Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Доста је више ове твоје тешке лажовине!

Због овога би модератори требали трајно да те одстране са форума.
Lažovčino, pitanje je samo lažeš li svjesno ili nesvjesno.

Kmečavi Putin:

... In order for negotiations to begin, all sanctions against Russia must be lifted...

https://tass.com/pressreview/1804269

Pljuc.

Iz videa koji sam postavio. Tamo neki Rus prica o ovome. Da li je istina ne znam, ali ispada da je Gazprom u velikim finansijskim problemima, prakticno bankrot. I ne zbog rata ili Zapada, vec zbog ugovora sa Kinezima koji ne mogu da ispune jer nema kapaciteta ni busotina, ni gasovoda, plus sve moraju sami da finansiraju, a cena za Kineze je vrlo niska tako da je sve zajedno katastrofa za Gazprom a time i celu Rusiju.

Da li je to tacno ne znam. POgledaj video ako znas ruski pa odslusaj sta covek prica.
Odakle ideja da filoputin zna ruski

Pa što se ti onda buniš oko Krima i Donbasa.
Završena priča.

Ja sam ovde jedini koji stavlja znak jednakosti, svi ostali podržavaju jedno a kritikuju drugo i obratno.
Ja nemam problem sa takvim licemerjem, otimanje tuđe teritorije posmatram na isti način bez obzira da li je izvršilac jedna ili druga velika sila.

Možeš li ti isto da kažeš za sebe.
Sasvim mi je svejedno

Lažovčino, pitanje je samo lažeš li svjesno ili nesvjesno.

Kmečavi Putin:

... In order for negotiations to begin, all sanctions against Russia must be lifted...

https://tass.com/pressreview/1804269

Pljuc.
a zar je moguce da ste vi toliko intelektualno podkapacitirani?

dizanje sankcija je znak odustajanja od rata - i vi to ne mozete da komprehendujete?! to je kao kada u sahu ne biste mogli 2 poteza unapred da isprojektujete

rus zna da ako odbijete dizanje sankcija mora da ratuje, sankcije su hemijskim recnikom samo lakmus papir, razumes? posle sankcija ili za vreme, samo rat, nema mira, shvatas? a ako ih dignes, onda znaci da neces da ratujes, vec hoces da trgujes, nema treceg.

prossta logika, ali zaista podkapacitiranima ne dopire do svesti

ukoliko pregovaras za vreme sankcija, znaci da neces mir, samo primirje do nastavka rata, zato putin kaze da je to uslov, a ne kako ti mislis da kmeci
on putin nece primirje, vec ili rat ili mir, zato su sankcije uslov, ako ih ne dizes, hoces rat, sta se onda lazemo da bi da pregovaras, nema pregovora ako ratujemo

ajaoj potkapacitirani, very low IQ :thumbdown:

Poslednja izmena:
samo nemojte da cupate iz konteksta i zamenjujete teze, a inace bi sve mogli da se dogovorimo, kada biste vi hteli... ali je problem sto vi odbijate, samo mantrate vasu verziju i samo cujete sami sebe - autohipnoza ako mene pitas

a to sto mi preterujemo, pa eto, takvi smo

radi se o tome da nato nije odbrambeni savez ako okruzuje rusiju, ako razbija sfrj, srednji, bliski istok i samo nastavlja svoju neokolonijalnu politiku

sad cujemo da cete da izbijete i kineze, a ne samo ruse, i nas male ruse
posle cete verovatno i indiju, pa jel ima kraja tom vasem batinjanju svih na ovoj planeti?

zube ce vam ruja polomiti, kreze, ne plasim vas, nego zaista to mislim, ne pitam se da li zelim, ne navijam za to, vec samo tako mislim, nista licno protiv tebe putnice

