Jel pretjerujem?
.
Ако те не мрзи, дај кратак опис после победе.