Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio jednom jedan africki korpus, znas li kako je zavrsio?
Pitam se, pitam:
423DCECF-C20C-4DD0-93CE-DA42F1A2FEF9.jpeg

To je samo papir Frci.Amerika je bankrot odavno već.To što rade sada,radili su od 70-tih,izvozili su zelene bezvredne novčanice bez zlatne podloge(bez realnog pokrića) a uzimali energente.Tako i sada rade,daju Ukrajini papir i nadaju se nekom čudu,da će na neki način Ukrajina preživeti i da će im u budućnosti vraćati energentima i sirovinama.
amerika ima zlatnih rezervi od 8133 tona
rusija ima zlatne rezerve od 2333 tona
prc

Ми смо пре свих алармирали на системску грешку, платили скупу цену, сада нека је јаки исправљају, а ми треба да преживимо и припремимо се за брзи прелазак у нову епоху која се већ назире иза тмурног хоризонта.
Sto se kuso rodi, vrijeme ne ispravi.
ti mislis na UN i nato agresiju, nema tu sta da se ispravlja, za ovu vlast je rus nicim izazvan,izvrsio agresiju

Vecina se ovde slozila da je Amerika porazena u vecini ratova od koreje do Afganistana, dve su mogucnosti, nije nuklearna velesila ilije tvoj zakljucak pogresan.
tako ce i rusi, ali cim u ukrajini maternji jezik bude bio avganistanski ili korejski:mrgreen:
jel ti shvatas da su oni tu gde jesu svoji na svome? kako god da se provedu ne treba im prevodilac kao sto je amerima trebao svuda po belom svetu

Zapad ne razumije dovoljno koliko se Rusija suzdržano i humano ponaša u ukrajinskom sukobu

Eric Denece, direktor francuskog Centra za obavještajne studije: Mislim da nismo dovoljno svjesni ruske suzdržanosti u ovom sukobu. Tijekom dvije godine broj civilnih žrtava - otprilike 30 tisuća - usporediv je s brojem civilnih žrtava tijekom četiri do pet mjeseci izraelske operacije u Pojasu Gaze. Istodobno, veliki je broj vojnih žrtava s obje strane. No, to dobro pokazuje da je Rusija od samog početka vodila računa da one krajeve koje želi osloboditi, cilj je bio pripojiti Rusiji.

Odnosno, nismo govorili o slijepom masakru.
Ruska politika na sjeveru... Nije tako dugo trajala, jer se nakon mjesec i pol ruska vojska povukla iz Kijeva. Povlačenje također nije bilo popraćeno tepih bombardiranjem i uništavanjem svega gdje se dogodilo. Moramo to imati na umu.
Unatoč neselektivnim i namjernim napadima nekih ukrajinskih jedinica na gradove poput Belgoroda ili visoke zgrade u Moskvi, iz Rusije nije bilo odgovora iste vrste. Njezini su udari uvijek ciljani: na elektrane, zapovjedna mjesta i željeznička čvorišta. Prisiljeni smo primijetiti kod nje određenu suzdržanost.

Na isti način, biti ratni zarobljenik nikad nije zabavno, pogotovo kada se ispostavi da ste bili dio postrojbe koja je bila umiješana u zločine - i to funkcionira za obje strane. Ali vidimo dezerterstvo i kako ruska vojska tretira ukrajinske zarobljenike. I ovdje je to puno, rekao bih, humanije od onoga što se događa s ukrajinske strane.
.

amerika ima zlatnih rezervi od 8133 tona
rusija ima zlatne rezerve od 2333 tona
prc
i koji ce im moj to zlato? da nece mozda da ga ubudze u platinsku dugmad?
pazi vamo kako brics kara zapad:
Which country has the most platinum reserves?
Platinum
CountryMetric Tons (2021)
South Africa130,000
Russia19,000
ili paz' ovo:
The leading producing countries are:
  • South Africa (platinum, 3,965,000 oz.; palladium, 2,276,000 oz.; rhodium, 570,000 oz.)
  • Russia (platinum, 600,000 oz.; palladium, 2,600,000 oz.; rhodium, 58,000 oz.)
  • Zimbabwe (platinum, 488,000 oz.; palladium, 409,000 oz.; rhodium, 43,000 oz.)
jao wagnere dje me nadje, moja pesma?! AHA, brics rulez! ja kazem da se kupi platina, jer kada nama oni BRICS lupe sankcije ima se obogatimo sa platinom, a zlato hebes zlato, PLATINE CE DA ZAFALI
ogradjujem se od svakog finansijskog gubitka, nisam fin. savetnik