samo objasni sebi samome kako tramp moze da kaze da bi to resio za dan, sebi, a ne meni - njegova izjava ce ostati i kada vi u eu budete goreli gore nego u paklu! ta njegova izjava vama za svedocanstvo, pa razmisli, a meni ne moras nista da kazes.
Dečec, preskočio si vrlo jednostavnu bit problema. Rusija se ponaša prema Ukrajini na način - mi smo gazde u vašem dvorištu i vi ste naš vazal. Mi imamo nuklearne bombe i možete nam popušit qurac. To je valjda u redu? Uletili su u tuđu državu i ubili pola miljona ljudi iz priglupe bahatosti. Ta tvoja usrana komunistička Rusija postoji samo zahvaljujući milosti tog zapada protiv kojeg se "bori za pravdu"...da je zapad imo namjere protiv Rusije onda bi zapad porokao Rusiju poslije WW2.kada su imali jedini nuklearne bombe a Rusija nije imala, prema tome ne glumataj... ta vojska silovatelja i bezbožnika je prava strana istorije? FUJ...ili te priglupe priče da netko okružuje Rusiju, kad svi dobro znamo da je Rusiju nemoguće okružit...

a zar je moguce da ste vi toliko intelektualno podkapacitirani?

dizanje sankcija je znak odustajanja od rata - i vi to ne mozete da komprehendujete?! to je kao kada u sahu ne biste mogli 2 poteza unapred da isprojektujete

rus zna da ako odbijete dizanje sankcija mora da ratuje, sankcije su hemijskim recnikom samo lakmus papir, razumes? posle sankcija ili za vreme, samo rat, nema mira, shvatas? a ako ih dignes, onda znaci da neces da ratujes, vec hoces da trgujes, nema treceg.

prossta logika, ali zaista podkapacitiranima ne dopire do svesti

ukoliko pregovaras za vreme sankcija, znaci da neces mir, samo primirje do nastavka rata, zato putin kaze da je to uslov, a ne kako ti mislis da kmeci
on putin nece primirje, vec ili rat ili mir, zato su sankcije uslov, ako ih ne dizes, hoces rat, sta se onda lazemo da bi da pregovaras, nema pregovora ako ratujemo

ajaoj potkapacitirani, very low IQ :thumbdown:
Ajmo ispočetka, jer si frfljao nešto o mom baniranju zbog laganja o tome da Putin kmeči oko sankcija.
Dakle, da li Putin kmeči oko sankcija ako kaže da se sakcije, i to sve, moraju ukinuti?

da je zapad imo namjere protiv Rusije onda bi zapad porokao Rusiju poslije WW2.kada su imali jedini nuklearne bombe a Rusija nije imala, prema tome ne glumataj.
plan je postojao, ali je problem bio u tome sto moras da si iznad teritorije da bi te bombe ispustao kao na hirosimu i nagasaki, nisu postojale rakete/nosaci za njih, pa da ih lansiras iz daljine, inace bi zapad unistio rusiju, taj deo istorije si preskociuo mladicu - zapad je mogao da se probije i napravi stetu rusiji,. ali je procenjeno da ne bi uspeo da je satre, buduci da je ogromna teritorija, nije mali japan, a vec je imao sta da kapitalizuje sa zavrsetkom ww2

druga stvar, staljin je izblefirao zapad da i on ima nuklearno, tako da zapad nije bio siguran sta je istina, a potom su i rusi zaista napravili svoje nuklearno

douci ti malo bolje taj deo istorije, ima da se pronadje na netu, mogao je ev. pogranicne gradove, ali u dubinu teritorije nije mogao da udje i ispusti vise bombi, koje ujedno nije ni imao u odgovarajucem broju za ceo sovjetski savez - otkriveni su planovi, ima sve da se nauci koga zanima vreme neposredno posle ww2

Podigli Rusi optuznicu protiv komadanta ukrajinske 138. PVO brigade pukovnika Nikolaja Dzumana jer im je oborio A-50. Rusi kmecavci izgubili kompas odavno. :hahaha:

Хамовнический районный суд города Москвы удовлетворил ходатайство следователя Главного военного следственного управления Следственного комитета Российской Федерации о заочном избрании меры пресечения в виде заключения под стражу командиру 138 зенитной ракетной бригады (войсковая часть А4608) вооруженных сил Украины полковнику Николаю Дзяману.

23 февраля 2024 года воздушное пространство России патрулировал самолет Воздушно-космических сил Российской Федерации.

По данным следствия, полковник Дзяман, осознавая, что указанное воздушное судно не предназначено для ведения боевых действий, не имеет вооружения, а полет проходит исключительно в воздушном пространстве Российской Федерации отдал подчиненным военнослужащим незаконный приказ на его уничтожение. Указанные действия привели к гибели 10 членов экипажа и уничтожению самолета.

