Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne glupiraj se više. U bolnicama gde se dovlače ranjeni Ukropi su stacionirani mobilni timovi sa potrebnom opremom, koji na licu mesta se izvrše tipizaciju tkiva i tačno se zna gde je na čekanju pacijent kome organ odgovara.( postoji banka podataka za takve stvari) Ranjenik iznenada doživljava komplikaciju i umire, a frižider za bubreg je spreman, kao i brzi transport.
Ako je neki važniji pacijent u pitanju ili debelo plaća, a odgovara mu organ lakše ranjenog Ukropa, taj ranjenik neće preživeti.
Medicinska mafija je uključena u sve ratove u zadnje vreme, samo nije u Ukrajini, jer nema korupcije i sve se radi po propisima. Ponosni vlasnik kasina na Kipru i ogromne vile na Floridi, kompleka u Izraelu garantuje da se u Ukrajini takve stvari ne rade.
Takve prljavstine postoje samo u Ukraijini i nigde vise ili ta mafija radi svuda gde se ratuje? Ovdee ste pisali da to rade Zelenski i Ukrajinci i predstavljali ih kao monstrume i nemoralna cudovista.

Не Украјинаца него становникаУкрајине који су као Леонид Брежњев били етнички Руси. Промућкај малом главом пре него што притиснеш ентер.
Promuckao sam, sta cemo sa onih milion Rusa boraca protiv C.A. jesu li oni Ukrajinci iz RSSRe :lol:

Iskreno ni ja ne razumem zasto je bolestan covek predsednik.

И то је Америка, Џо. Пардон, Ђуро.

Искрен да будем и ја, волео бих да га Амери још једном изаберу како би Брехтово позориште апсурда било свакодневно присутно.

Imaš neku strog. pov. informaciju o tome da su Švabov želi izbaciti Amera iz Dojčland, a da se ovi prave grbavi?
Link molim.
Hvala.
Isto tako za Kosovo:
Vučić je istaknuo nadu da će NATO "koliko-toliko pružiti sigurnost za srpski narod na Kosovu", nisam vidio da je rekao "Okupatori marš iz Srbije"
Malo rusolažemo?
Nemoj da mudruješ.I nemoj me nazivati lažovom.

pa hebote koliko komšija ovdje ima na križarici...ali ne čudi me...jedan lik plače nad NDH i kako su eto hrvati pobijeni a bili sve pošteni momci,uzorni domoljubi a mrski srbokomunisti četnici ih pobili...mamicu im nj.hovu....a onda poslje nekoliko dana ide na koncert u beograd i skakuče po beogradskom blatu i urla sa srbima pred binom po kojom skaču neki švabe podno vatrometa a potom se vrača kući i kaže kako ga nitko nije ni ružno pogledao...nije mi jasno koja je to psiho patologija...jel to podvojena ličnost...koji moj kuhac.

.
Још један функционално неписмени учесник на овој теми у пуном сјају.

Дакле, вест је објавио украјински медиј "Држава" позивајући се на извор из истраге коју воде украјински државни органи. Какве везе то има са Русима?

Одавно је у Украјини прича о "црним трансплантолозима" који се смуцају око линије сукоба са одговарајућом опремом.

.
Debil.

Zapovjednik PZO na Krimu se onako pospan i gol herojski bacio na jedan od dolazećih Atacsm-a koji su shebali tri baterije S400.
Proglašen mrtvim junakom je ništa od njena nije ostalo dok se skrivao ispod uništenog radara od S400.

Sedam (al’ muva) jednim udarcem. Vidiš, ovo šibnuto je Gvozdena kupola, nije S-400:
FAE2C5FA-136F-4B21-980E-0BB6F545087B.jpeg

Ноћас је извршен масовни комбиновани ваздушни удар у позадину непријатеља. У првој половини ноћи активно су дејствовале беспилотне летелице камиказе ,,Герањ", након чега је коришћено ракетно оружје, укључујући стратешке бомбардере Ту-95МС. Експлозије су се чуле на аеродрому Староконстантинов у Хмељницкој области, у Белој Цркви у Кијевској области, Черноморску (Иљичевск) и Одеси, Харкову, Чугујеву и Полтавској области.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back