Poslednja izmena:
Konfiskovace Rusija ukrajinu kao revans za oduzetu imovinu.
ma lupice im sankcije, eno juznu afriku nece da poslusaju ni u medjunarodnom sudu pravde

lupice im sankcije na platinu i srodne metale, eto, brics ce da salje zapad da ide na mesec ako mu treba platina, za zapad nema vise, osim sto kanada moze da obezbedi... brics je u stanju da kolektivni zapad vrati u 19. vek vec danas,a ne sutra!!! zapad ne shvata da je afrika izgubljena vec!!! jos samo par godina je ostalo, i mrak u francuskoj, ima da zive kao i jadne ukre u mraku; gledamo da se prevezemo konjskim zapregama, cigani ce da se OBOGATE, koji imaju konja i skupljaju tamo sekundarne sirovine, biciklo bogatstvo a ne auto... zapad se rusi kao kula od karata, zato i luduju, oseti se instinktivno kada ide kraj... ovo je samo rusko promovisanje, jer ce neko morati da preuizme svet, zasto bas rus da bude svetski policajac, a ne ukrajinac na primer?

https://natural-resources.canada.ca...is/minerals-metals-facts/platinum-facts/20520

1713672004682.png

Poslednja izmena:
i koji ce im moj to zlato? da nece mozda da ga ubudze u platinsku dugmad?
pazi vamo kako brics kara zapad:
Which country has the most platinum reserves?
Platinum
CountryMetric Tons (2021)
South Africa130,000
Russia19,000
ili paz' ovo:
The leading producing countries are:
  • South Africa (platinum, 3,965,000 oz.; palladium, 2,276,000 oz.; rhodium, 570,000 oz.)
  • Russia (platinum, 600,000 oz.; palladium, 2,600,000 oz.; rhodium, 58,000 oz.)
  • Zimbabwe (platinum, 488,000 oz.; palladium, 409,000 oz.; rhodium, 43,000 oz.)
jao wagnere dje me nadje, moja pesma?! AHA, brics rulez! ja kazem da se kupi platina, jer kada nama oni BRICS lupe sankcije ima se obogatimo sa platinom, a zlato hebes zlato, PLATINE CE DA ZAFALI
ogradjujem se od svakog finansijskog gubitka, nisam fin. savet
najpre ste se radovali što američki dolar nema zlatnu podlogu, pa kad ste se zaprepastili da amerika ima najveće zlatne rezerve na svetu a i šire, e sad nemaju kalaj, bronzu, pleh...

bas citam americke medije, i to msm, kazu svi zele u brics, i da nam je brics najoziblijniji izazov, znaci nije sala, pola sveta bas zeli sa rusima, a ne sa trulim zapadom koji je zvezda u zalasku, "napose" eu, "svatko" zna
ne volim da rastužujem decu, ali istina je najvažnija, naime banka bricsa u 80% slučajeva radi sa dolarom kao valutom, banka bricsa je prekinula suradnju sa rusijom zbog međunarodnih sankcija i putin nije smeo da se pojavi na samitu bricsa u južnoj africi zbog međunarodne poternice za izvršene zločine

najpre ste se radovali što američki dolar nema zlatnu podlogu, pa kad ste se zaprepastili da amerika ima najveće zlatne rezerve na svetu a i šire, e sad nemaju kalaj, bronzu, pleh...
ma znamo da ih ima, bas su ih tebi pokazali, i one svapske sto im cuvaju Za ne daj boze, i njih isto imaju u teksasu fort...kekeke, imaju moj q. razvuklo se to sve, nego ne sme da se zna moze zlatyo i 10x skuplje da bude, ali nije rec o zlatri nego o padu valute, ugasili bismo ga onda, bolje nemoj meni da verujes, jeste imamo i vise nego sto kazu, cuvamo ga kao tajnu, hehehe

ne volim da rastužujem decu, ali istina je najvažnija, naime banka bricsa u 80% slučajeva radi sa dolarom kao valutom, banka bricsa je prekinula suradnju sa rusijom zbog međunarodnih sankcija i putin nije smeo da se pojavi na samitu bricsa u južnoj africi zbog međunarodne poternice za izvršene zločine
sve ludje od ludjeg, znaci izbacili rusiju iz bricsa, samo nisu jos promenili naziv? strasno, evo ridamo vec :rida:

kud ja to ne procitah ovih dana, a kazes to je sad skoro bilo? hoces li nam dati neki link, ili da te molimo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back