KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.872
Pa nacisti nisu ni morali uništavati Artjomovsk, da su se povukli grad bi ostao netaknut.Meleon i po, pda.
Neka Rusi evakuiraju civile iz Belgoroda.
Šta kažeš na ideju da izgleda kao Bahmut, zvuči li ti to fer?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nacisti nisu ni morali uništavati Artjomovsk, da su se povukli grad bi ostao netaknut.Meleon i po, pda.
Neka Rusi evakuiraju civile iz Belgoroda.
Šta kažeš na ideju da izgleda kao Bahmut, zvuči li ti to fer?

Mastaju o Belgorodu a crkli na Rabotinu,Krim mogu da dosegnu jedino dronovima i raketamaI to je samo tvoja projekcija u koju ni sam sebe da uvjeriš.
Podsjeti me, gdje se nalazi front?
Ako je udana Mc, onda moguće da je.оћеш рећи да је баба Мекинли од 90 година погинула храбро бранећи Украјину?
Mislim da će Rusija morati priznati novu realnost i postojanje Belgorodske Narodne Repiblike, to je formula za mir.
Zadnji put kad si bio na forumu je front bio nadomak KijevaI to je samo tvoja projekcija u koju ni sam sebe da uvjeriš.
![]()
Podsjeti me, gdje se nalazi front?

Evo, poslao sam Putinu vocap.Генијална идеја! Заслужује Нобелову награду за мир, у најмању руку. Што се не обратиш Колективном Западу? Или директно Путину?
млади идијот, споменик у првом плану слике је оставио жену и 3 мале дјеце и отрчао погинути у УкрајинуAko je udana Mc, onda moguće da je.
Vidio si onog nacističkog Kanađanina kako je živahno dizao desnicu u parlametnu.
Sta ima da pricaju? Rekli su sta su imali, pa ko kako hoce. Nemoj da posle skicite ko krmaca na klanju…nato se proširio sa još dve države na granicama rusije, nato je isporučio ukrajini balističke rakete velikog dometa, a počinje i isporuka f16 lovaca, nato je poslao kontigent združenih snaga u ukrajinu da se bore protiv ruske agresije, nato daje gps koordinate za ciljeve ukrajimskim snagama...
u moskvi - muk
Čuo si za aktivnu obranu?
Priča se na zidiću da se Donjeck sa sjetom sjeća mirnih vremena genocida od 2014 do 2021Druga strana ima 1000 puta više snimaka uništavanja nacizma.
Nego, čiji gradovi više trpe razaranja, šta misliš?
Da čujemo, da čujemo...
![]()
Svaki dan kiša raketa i dronova po Kijevu, Odesi, Lvivu, i ostalim gnijezdima nacizma.Zadnji put kad si bio na forumu je front bio nadomak Kijeva
Danas se ruši Belgorod
Dobrodošao u 2024

Ma invazija na Belgorod krenula,samo sto nisu probili front,trose rakete da gadjaju stambene zgrade a kupaju se 3 meseca na provalu oblaka od kako nema struje.Zadnji put kad si bio na forumu je front bio nadomak Kijeva
Danas se ruši Belgorod
Dobrodošao u 2024
Ima na youtubu i neki vanzemaljaci sa kamencicima ….Evo ga taj nosač aviona koji misliš da je napadnut...uzet video sa youtube... u pitanju je video igra ARMA3.
Kiša raketa po Kijevu?Svaki dan kiša raketa i dronova po Kijevu, Odesi, Lvivu, i ostalim gnijezdima nacizma.
Hvala na dobrodošlici
![]()

Evo, poslao sam Putinu vocap.
On je razuman i prihvaća novu realnost na terenu.
Nemaju ništa ni protiv ruskih granata koje će im doletiti u Prag.Česi istovarili Ukrima meleon granata s porukom: Nemamo ništa protiv da rokate po Rusiji s našim granatama
Drago mi je da su ukrajinci prihvatili da od Krima nema nista.Evo, poslao sam Putinu vocap.
On je razuman i prihvaća novu realnost na terenu.
Ruska taktika, prvo sve porušiš.Ma invazija na Belgorod krenula,samo sto nisu probili front,trose rakete da gadjaju stambene zgrade a kupaju se 3 meseca na provalu oblaka od kako nema struje.
Alal logike i uspeha![]()