Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 12.993
Rusi su u Havani sa nuklearkama.
Sporazum iz 1962 prestao je da vazi.
Sporazum iz 1962 prestao je da vazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije valjda opet fake..... bas sam iznenadjen....Evo klasičnog primera imbecilnog komentara
zar je zaista previše očekivati da neko ipak proveri od kada je video koga postavlja u junu 2024.
izgleda da za neke jeste.
https://www.stratcom.mil/Newsroom/Images/igphoto/2002307610/
29. maj 2020. godine
Ne, to nije službeni naziv operacije.Pa evo ti malo poremecene slike u vasim glavicama
Vi ste svi ubedjeni da se napad Nato na SRJ zvao "Milosrdni andjeo"
Jel tako
Pusti ti karikature i igračke, kako ide Ukijima na frontu? Zadnji put kad su nešto uzeli bilo je prije godinu dana, onaj kokošinjac kod Zaporožja.2022 putin reče, naš cilj je demilitarizacija ukrajine:
Pogledajte prilog 1562774
e da, i sprečavanje širenja nato pakta na granicama rusije
danas nato ima još 2 nove članice na granicama rusije...
Ja nisam ni probao, niti zelim...Mac je u Banjaluci izdržao godinu prije nego je zatvorio...nisam ni usao unutra...Ja sam samo jednom probao to smeće, ispljunuo ga i trkom se vratio do pečenjare sa pljeskavicama na ćošku.
Rusi nuklearne projektile mogu ispaljivati čak i iz haubice MSTA. Termobarično oružje je takođe strašno, ima slično dejstvo kao i atomsko a neutronska bomba koju su Rusi razvijali prije trideset godina je užasno oružje.ili je mozda klub penzosa koji enma nigde nikoga.
Posledice nuklearnog rata bice neizbezne.
s ogledom na to da su 2022 rusi bili sa oklopnim armijama na 10 kilometara od centra kijeva, da su se na kijevski aerodrom desantirale specijalne vazdusno jurisne divizije, da je ruska flota raketnih nuklearnih krstarica vladala crnim morem, da je harkov bio zauzet od rusa...Pusti ti karikature i igračke, kako ide Ukijima na frontu? Zadnji put kad su nešto uzeli bilo je prije godinu dana, onaj kokošinjac kod Zaporožja.
Od tada su se okrenuli u rikverc i još ne staju.
![]()
to je stari nacin uceja, uvece samo stave knjigu ispod jastuka, i ujutru cim se probude uzmu je i odmah protrljaju oci knjigom, i sve znajuKo i ovi na forumu, sve znaju
imas osetljiv organizam, trebas se paziti naglih pokreta i strogo paziti ta jedesJa sam samo jednom probao to smeće, ispljunuo ga i trkom se vratio do pečenjare sa pljeskavicama na ćošku.
Da, Rusi su stvarno kilaviKad će Rusi uništit neki abrams ?
![]()
![]()
Ne bi rekao...To su presretači za ruske Sarmate. Prestetači X3. Presretači.
a šta fali sad to odma da učine a ne neke konture, daleka budućnost, biće jednog dana??
puna usta hvale kako indija, kina, rusija belorusija, brazil, iran, južna afrika, severna koreja... su protiv aerike i zapada i do sad ni svoju valutu ne stvoriše
ti si mali i ne pamtiš, ja još očekujem raspad amerika i nato ko što su nas učili u školi 1977me
50 godina prošlo a ti mi pričaš o konturama
Pa provjeri, šta ima ti da govoriš kad se ne razumiješ?Ne bi rekao...
Evo provjerio sam. Nemaš pojma.Pa provjeri, šta ima ti da govoriš kad se ne razumiješ?
Pa daj link međede.Evo provjerio sam. Nemaš pojma.
.Sve okej, samo mi je urnebesno kako se moralne vertilale zgražaju nad tamanjenjem indijanaca jer je to valjda dokaz da su Ameri zli, pokvareni i genocidlije
![]()
Pošto znam da ništa ne razumeš sad ću da ti pojasnim
Loše vesti za dolar i dobre za čovečanstvo:
Da dodam:Saudijska Arabija NIJE obnovila 50-godišnji ugovor o kupovini/prodaji nafte OPEK-a isključivo u dolarima.Ugovor je istekao 9.juna ove godine.
a ocedu opet finci da protestvuju , nako mnogo jako...
Руски војни авион је јуче нарушио ваздушни простор НАТО изнад Финске у дубини 2700 метара! НАТО је жестоко протестовао.
Данас су 2 комада нарушила 4 км на истом месту!