Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.773
Od tada se i plašite.Toliko se plašimo da je bilo 10000 dobrovoljaca za Staljingrad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od tada se i plašite.Toliko se plašimo da je bilo 10000 dobrovoljaca za Staljingrad.
Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov danas je rekao da će američka pomoć "dodatno uništiti" Ukrajinu.
Men se čini da će dodatno uništiti Rusiju.
ako se nato rastura, i prave sporazumi parcijalni samo, neke zemlje sa nekima, kao sada severni nato, za severnu eu, sta sa juznim krilom? znaci da eu shvata da se tramp nije salio, i hilari cak preti odosmo iz natoa ako tramp dodje opet... ali sta je problem u odlasku? nema problema ako nije haotican kao npr iz avganistana i nesto slucajno na primer opali na moskvu, mi ameri smo vec na izlasku, onda to opaljivanje postaje problem za eu, ruje ce da uzvrate, recimo u ramstajnu vise nema amera, samo nekih nacista koji su slucajno opalili na moskvu, sta svaba zna sta je nukl.lanser.... razumes? zazalice sto nam se rugase!Ајде, буди одређенији.
ako se nato rastura, i prave sporazumi parcijalni samo, neke zemlje sa nekima, kao sada severni nato, za severnu eu, sta sa juznim krilom? znaci da eu shvata da se tramp nije salio, i hilari cak preti odosmo iz natoa ako tramp dodje opet... ali sta je problem u odlasku? nema problema ako nije haotican kao npr iz avganistana i nesto slucajno na primer opali na moskvu, mi ameri smo vec na izlasku, onda to opaljivanje postaje problem za eu, ruje ce da uzvrate, recimo u ramstajnu vise nema amera, samo nekih nacista koji su slucajno opalili na moskvu, sta svaba zna sta je nukl.lanser.... razumes?
ja zato kazem da bolje da idemo odmah na varijantu velikog reseta, a tu ce nam se ruje osvetiti za severni tok, jer misle da mi mislimo da cemo misliti zaista da su nam oni prekinuli internet kablove na dnu atlantika ili/i kojekude jos, i onda hajde placaj, hajde siri vesti i sta sve treba, ako ne mozes, sprecen si - ode svet u tri lepe pm, resetujemo se garant, kakvi swiftovi kakba bankarska poravnjanja ememefoci i svetske banke, nego svako u se i svoje kljuse, mnogi nece preziveti, ali ni duznicka ekonomija nece, niko nikome vise nista nije duzan overseas, novi pocetak, novi svet se radja, tzv, kontinenti OSTRVA... zato se mi razbacujemo sa dolarima, dok traje neka traje kad je bal udri za sve pare, nece jos dugo, a prekid ce bti odjednom, nista postepeno., to se mnogi varaju
Pa tebe opet hvataju tvoje bube. Reci, ko je ono pobedio u Drugom svetskom ratu?kad vas naprašimo iz Bahmuta, to neće značit da isti niste pošteno osvojili. Doduše izgubili ste cijelu diviziju i bio pokušaj puča, ali bože moj.
Od "oslobadjanja" Kijeva, Harkiva i Odese doslo se do "oslobadjanja" sravnjenih pripizdina u Donbasu sa dve-tri dace i kokosinjcem. Slavna Volodjina soldateska.![]()
to sam skoro citao da se mi plasimo da nam ne precvikaju te kablove, a jes zgodna fora, samo smo posle otseceni od sveta, problem je naci prekid, pa ako ga ima na vise mesta...Па нека буде тако.
Боље и ресет него мрцварње на рате, као дугогодишњи канцер који те ипак на крају убије.
31.05.2022..... Koji si ti lik majko moja
to sam skoro citao da se mi plasimo da nam ne precvikaju te kablove, a jes zgodna fora, samo smo posle otseceni od sveta, problem je naci prekid, pa ako ga ima na vise mesta...
sto se tice rata, pa mi vec sada vidimo i zakljucujemo da se u njega postepeno uvodimo, kao da neko pazi da ne pretera sa naglim potezom,a to znaci da se trazi filozofija, ideologija, i cak religija rata, kao sveti rat, kao da bi da skrajnu nas koji smo kao mirotvorci, da nam izbiju ideju mira uopste iz glava, bar je to moj utisak, mozda preuvelicavam sve
ma na svet ceo mislim, a za kablove ispod atlantika sam citao americki neki msm, kao rusi bi mogli,. tesko nama;Ако мислиш под ми на Србију, мислим да им то, за дуго, неће поћи за руком.
хехехеZnači najbolje je raditi diverzije na ruske tvornice oružja, aerodrome itd.
Da bacim čik?хехехе
чик ако смеш...
ma na svet ceo mislim, a za kablove ispod atlantika sam citao americki neki msm, kao rusi bi mogli,. tesko nama;
amer polazi od sebe sta bi on tebi, i onda logicno misli da bi i ti njemu, jos se cude zasto vec nisi, tj rus, to o izuzetnosti, kao ne vaze pravila za nas nego samo za vas, to su fore na koje svet naseda, a ja stvarno ne znam zasto? ameri soldino znaju da blefiraju, pa kaubojci su morali makar to da nauce, men' ne ide u glavu zasto se svet ceo prima, evo npr., onu izlapoytinu bajdena ja ne znam ko je tukao ceo svet da ga prizna
Da bacim čik?
Pa to i rade
Vecina se ovde slozila da je Amerika porazena u vecini ratova od koreje do Afganistana, dve su mogucnosti, nije nuklearna velesila ilije tvoj zakljucak pogresan.samo očekivanje da se porazi nuklearna velesila je malo žešća glupost..
Nije za poredjenjeBugarska i Ukrajina, Ukrajina je bogata velika zemlja gde postoje mnoge mogucnosti za ulaganje i zaradu dok je Bugarska beznacajna kako u Varsavskompaktu tako i u EU, plus pokazivanja svetu o prednstima zapadnog nacina zivljenja nad ruskim, seti se kako je Jugoslavija profitirala od zapada samo zato sto ne podilazimo SSSRu.Teško. Bugarska je ušla u eu pre 17 godina, u Rusiji je i dalje veća kupovna moć i ne odlaze Rusi masovno u Bugarsku.
Ili nije baš isto dići ruke od nekog tamo na suprotnom kraju globusa i tolerisati nekog ko ti radi o glavi na samoj granici. Misliš da bi Amerika mazila Meksiko da počnu da ovako prete?Vecina se ovde slozila da je Amerika porazena u vecini ratova od koreje do Afganistana, dve su mogucnosti, nije nuklearna velesila ilije tvoj zakljucak pogresan.
https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_countries_result.jsp?country1=Russia&country2=BulgariaTeško. Bugarska je ušla u eu pre 17 godina, u Rusiji je i dalje veća kupovna moć i ne odlaze Rusi masovno u Bugarsku.