- Poruka
- 53.717
Ti još ne znaš ni za potkošulju.rusi cekali 50 godina da bi probali meso i sir
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti još ne znaš ni za potkošulju.rusi cekali 50 godina da bi probali meso i sir
Ti si sigurno među njima.Odakle toliko?![]()
![]()
Ova tema je odavno najobičniji poligon gde prozivamo ustaše koje nemaju svoj životna ovoj temi ima svega 3 do 4 razumna coveka
Fabrika agregata, Volčansk
![]()
Alo lumen, zašto SAD ima nuklearno naoružanje u Europi?Pa? Rusija može i Francusku i Britaniju uništiti jednim udarom. Misliš da bi SAD ušle u svjetski rat radi njih?
SAD bi rizikovale samo radi sebe, to samo glup ne vidi.
taj je rus koliko je su i baznijasi klonirani na krsti toboz srbi
Поготово што енглеске лете максимално око сто метара у даљ.Uzvratni od strane koga međede? Koji uzvratni udar ako su ti uništene nuklearke u prvom udaru kako bi bilo recimo Francuskoj i V.B?
Prestrašno, za šta ginu ti jadni ljudi, prestrašno, kakva je to hipnoza u pitanju, šta im uradi prokleti kepec sjeme mu se zatrlo![]()
Takoe, treba provjerit![]()
To su presretači za ruske Sarmate. Prestetači X3. Presretači.Alo lumen, zašto SAD ima nuklearno naoružanje u Europi?
Bitno je da nisam među vama fašistima.Ti si sigurno među njima.![]()
Ja sam samo jednom probao to smeće, ispljunuo ga i trkom se vratio do pečenjare sa pljeskavicama na ćošku.rusi cekali 50 godina da bi probali meso i sir
Ko i ovi na forumu, sve znajupa šta, rusu ne treba škola da bi nešto uradio
zna on to onako....
.Alo lumen, zašto SAD ima nuklearno naoružanje u Europi?
Da, zato je Tramp rekao da ce da se povuce iz NATO jer samo US daje pare a Evropu boli Kita.
Да може да наплаћује ренту.
.
U čemu???Ovovremeni političari su idoti, pravi.
Biće da imaju više mudrosti u mudima, nego u glavi ...![]()
I onda pravac centar...Mikrodistrikt. Borbe za zadnju ulicu.
![]()
![]()
Bas toČekaj molim te, reci mi iskreno šta si pomislio kada si video vest i snimak gde ukrajinski SU-27 leti u pratnji dva B-1B.
Zanima me taj tok misli koji te je doveo do ideje "daj ovo da podelim sa onim ludacima na Krsti, neki će se obraduju a neki će da se zabrinu"
.Da, zato je Tramp rekao da ce da se povuce iz NATO jer samo US daje pare a Evropu boli Kita