Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.227
Masovna samoubojstva okupatorskih vojnika u Ukrajini. Još uvijek čekam suvisao odgovor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zbog čega raste,ali raste.EU uvozi gasa nešto malo ispod 43 miliona kubika na dan.Lažovi,zar ne?Uveli Rusima sankcije na gas a uvoze ga.Uvoze i Rusku naftu,preko posrednika.Jer drugačije ne mogu da opstanu.Nemaju energente.Privreda raste zbog ratne proizvodnje.
Europa uvozi minimum iz Rusije, brojčano zanemarivo.
Imaš točne podatke na internetu.
To si ti rekao,ne ja.Znači odustao Putin od demilitarizacije
Jel Moskva kapitulirala kad je ispušila u Afganistanu?To si ti rekao,ne ja.
Rat traje i dalje,i trajace do nestanka ukrajine ili ww3,vojni poraz rusije i kapitulacija moskve je je sf,ukrajina ispade da ima vise stanovnika od rusije
Kad to pomeri linije fronta na istok mozda bude smisla za debatu.Masovna samoubojstva okupatorskih vojnika u Ukrajini. Još uvijek čekam suvisao odgovor
Izvoze sve i svašta.Uglavnom,akcenat je na "izvoze" a ti uživaj dok možeš.Ne žive od energenata, nego od čega? Izvoze ruski misker? Volgu možda?
Drsko skreces temu i neces me odvuci sa koncepta,ako nemas sta da kazes pa poturas avganistan kao digresiju na trenutno stanje onda otvori temu o starom Rimu pa zamajavaj drugog.Jel Moskva kapitulirala kad je ispušila u Afganistanu?
Budi fer i citiraj čoveka do kraja,nemoj seći ono što ti se ne sviđa."Sjeverna Koreja je izmislila demokratiju"
Čupaj kablove sviraj kraj
Kako bi ti napisao tu rečenicu da ne upotrebiš taj naziv?staljingrad ne postoji
Ne glupiraj se. Rusija naravno može ispušiti, baš kao i USA.Drsko skreces temu i neces me odvuci sa koncepta,ako nemas sta da kazes pa poturas avganistan kao digresiju na trenutno stanje onda otvori temu o starom Rimu pa zamajavaj drugog.
ukrajina je najžešći napad rusije izdržala bez pomoći nato pakta.Perice, ne razumeš odnos snaga 99. i danas.
Koliko bi po tebi Ukri trajali da ne dobijaju oružje i intel od NATO-a?
Au jbt ti kao da se trudiš da što više laprdaš...![]()
Sve i svašta?Izvoze sve i svašta.Uglavnom,akcenat je na "izvoze" a ti uživaj dok možeš.
Ako ga je srusila ukrajinska pvo tebi nije alarmantno da ga je otresla usred Kurske oblasti u RF?![]()
On je večiti kontraš,dokazano.Perice, ne razumeš odnos snaga 99. i danas.
Koliko bi po tebi Ukri trajali da ne dobijaju oružje i intel od NATO-a?
Au jbt ti kao da se trudiš da što više laprdaš...![]()
Iscupaj kablove slobodno"Sjeverna Koreja je izmislila demokratiju"
Čupaj kablove sviraj kraj
Samo svoju Moldaviju, Finsku... Zašto samo Ukrajinu? Tempom kojim ginu, trebat će ih cca pola milijarde ili više.
Pa šta očekuješ,da ti sada ja tražim i kačim šta sve izvoze a ti ćeš naravno to da ignorišeš i da nastaviš da lupetaš po forumu u svom stilu?Kao što ih nazivaš okupatorima,a koliko puta sam ti govorio da ne mogu biti okupatori na svojoj zemlji,ali ne,ti teraš svoju priču.Sve i svašta?
Daj primjer tog svega i svačega.
Ne moze da ispuse ni Rusija ni USA,to je fakt,jedino jedni od drugih sto bi bio kraj,od ukrajine hoce na tviteruNe glupiraj se. Rusija naravno može ispušiti, baš kao i USA.
A ti SF-om proglašavaš ono što se već dogodilo.
Ne svidja mu se kontriranjeBudi fer i citiraj čoveka do kraja,nemoj seći ono što ti se ne sviđa.
Potpuno srozavanje svih moralnih, društvenih i civilizacijskih vrijednosti, korupcija...
Nema dalje od toga.Budi fer i citiraj čoveka do kraja,nemoj seći ono što ti se ne sviđa.
Tačno tako, kad pogledaš ulice ruskih gradova vidiš pustoš, nigde žive duše, to je zato što su svi izginuli u Ukrajini
S druge strane kada pogledaš snimke sa ulica ukrajinskih gradova, sve vrvi od sveta, posebno vojno sposobnih muškaraca, to je zato što su im gubici na frontu minimalni (31.000) i ne boje se da bi mogli biti kidnapovani i oterani na front.
U suštini je ovaj rat vrlo jednostavan, samo treba pustiti Frta da lepo objasni šta se dešava i svakom dobronamernom će sve biti kristalno jasno.