Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.380
Da, mnogo smo zabrinuti, sprdnja od vojske koja ne može da se sastaviZabrinuti rusofil...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, mnogo smo zabrinuti, sprdnja od vojske koja ne može da se sastaviZabrinuti rusofil...![]()
Snimka je isjeckana do neprepoznatljivosti, mogli su gađati i praznu šumu, ništa se ne vidiPa na početku snimka imaš kako ispaljuje rakete, tad su ga zapratili i ubrzo nakon i pogodili
Ja? Zbog 33 tenka????Naj me zajebavat????Gdje ti nestade ono ushićenje koje si prije imao zbog Abramsa?
![]()
Tek tri uništena, ostalima treba zamjena gusjenica.Neuništivi Abramsi koji Rusima utjeruju strah u kosti?
Shokiran sam
![]()
Uopšte nijee poenta ko se veseli a ko ne, već tačnost notepad žvrljotina koje se ovde objavljuju, danas svako iole pisme može da otvori notepad i natrkeljiše podatke i okači ovdeI koja poanta se veselit uništenim M1A1 SA Abramsima koje je rashodova USMC i koji su stari preko 35 godina???
Trenutna proizvodnja samo u EU je 1,7 milijuna i raste.Možda za dva miliona, tokom 10 godina
TO makete ispaljuju mamcePa na početku snimka imaš kako ispaljuje rakete, tad su ga zapratili i ubrzo nakon i pogodili
Onim u Moskvi ne treba ništa, u savršenom stanjuTek tri uništena, ostalima treba zamjena gusjenica.
Samo vi ubeđujte sebe u to, možda nekad i poverujeteTrenutna proizvodnja samo u EU je 1,7 milijuna i raste.
Videćete kad dodje abrams menja tok rata, oprcaju abramsa, muk, e onda je to staro, spremno bilo za rashodGdje ti nestade ono ushićenje koje si prije imao zbog Abramsa?
![]()
Ti ovde skačeš od ushićenja i zbog kutije metaka koju dobije Usrajina, a ne bi zbog Abramsa?Ja? Zbog 33 tenka????Naj me zajebavat????
nego reci ti meni, tko vam živi u oficirskoj stanu u Splitu?? Meni teta dobila jedan, kad su deložirali vaše![]()
Ok, znaci posle ove liste ide ova lista koju si danas postavio zar ne ?Nemoj lagati baš tako očito.
Liste izlaze otprilike jednom ili dvaput tjedno pa je to daleko od tvojih 30 lista.
Lista od 14.5.
Pogledajte prilog 1567496
Kad te netko poklopi argumentima najlakse ga je proglasiti Srbinom.Ne pratiš, vjerojatno si neki srbin rusofili jer i oni imaju selektivno vidno polje i puno toga ne vide jadnici.
Lupaš gluposti. Ne slušam taj kič i šund tog Desingericu, kako se već zove taj lik ili ti koje si ostale nabrojao.Daj bre čoveče kakve veze popularnost ima sa tim da li je neko racionalan i normalan, ispravan i iskren....evo kod nas u Srbiji su popularni Designerica, Ajs Nigrutin, Karleuša, Mimi Oro itd....jel to znači da su oni ispravni?
Druga bitna stvar je ta da nisam ja otvorio ovu temu i nisam ja taj koji je proveo dve godine na forumu, ovo je 33 put da se ova tema otvara i u 98% procenata komentara učestvuju izuzetno proruski orijentisani botovi, koji kada Putin svaki put Prdne ili podrigne ovde se polemiše od jutra do mraka da li je jeo ***** ili pokvarenu kobasicu, o svakom selu osvojenom u Ukrajini, svakom ubijenom Ukrajincu itd.., a realnost je drugačija i realnost kaže sledeće: Rusija još nije povratila ono što je Ukrajina osvojila posle prve kontraofanzive...prošlo je dve godine od tog momenta i jedino ko kuka i trabunja ovde na forumu ste vi, paćenici koji ste toliko izmanipulisani i zaglupljeni, odvojeni od realnosti i neracionalni zato što vam je propaganda iz Kremlja popila mozak i na kraju desiće se ono što se desilo Bati Stojkoviću u filmu balkansi špijun.
Živ bio pa video.
Pa to malo što ukri imaju, Rusi razvaljuju dronovima.kazu da je kao otvarac konzerve za bredlije.
nije da nema protiv cega da se koristi![]()
To sa "popila mozak" tebi sigurno ne može da se desi...a realnost je drugačija i realnost kaže sledeće: Rusija još nije povratila ono što je Ukrajina osvojila posle prve kontraofanzive...prošlo je dve godine od tog momenta i jedino ko kuka i trabunja ovde na forumu ste vi, paćenici koji ste toliko izmanipulisani i zaglupljeni, odvojeni od realnosti i neracionalni zato što vam je propaganda iz Kremlja popila mozak
a njima treba 21Braća pravoslavni Latini daju jednu bateriju Patriota Ukrajini...
Rusi prvi put koristili FAB 3000 u oblasti Harkiv (video),
Ono sto je puno vaznije od koristenja FAB 3000 je ovo:Rusi prvi put koristili FAB 3000 u oblasti Harkiv (video),
Unisten jos jedan Himars (video)
devojčice, u drugom svetskom ratu rusima je uništeno 83.000 tenkova, od kojih 45.000 t34
nemci su na istočnom frontu izgubili 15.000 tenkova
samo u kurskoj bitci koju rusi slave kao najveću tenkovsku bitku svih vremena, nemci su izgubili 270 tenka a rusi oko 1800 i to najveći deo t34
posle drugog svetskog rata t34 se sudario u koreji protiv americkih sermana i pretrpio velike gubitke
T34 je daleko od najboljeg tenka
Mutno, dabome, proizvode samo 3-4 puta više nego Amerika i EU zajedno:Nedavno je konstatirano da EU sada proizvodi 1,7 milijuna granata od 155mm, a sljedeće godine 2,5 milijuna.
Koliko Rusi proizvode je mutno jer oni kažu da proizvode 3 milijuna granata, ali svih kalibara od 20 do 207mm.
Svih kalibara, ma dabome…Nedavno je konstatirano da EU sada proizvodi 1,7 milijuna granata od 155mm, a sljedeće godine 2,5 milijuna.
Koliko Rusi proizvode je mutno jer oni kažu da proizvode 3 milijuna granata, ali svih kalibara od 20 do 207mm.