Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na slici nije ruska zastava a vojnik koji je stavlja je ukrajinac i njegov vrhovni komandant je gruzijac
Nova istorija, nacisti će umreti od zavisti

Cracking Up Lol GIF by HULU

Osnova ruske PVO dometa 100-400km je S-300. Doduše, to su unapređene verzije koje imaju malo zajedničkog sa prvobitnim S-300. A taj prvobitni je i dalje bolji od ''Patriota''.

Do 2020. godine, prema „Državnom programu naoružanja 2020“, planirana je potpuna zamena flote dalekometnog naoružanja sistemom PVO S-300V4.
S300 je imala u svom arsenalu i nuklearna raketna krstarica moskva, potopljena ukrajinskim raketama lansiranim sa bajraktar drona

Pripadnik „Azova“ Nazarij „Grinka“ Grincevič poginuo je u zoni Specijalne vojne operacije.Tokom borbi za Mariupolj, bio je opkoljen u Azovstalu i predao se sa svojom jedinicom.
Pušten je u razmeni zarobljenika i kasnije se vratio u 12. brigadu specijalne namene Nacionalne garde „Azov“, gde je osnovao i rukovodio artiljerijskom izviđačkom jedinicom optičkog osmatranja „Kontakt 12“.
Njegovu smrt je objavio major „Azova“ Nikita „Raz-Dva“ Nadtoičij.

Darvin uvek pobeđuje.

GM-xeD-XsAA1ReI
Trebali su ga omarisati macolom još u Marijupolju.Nacizam je bolest.

On je meni jednom prilikom rekao da je Srbin i da živi u Hrvatskoj i da ga niko ne dira.Bio mi je sumnjiv što navija protiv Rusa ali sam računao da takvih ima i u Srbiji pa nisam sumnjao da nije Srbin.
Ма Србенда, нема сумње. Као оно у Великом рату када су Срби опколили аустроугарску чету и викнули - "Предајте се". А од њих - "Ђе си чуо да се Србин предаје"?

A šta ćemo sa Rafalima, najbolje da uzmemo i jedne i druge pa da organizujemo takmičenje TopGun Serbia Open

Što se S300 tiče, to i u Ukrajini služi za sprdnju i vežbanje dronova, kad ih nismo imali pre 25 godina danas zaista nema potreba da nam ih nude
Odbijena je prodaja rafala Srbiji

S300 PMU2 nije sala kao ni favorit u odnosu na s 400 koji je za nas preskup

Sto vas toliko svrbi sta ce oni da rade..
Odakle vam pravo sa se mesate u unutrašnja pitanja drugih država..Znam da matrica dolazi iz centra moci ali su mi smešni ti geopolitički patuljci koji se trte na svaki mig Amerike ..
Tko se mješa u unutarnje pitanje, koje države. Tko se komu kako kažete "trti" nije u mojoj domeni.

Prosim za rasčlambu, da bih Vam odgovorio?!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back