Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.767
NATO bombe potpuno nesposobne da pogode ista zbog ometanja GPSa od strane Rusa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igraju fantastično, vidi se da su maksimalno utrenirani u bežanijiPuca front, očajni smo! Rusi nadiru!
Ahahahah, kako su Ukri odigrali vrhunski.

Oprezno, da od ovoga ne pozli nekom iz bojne.SMEJURIJA: Bajdenova administracija UKIDA sankcije ruskim bankama, zbog rasta cene energije sto steti.Bajdenovim sansama na predsednickim izborima
Što mi je žao, a posebno Estonije.GPS ometac i dalje pisa po NATO paktovcima na Baltiku
Kao što su i makete sva uništena nato tehnika.Сви које Руси оборе биће макете након обарања

Kad ga nema u notepad listi onda nije uništenPogibe Ukrima još jedan Abrams:

You always make me laugh. Keep up the excellent workOprezno, da od ovoga ne pozli nekom iz bojne.
Otkud sad da cela Afrika i jos mnogi drugi daju zlato na cuvanje pljackasu.

Osiguranje kaže da je neophodno ukalkulisati dodatni rizik, cena, prava sitnica.Huti napali dva broda povezana s Izraelom: Pogodili smo i dva američka razarača
Hina
|
Prije sat vremena
06:17, 30. travnja 2024.

Kao ometaju Baltik, a u Ukrajini Rusi to ne mogu.GPS ometac i dalje pisa po NATO paktovcima na Baltiku
 ,šta li jedu da mi je znati
,šta li jedu da mi je znatiGPS ometac i dalje pisa po NATO paktovcima na Baltiku
Daj slikeHuti napali dva broda povezana s Izraelom: Pogodili smo i dva američka razarača
*Bunika.Henbane*

Lehi su ih handrli 2 g iz Kremlja u Smutnim vremenima. Terorizirali, ubijali, silovali....mržnja u Ukr još veća.
U romanu "Taras Buljba" opisana.
Ubi otac prvenca zbog katoličke qkapi plemkinje Lehinje.
Spomenici Požarskom i Mini Pugačovu su u Kremlju i to je po važnosti 2 ili 3 uspjeh.
Lehi im skinuli osnivače Nordijce Rurjike (Ruse, crvene kose Ragnara Lobotreka frendove)...koji su bili najamnici, psi rata
Istočnom Rimu, tj Bizantu.
Posle Leha od 1612-1917 Romanovi.
Vidi bile su 3 podjele Poljske između
Pruske protestanti
Austrije katolici
Rusa bogobojažljivih ortodoxa.
Što kaže @Тихи
slatkoća vjere i promovira siromaštvo.
Da ortodox NEĆE TUĐE UKRASTI ...
Tako da su zadnji put skoro 130 g Lexi bili pod skrb i starateljstvo ruskih careva.
U samo zadnjoj Trećoj podjeli Poljske
1798...zato su sa Napoleonom jurišali nekoć ....danas sa MakroN.
Koji su se krunili kao kralj Poljske i car Rusije
U Sejmu imali VETO i terorizirali ih.
Ovi od 1918 obnovili svoju NEOVISNOST.
Troši ih Volođa, tko botox.
Prejeftini i nebitni, diktatoru.
Njega brine novi model botoxa, za bolje performanse lica i duži golemi servis.