Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"UKRAJINA" RAKETIRALA KRIM
https://www.index.hr/vijesti/clanak...67.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Нису. Није.Rusi su u Havani sa nuklearkama.
Sporazum iz 1962 prestao je da vazi.
Jesu li osvojili išta u zadnjih godinu dana? Rusi se šire svaki dan.s ogledom na to da su 2022 rusi bili sa oklopnim armijama na 10 kilometara od centra kijeva, da su se na kijevski aerodrom desantirale specijalne vazdusno jurisne divizije, da je ruska flota raketnih nuklearnih krstarica vladala crnim morem, da je harkov bio zauzet od rusa...
ukrajincima ide zacudjujuce dobro
Cak i Putin je rekao onu slavnu recenicu "tose nisam nado"
ruske armije odbacene od kijeva, harkov vracen, crnomorska flota potopljena, pa cak i poceli raketni udari po unutrasnjosti rusije, prvi put od zavrsetka drugog svetskog rata moskovljani trcali u sklonista na znake vazdusne opasnosti.
sve je to ukrajina postigla u prvih nekoliko meseci rata bez nikakve pomoci zapada i amerike
pa eto tri godine rata, mapa teritorije ukrajine koju su rusi okupirali je manja od one na početku.Jesu li osvojili išta u zadnjih godinu dana? Rusi se šire svaki dan.
![]()
Međed te umio jutros.Pa daj link međede.
Jesu. Puni su ih evropski gradovi.Jesu li osvojili išta u zadnjih godinu dana? Rusi se šire svaki dan.
![]()
Koliko se to Rusi šire?Jesu li osvojili išta u zadnjih godinu dana? Rusi se šire svaki dan.
![]()
Sad si se predomislio? Znači ipak nema?Međed te umio jutros.
Kojeg penisa Rusi napali Ukrajini ako nema nuklearne opasnosti?
Realno je nije nikada ni bilo do agresije Rusije na Ukrajinu jer su Amerikanci do tada smanjivali svoje vojne efektive i nuklearni arsenal u Europi.
Veze ti nemas....Međed te umio jutros.
Kojeg penisa Rusi napali Ukrajini ako nema nuklearne opasnosti?
Realno je nije nikada ni bilo do agresije Rusije na Ukrajinu jer su Amerikanci do tada smanjivali svoje vojne efektive i nuklearni arsenal u Europi.
Koliko god, šire seKoliko se to Rusi šire?
mikro....kokosinjac....makete....straobalni gubici rusa.....ukrajinci sve manji i manji gubici....putinu se drma ruka noga.... rusi vole mekdonals..... zelenski promenio majcu....Od osvajanja Ukrajine, oblasti, gradova, gradica, selendri i vukojebina
Stiglo se do osvajanja "mikrodistrikta"
MIKRO jbte
Ja se javno izvinjavam forumu, moje tvrdnje koje sam puno puta ponovio da Rusija napreduje 40cm dnevno su moja greska i zabluda
Ocigledno se napreduje manje od toga
![]()
Pošto znam da ništa ne razumeš sad ću da ti pojasnim
Loše vesti za dolar i dobre za čovečanstvo:
Da dodam:Saudijska Arabija NIJE obnovila 50-godišnji ugovor o kupovini/prodaji nafte OPEK-a isključivo u dolarima.Ugovor je istekao 9.juna ove godine.
Tese'nje level pro ...Čekaj molim te, reci mi iskreno šta si pomislio kada si video vest i snimak gde ukrajinski SU-27 leti u pratnji dva B-1B.
Zanima me taj tok misli koji te je doveo do ideje "daj ovo da podelim sa onim ludacima na Krsti, neki će se obraduju a neki će da se zabrinu"
Ne pratis, Ukrajinska sluzba koja svaki dan updejtuje podatke pre neki dan izvestava preko 200 komada tehnike za 1 dan.
Koji ste vi dibleri pa to je strašno...nije ni čudo da vam se svi na Balkanu rugaju da poraze slavite kao pobijede...Ne pratis, Ukrajinska sluzba koja svaki dan updejtuje podatke pre neki dan izvestava preko 200 komada tehnike za 1 dan.
Ne znas ko je ludjioni il ti.
![]()
Tješi seNAFO prdnuo u cabar…
Vise puta….
Samo prdite za 2 decibela jace…Tješi se
NATO + 2 članice
CSTO -1 članica
------------------------------
![]()
ajmo daljeSamo prdite za 2 decibela jace…
USA na sve to ima tezak, panican proliv…
Umire vam ukrajina….
Ne placi. Molim te. Idi u svoj podrum i ne izlazi…ajmo dalje
2014 cijela Ukrajina ruska
2024 18% Ukrajine rusko
----------------------------------------
ajmo dalje
2011 100% Sirije prorusko
2024 65% Sirije prorusko
.......................................................
Ide vas nema šta