LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.335
Nova istorija, nacisti će umreti od zavistina slici nije ruska zastava a vojnik koji je stavlja je ukrajinac i njegov vrhovni komandant je gruzijac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nova istorija, nacisti će umreti od zavistina slici nije ruska zastava a vojnik koji je stavlja je ukrajinac i njegov vrhovni komandant je gruzijac
S300 je imala u svom arsenalu i nuklearna raketna krstarica moskva, potopljena ukrajinskim raketama lansiranim sa bajraktar dronaOsnova ruske PVO dometa 100-400km je S-300. Doduše, to su unapređene verzije koje imaju malo zajedničkog sa prvobitnim S-300. A taj prvobitni je i dalje bolji od ''Patriota''.
Do 2020. godine, prema „Državnom programu naoružanja 2020“, planirana je potpuna zamena flote dalekometnog naoružanja sistemom PVO S-300V4.
Trebali su ga omarisati macolom još u Marijupolju.Nacizam je bolest.Pripadnik „Azova“ Nazarij „Grinka“ Grincevič poginuo je u zoni Specijalne vojne operacije.Tokom borbi za Mariupolj, bio je opkoljen u Azovstalu i predao se sa svojom jedinicom.
Pušten je u razmeni zarobljenika i kasnije se vratio u 12. brigadu specijalne namene Nacionalne garde „Azov“, gde je osnovao i rukovodio artiljerijskom izviđačkom jedinicom optičkog osmatranja „Kontakt 12“.
Njegovu smrt je objavio major „Azova“ Nikita „Raz-Dva“ Nadtoičij.
Darvin uvek pobeđuje.
![]()
nema rusa na toj fotografijiNova istorija, nacisti će umreti od zavisti
![]()
PrelepoeeeeeeeeeeeeeeeeeeOvo je bio hangar sa ukrajinskom tehnikom.
Posetila ga balistička.
Umrećete od zavistinema rusa na toj fotografiji
On je meni jednom prilikom rekao da je Srbin i da živi u Hrvatskoj i da ga niko ne dira.Bio mi je sumnjiv što navija protiv Rusa ali sam računao da takvih ima i u Srbiji pa nisam sumnjao da nije Srbin.Kako Srbin, kad mu je djed bio Ustaša ?![]()
nećemo jer nema rusa na fotografijiUmrećete od zavisti
![]()
Kaки ***** Србин, он је наш колко и брегами износи тачне податкеOn je meni jednom prilikom rekao da je Srbin i da živi u Hrvatskoj i da ga niko ne dira.Bio mi je sumnjiv što navija protiv Rusa ali sam računao da takvih ima i u Srbiji pa nisam sumnjao da nije Srbin.
Je, imala je Moskva pomorsku verziju S-300. Potopljena je sa svojim S-300 sistemom, ali mučeni Barjaktar nema nikakve veze sa tim.S300 je imala u svom arsenalu i nuklearna raketna krstarica moskva, potopljena ukrajinskim raketama lansiranim sa bajraktar drona
Ма Србенда, нема сумње. Као оно у Великом рату када су Срби опколили аустроугарску чету и викнули - "Предајте се". А од њих - "Ђе си чуо да се Србин предаје"?On je meni jednom prilikom rekao da je Srbin i da živi u Hrvatskoj i da ga niko ne dira.Bio mi je sumnjiv što navija protiv Rusa ali sam računao da takvih ima i u Srbiji pa nisam sumnjao da nije Srbin.
Da, ali malo sutra !!!Јел истина да Ф16 стиже сутра? Онда су наши![]()
Znači,laže čovek?Hmm...Dobro.Kaки ***** Србин, он је наш колко и брегами износи тачне податке
zvanično rusija je izjavila da je brod potonuo zbog požara koji je prouzrokovao stražar koji je pušio ispred brodske barutaneJe, imala je Moskva pomorsku verziju S-300. Potopljena je sa svojim S-300 sistemom, ali mučeni Barjaktar nema nikakve veze sa tim.
Odbijena je prodaja rafala SrbijiA šta ćemo sa Rafalima, najbolje da uzmemo i jedne i druge pa da organizujemo takmičenje TopGun Serbia Open
Što se S300 tiče, to i u Ukrajini služi za sprdnju i vežbanje dronova, kad ih nismo imali pre 25 godina danas zaista nema potreba da nam ih nude
13 Srba đenerala je bilo kod Pavelića.Kako Srbin, kad mu je djed bio Ustaša ?![]()
Tko se mješa u unutarnje pitanje, koje države. Tko se komu kako kažete "trti" nije u mojoj domeni.Sto vas toliko svrbi sta ce oni da rade..
Odakle vam pravo sa se mesate u unutrašnja pitanja drugih država..Znam da matrica dolazi iz centra moci ali su mi smešni ti geopolitički patuljci koji se trte na svaki mig Amerike ..
F16 je isporucen ukrajini, i nalazi se u podzemnim hangarima, ali ne mogu da ih podignu u nebo…Јел истина да Ф16 стиже сутра? Онда су наши![]()
Je, imala je Moskva pomorsku verziju S-300. Potopljena je sa svojim S-300 sistemom, ali mučeni Barjaktar nema nikakve veze sa tim.
Svi žele na front, tolika je gužva ................
![]()