Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.470
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Đuka, ali Dobro išutirani je shvatio šta sam mu rekao, za razliku od tebe. Zna on dobro gde su indijski izvori nafte i bez tvog ''elaborata''.Ruske nafte, odnosno derivata rafiniranim iz ruske nafte.
Hiljadu upokojenih Svaba je vise nego skroman doprinos za objavljen rat i da bi se dobio epitet borca protiv nacizma...usput, ni ja ne pričam o doprinosu u slomu Rajha, vec o vašem insistiranju na saradnji Hitlera i Staljina...pa pobogu, Staljin je bio komunista i čitav kapitalistički zapad je za njega neprijatelj...ako neprijatelj zarati medju sobom, to jos bolje...jedina greska koju je napravio drug Koba je ta sto nije vjerovao izvorima da ce ga Hitler napasti...cak ni jednom Zorgeu koji ga je na vrijeme upozorio...sve ostalo su vase tlapnje u vaskolikoj nemoći da bilo sta promijenite...Pisao sam po secanju ali ovde se ne radi o doprinosu slomu Nemacke nego tvrdnje da su Francuzi maltene bili Hitlerovi saveznici a oni ubise 1000 Svaba dok je Hitler ratovao uz rusku pomoc u nafti, retkim metalima i zitaricama.
ТЦК је поново покушао да киднапује човека у Одеси
Срећан Дан закона о мобилизацији
НеТки струЋњаци кажу то су макете на возилуJel to reče pre nekog vremena ukrowermah da se ne vozi na vozilu nego u vozilu
![]()
Jesu preživeli ?
Primecujem da su svi beli ko sneg
Znaci nema imigranata, nema Gejeva, znaci Tixoglu nije dobrodosao kao ni Staljin sa Drinjace
Шмркавац пре 2 године: Имамо милион војника
Оружане снаге Украјине зауставиле су изградњу одбрамбених објеката код Авдејевке.
Напомиње се да ће јединице укључене у градњу највероватније „бити бачене у једну од области како би запушиле још једну рупу у одбрани“.
Укри имају велики хендикеп а то је НАТО обука.Što je najgore, Ukrajina na frontu i dalje ima skoro duplo veći broj vojnika nego li Rusi, ipak sigurno i u kontinuitetu gubi. Pre svega ljude i tehniku. Gubi i teritoriju, mada ona nije ni bitna. Ovo bojište sasvim odgovara Rusima.
Lakše je dezintegrisati Ukrovermaht na otvorenom, nego li ga lomiti po Slavjansku, Kramatorsku i Harkov.
Oni će doći u ruske ruke sami po sebi. Netaknuti.
Ne znam da je u pola cene a napisao sam da je jeftina i da tako zaraduju Britanci a pored njih Turci, Indijci i jos poneki.to su prazne priče, nafta se prodaje na bezama po berzanskim cenama, rusija ne može da je prodaje nit skuplje nit jeftinije, prodaja je pod međunarodnom kontrolom, tankeri koji prevoze naftu ne mogu biti osigurani kod međunarodnih kompanija ukoliko prenose rusku naftu. Rusi su veoma postradali zbog sankcija, i to malo nafte što prodaju, daju upola cene i moraju da je švervuju pretakajući sa broda na bros na otvorenim morima
Ti si stvarno popio previse, pitao si sta su Sovjeti radili 39, znam da su posle 41. dobijali gorivo od saveznika.rusija je 41 do 45 dobijala naftu od britanije i amerike.
Čitaj malo historiju.