Дзяману заочно предъявлено обвинение в совершении преступления, предусмотренного п. «б» ч. 3 ст. 205 УК РФ (террористический акт, повлекший причинение смерти человеку), он объявлен в федеральный розыск.

USA je imala plan da napadne SSSR atomkama i unisti ga. Medjutim operaciju je zaustavio nuklearni test SSSR.
Tada su USA shvatili da SSSR moze da izvrsi povratni udar i unisti u potpunosti USA za samo par sati.
Tada, SSSR je jos uvek bio saveznik USA iz ww2, ali to nije zaustavilo imperijalisticke ambicije USA da izvrsi pokolj svog saveznika kako bi dosao do njegovih resursa.
Ovo su cinjenice. Zvanicne. Poreklo cinjenica su upravo USA. SSSR nije ni znao da USA ima ovakve namere.
Jos tada, 1947 godine, USA se ukakila. To je tezak kompleks koji nikada nece izleciti. Zato vi k-a , sada kmecite.

NAFO prdnuo u cabar.

ne nego su se tek sada afrikaneri setili da izmarsiraju francuze, pa su rusi samo dosli da popune prazninu, moze tako?

znaju svi oni ko ih je ugnjetavao i genocidisao kao kolonijalna sila, ne beri brigu, i ne lazi kao :mazipsa:

According to historical documentation, between five and 10 million people died as a result of the colonial exploitation under the rule and administration of King Leopold II and his functionaries

bese tamo je sediste nafoa sad? da nisu srbi napravili genocid? pobili milione!!! kada su platili??? kada su osudjeni??? jwel ukinuta insitucija kralja u belgiji za ovaj zlocin??? jel isplacena nadoknada???

Jun 12, 2020 — Last year a UN working group called on Belgium to apologise for atrocities committed during the colonial era

Leopold II: Belgium 'wakes up' to its bloody colonial past

evropo znaj RUS ce osvetiti sve tvoje zrtve, samo da znas zasto ti se sprema PAKAO
prilično si neurotičan
ne valja to

Ajmo ispočetka, jer si frfljao nešto o mom baniranju zbog laganja o tome da Putin kmeči oko sankcija.
pomesao si me sa nekim diskutom, ja ne trazim tvoj ban i ne rekoh da lazes, vec samo da ne razumes
Dakle, da li Putin kmeči oko sankcija ako kaže da se sakcije, i to sve, moraju ukinuti?
ja sam ti objasnio da to nije kmecanje vec logika koja razdvaja rat i mir, a primirje da nece, ali okey nizak IQ je problem, ako ne mozes da shvatis sta ti pisem

on koristi sankcije da bi znao da li zapad hoce rat ili mir, pa shvati vec jednom dizanje ili spustanje sanckija su mu samo znak kao lakmus papir, kao test za trudbocu, ili bilo koji drugi test, kao test za koronu, ako mozes da shvatis - on sa time testira zapad da vidi sta zapad u stvari hoce rat ili mir a **** mu za sankcije, pa ionako izvozi sve sta hoce i uvozi, ne **** sankcije

a ti se uhvatio kmeci pa kmeci... okey ajde neka ti bude kmeci, ali ti ne kapiras da nije u kmecanju poenta

Poslednja izmena:
Ajd reci di se može naručiti taj dron koji baca granate
Evo gledam Alibabu, ništa

Ne baca, to je dron samoubica

zakačiš eksploziv na dron sa upaljačem osetljivim na udarac.

izvučeš osigurač i pustiš dron, onda juriš prvog mučenika da ga naciljaš

Što se bacanja tiče taj dron bi mogao biti za višekratno korišćenje, mehanizam je jako jednostavan, griper drži granatu i oslobađa se jednostavno, nekim elektromagnetom. Sve to možeš sam da napraviš od delova sa aliexpresa

Признајем! Не само ја већ огроман део оних који прате овај рат, мајстори сте у пропаганди. Лажете на куб, сваку погибију руског војника снимите, дорадите и поставите веома брзо. Свих 5 или шест. Понекад десет или дванаест...
Руси то не могу, немају толико могућности. Ко би снимио 2.500 уништених хохола дневно, мислим се? Мислим да је то немогуће.

giphy.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back