Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prati me - nisu dobili batina tada, jos jednom ponavljam, borbe nije bilo....a ono sto si nasao da poredis je jedna sramota za tebe, te na jeftinim stvarima pokazujes da obraza nemas....naime, Rusi i Poljaci su masovno GINULI, a sad nam prezentuj gubitke Francuza u tzv. "Sarskoj ofanzivi"....da vidimo koliko ti je debeo obraz...
Sarska ofanziva je odnela oko 2500 Francuza i oko 1000 Nemaca, bombardovan Zarbriken i privremeno okupirano vise manjih mesta u nemackoj, da li ne znas ili lazes odaberi sam.

Нови?
А где су стари?
🤡

Говорник украјинског ратног ваздухопловства рекао је да ће нови ловци Ф-16 бити базирани у бункерима. За њих се ствара подземна инфраструктура да их заштити од руских напада.

Нови?
А где су стари?
🤡

Говорник украјинског ратног ваздухопловства рекао је да ће нови ловци Ф-16 бити базирани у бункерима. За њих се ствара подземна инфраструктура да их заштити од руских напада.
šta je sa pistom...mora biti čista kao ogledalo...
..

Dobro je prošao. Usrala fon der Hitler je u Pekingu sprcana na putnički terminal

GMQ6j-pXsAAW-Gd
Kinezi imaju odredjene ceremonijale kad ih posecuju strani politicari nije isto kada dolazi predsednik strane drzave, neki premijer ili sekretar nekog organa kao ova pisulja.

Sarska ofanziva je odnela oko 2500 Francuza i oko 1000 Nemaca, bombardovan Zarbriken i privremeno okupirano vise manjih mesta u nemackoj, da li ne znas ili lazes odaberi sam.
Malo si uvećao zrtve, ali nebitno...dakle poredis 2000 mrtvih Francuza, sa desetinama hiljada poginulih Poljaka i kasnije stotinama hiljada poginulih Rusa...kao dokaz Francuske borbe protiv nacizma...a ne znam kako - i engleske....

Malo si uvećao zrtve, ali nebitno...dakle poredis 2000 mrtvih Francuza, sa desetinama hiljada poginulih Poljaka i kasnije stotinama hiljada poginulih Rusa...kao dokaz Francuske borbe protiv nacizma...a ne znam kako - i engleske....
Pisao sam po secanju ali ovde se ne radi o doprinosu slomu Nemacke nego tvrdnje da su Francuzi maltene bili Hitlerovi saveznici a oni ubise 1000 Svaba dok je Hitler ratovao uz rusku pomoc u nafti, retkim metalima i zitaricama.

Russian Army Captures First American-Made Abrams Tank​

On April 28, the Russian military captured an American-made M1A1 SA Abrams main battle tank from Kiev for the first time.

The destroyed tank was reportedly recovered from the outskirts of the settlement of Berdychi to the northwest of Avdeevka city in the Donetsk direction.

Prominent Russian journalist Vladimir Solovyov published a video on his Telegram channel showing the tank, which weighs a little over 61 tons, being towed to the rear by two BREM-1 engineering vehicles of the Tsentr Group of Forces. A second video that surfaced online later provided a closer look at the captured tank.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back