Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Управо тако, под наводницима.

Украјинско робље гине на хиљаде дневно чувајући линије, евентуално наводе дронове, док оператери из НАТО земаља са дистанце туку руске енергетске, привредне и војне капацитете.

Видећемо до када и по коју цену.

s ogledom na to da su 2022 rusi bili sa oklopnim armijama na 10 kilometara od centra kijeva, da su se na kijevski aerodrom desantirale specijalne vazdusno jurisne divizije, da je ruska flota raketnih nuklearnih krstarica vladala crnim morem, da je harkov bio zauzet od rusa...
ukrajincima ide zacudjujuce dobro
Cak i Putin je rekao onu slavnu recenicu "tose nisam nado"
ruske armije odbacene od kijeva, harkov vracen, crnomorska flota potopljena, pa cak i poceli raketni udari po unutrasnjosti rusije, prvi put od zavrsetka drugog svetskog rata moskovljani trcali u sklonista na znake vazdusne opasnosti.
sve je to ukrajina postigla u prvih nekoliko meseci rata bez nikakve pomoci zapada i amerike
Jesu li osvojili išta u zadnjih godinu dana? Rusi se šire svaki dan.

:ceka:

Od osvajanja Ukrajine, oblasti, gradova, gradica, selendri i vukojebina

Stiglo se do osvajanja "mikrodistrikta"

MIKRO jbte

Ja se javno izvinjavam forumu, moje tvrdnje koje sam puno puta ponovio da Rusija napreduje 40cm dnevno su moja greska i zabluda

Ocigledno se napreduje manje od toga
mikro....kokosinjac....makete....straobalni gubici rusa.....ukrajinci sve manji i manji gubici....putinu se drma ruka noga.... rusi vole mekdonals..... zelenski promenio majcu....:uja:

žalost i tuga ruskih vojnika, iskrena srceparajuća ispoved specijalca ruskih gardijskih jedinica koji zna da će kao i njegovi suborci uskoro biti mrtav. Od cele brigade ostao samo on i nekoliko ranjenih koji polako krvare na smrt pored njega. Nekoliko dana bez hrane bez vode, verovatno želi preko ove poruke da kaže istinu o užasima rata koji su zadesili ruske okupatore

GP3K3yMWUAAgXIx

Pošto znam da ništa ne razumeš sad ću da ti pojasnim
Loše vesti za dolar i dobre za čovečanstvo:
Da dodam:Saudijska Arabija NIJE obnovila 50-godišnji ugovor o kupovini/prodaji nafte OPEK-a isključivo u dolarima.Ugovor je istekao 9.juna ove godine.

PISAJ PO RASPALOM DOLARUUUUU!!! IMAM KUCI JEDNOG FRENKLINA STO MI DONEO BATA NEKAD DAVNO.. VECERAS CU ZAPALITI TOMPUS SA NJIM!! :maramica: :maramica: :maramica: :maramica: :maramica:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back