Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.621
Neki ovde slave kako će sada ukri parirati RusijiTo je dragoceni izvor delova za ukrajinsku avijaciju jer rezervne delove ne mogu kupiti od Rusa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki ovde slave kako će sada ukri parirati RusijiTo je dragoceni izvor delova za ukrajinsku avijaciju jer rezervne delove ne mogu kupiti od Rusa.

Sarska ofanziva je odnela oko 2500 Francuza i oko 1000 Nemaca, bombardovan Zarbriken i privremeno okupirano vise manjih mesta u nemackoj, da li ne znas ili lazes odaberi sam.Prati me - nisu dobili batina tada, jos jednom ponavljam, borbe nije bilo....a ono sto si nasao da poredis je jedna sramota za tebe, te na jeftinim stvarima pokazujes da obraza nemas....naime, Rusi i Poljaci su masovno GINULI, a sad nam prezentuj gubitke Francuza u tzv. "Sarskoj ofanzivi"....da vidimo koliko ti je debeo obraz...
Vidim da je tebi primarna ideologija ali nisu svi takvi.Nisu to "samo plaćenici", tu je primana ideologija, a svakako se vojske plaćaju.
SSSR 41-45britanija, 1939 - 1945
šta je sa pistom...mora biti čista kao ogledalo...Нови?
А где су стари?
Говорник украјинског ратног ваздухопловства рекао је да ће нови ловци Ф-16 бити базирани у бункерима. За њих се ствара подземна инфраструктура да их заштити од руских напада.
Pusti ga nek sanjaTeško da je Srbija nezavisna. Mi smo satelit čmerike. Polako se uvode zakoni koji uništavaju moral i porodicu.
Nisu svi ali velika većina jeste. Baltički dobrovoljci i Kanađani ratuju za Ukre, Srbi za Ruse itd.Vidim da je tebi primarna ideologija ali nisu svi takvi.
Preko 2 godine ne pratimo politiku EU i NATO zemalja po pitanju Rusije, nema šta da sanjam, to su činjenice.Pusti ga nek sanja
Kinezi imaju odredjene ceremonijale kad ih posecuju strani politicari nije isto kada dolazi predsednik strane drzave, neki premijer ili sekretar nekog organa kao ova pisulja.Dobro je prošao. Usrala fon der Hitler je u Pekingu sprcana na putnički terminal
![]()
Malo si uvećao zrtve, ali nebitno...dakle poredis 2000 mrtvih Francuza, sa desetinama hiljada poginulih Poljaka i kasnije stotinama hiljada poginulih Rusa...kao dokaz Francuske borbe protiv nacizma...a ne znam kako - i engleske....Sarska ofanziva je odnela oko 2500 Francuza i oko 1000 Nemaca, bombardovan Zarbriken i privremeno okupirano vise manjih mesta u nemackoj, da li ne znas ili lazes odaberi sam.
Sve su to placenici, boli djoka belosvetske barabe koliko ce Rusija uzeti od Ukrajine.Nisu svi ali velika većina jeste. Baltički dobrovoljci i Kanađani ratuju za Ukre, Srbi za Ruse itd.
Ne pravi se lud.
Pisao sam po secanju ali ovde se ne radi o doprinosu slomu Nemacke nego tvrdnje da su Francuzi maltene bili Hitlerovi saveznici a oni ubise 1000 Svaba dok je Hitler ratovao uz rusku pomoc u nafti, retkim metalima i zitaricama.Malo si uvećao zrtve, ali nebitno...dakle poredis 2000 mrtvih Francuza, sa desetinama hiljada poginulih Poljaka i kasnije stotinama hiljada poginulih Rusa...kao dokaz Francuske borbe protiv nacizma...a ne znam kako - i engleske....
Pa nzn i ovaj se vozika po prvoj liniji kao da je kenuo na piknik ..Bit ce da radi
Predali kao i Rusi u Crvenoj armiji sem onih unijata na zapadu koje SSSR nije uspeo da mobilise na vreme.Znaci Rusi se predavali u Kijevu, Umanju, Melitopolju, Kercu, Harkovu i ostalim gradovima u Ukrajini.
A sta su radili Ukrajinci za to vreme. Jesu li postojali tada.
a sta je radio sssr u 9tom mjesecu 1939te?SSSR 41-45
London sta primecujete, dje su englezi muskarci, e moj Mistislave suplja glavo...

I u Indiji, koja je veliki izvoznik nafte.britanija nikad nije uvozila rusku naftu, od cele europe britanija je sve svoje potrebe od nafte i gasa zadovoljavala od nalazista u severnom moru
Primecujem da su svi beli ko sneg
Rekao sam 41-45, prodavao naftu trenutnom savezniku.a sta je radio sssr u 9tom mjesecu 1939te?