Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 93.270
Ode još jedan Abrams:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takve prljavstine postoje samo u Ukraijini i nigde vise ili ta mafija radi svuda gde se ratuje? Ovdee ste pisali da to rade Zelenski i Ukrajinci i predstavljali ih kao monstrume i nemoralna cudovista.Ne glupiraj se više. U bolnicama gde se dovlače ranjeni Ukropi su stacionirani mobilni timovi sa potrebnom opremom, koji na licu mesta se izvrše tipizaciju tkiva i tačno se zna gde je na čekanju pacijent kome organ odgovara.( postoji banka podataka za takve stvari) Ranjenik iznenada doživljava komplikaciju i umire, a frižider za bubreg je spreman, kao i brzi transport.
Ako je neki važniji pacijent u pitanju ili debelo plaća, a odgovara mu organ lakše ranjenog Ukropa, taj ranjenik neće preživeti.
Medicinska mafija je uključena u sve ratove u zadnje vreme, samo nije u Ukrajini, jer nema korupcije i sve se radi po propisima. Ponosni vlasnik kasina na Kipru i ogromne vile na Floridi, kompleka u Izraelu garantuje da se u Ukrajini takve stvari ne rade.
Procitaj ponovo moju poruku.Никада ништа одвратније ниси написао, тога се чак ни бојна није сетила. Значи, када ти дође време, само узимајте од Ђуре коме шта треба.
Promuckao sam, sta cemo sa onih milion Rusa boraca protiv C.A. jesu li oni Ukrajinci iz RSSReНе Украјинаца него становникаУкрајине који су као Леонид Брежњев били етнички Руси. Промућкај малом главом пре него што притиснеш ентер.

To je opis karaktera i pameti Putlerovih obozavaoca sa Krste.То је само опис његових, сарматових могућности, глупчо, али не и начин односно циљ употребе.
Iskreno ni ja ne razumem zasto je bolestan covek predsednik.
Iskreno ni ja ne razumem zasto je bolestan covek predsednik.
ima li parade u harkovu?![]()
![]()
Nemoj da mudruješ.I nemoj me nazivati lažovom.Imaš neku strog. pov. informaciju o tome da su Švabov želi izbaciti Amera iz Dojčland, a da se ovi prave grbavi?
Link molim.
Hvala.
Isto tako za Kosovo:
Vučić je istaknuo nadu da će NATO "koliko-toliko pružiti sigurnost za srpski narod na Kosovu", nisam vidio da je rekao "Okupatori marš iz Srbije"
Malo rusolažemo?
Ti si operisan od istine.rat je počeo 1939 kad su njemačka i rusija napale poljsku i međusobno je podelili
kad je 41ve hitler bombardovao beograd, rusi i njemci su bili saveznici i drugovi
pa hebote koliko komšija ovdje ima na križarici...ali ne čudi me...jedan lik plače nad NDH i kako su eto hrvati pobijeni a bili sve pošteni momci,uzorni domoljubi a mrski srbokomunisti četnici ih pobili...mamicu im nj.hovu....a onda poslje nekoliko dana ide na koncert u beograd i skakuče po beogradskom blatu i urla sa srbima pred binom po kojom skaču neki švabe podno vatrometa a potom se vrača kući i kaže kako ga nitko nije ni ružno pogledao...nije mi jasno koja je to psiho patologija...jel to podvojena ličnost...koji moj kuhac.https://www.index.hr/vijesti/clanak...ve-se-promijenilo-kad-je-propala/2571420.aspx
Da se prisetimo malo
Pogledajte prilog 1560123
I komšijama su neke stvari mnogo jasnije, samo ukrowermaht i qqriq bojna zive u snovima
Pogledajte prilog 1560125Pogledajte prilog 1560126Pogledajte prilog 1560127
Debil..
Још један функционално неписмени учесник на овој теми у пуном сјају.
Дакле, вест је објавио украјински медиј "Држава" позивајући се на извор из истраге коју воде украјински државни органи. Какве везе то има са Русима?
Одавно је у Украјини прича о "црним трансплантолозима" који се смуцају око линије сукоба са одговарајућом опремом.
.
evo usrali su se oko francuskog govneta kad su se postali na francuske legionarePRESTANITE VEĆ JEDNOM DA PLAŠITE I NERVIRATE RUSE!
А свастике им тату мајстор "нашарао" уместоRusi uhvatili dva "živa jezika" kod Harkova, ustaše, i to još tetovirane svastikama ?
Biće veselo, kažu došli kao kuvari, vole da kuvaju za vojsku, to im je hobi ?
![]()

ode tvom gazdi još jedan oklopOde još jedan Abrams:
Misliš AV-ovom?ode tvom gazdi još jedan oklop
koliko je meni poznato hitler nije izazvao svjetki rat već britanci i francuzi...oni su ga objaviliА свастике им тату мајстор "наш арао" уместодок су били пијани?
брате
?
![]()
poznaješ li Babića iz indexa hr.Misliš AV-ovom?
Snajperi su milost božja...
Sedam (al’ muva) jednim udarcem. Vidiš, ovo šibnuto je Gvozdena kupola, nije S-400:Zapovjednik PZO na Krimu se onako pospan i gol herojski bacio na jedan od dolazećih Atacsm-a koji su shebali tri baterije S400.
Proglašen mrtvim junakom je ništa od njena nije ostalo dok se skrivao ispod uništenog radara od S400.
Kad da očekujemo? Veoma je dugačak, znaš…Tri baterije, trebale braniti Krimski most.
Kako ide, most je uskoro zreo za srušiti.