febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.757
Dame i gospodo...
Predstavljamo vam najgluplji post na internetu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dame i gospodo...
Fali donji deo slike gde mu se vide cipelice sa povišenom petom, nesretnik hahahahFotografija godine.
Pogledajte prilog 1804239
Naravno, prijetnja, poziv na ubojstvo i sl.
Pa tebi je more do koljena.Dame i gospodo...
Mislio sam da si ti najsiromašniji znanjem o vojnim i političkim odnosima i stvarima ali ima vas još takvih.
Zaboravio si dodati da Rusi nemaju čarape....a ide zima.Zivimo u doba velikih cuda.
U Rusiji unistene rafinerije, nema benzina, nema jaja, nema nista. Rusija se ekonomski raspada. Nemaju municije, oruzja, raketa......Poginulo desetak miliona vojnoka.
I pored svega ovoga za prekid rata vristi banda drumskih razbojnika. Bibliska cuda su nista za ovo.
MOL ili NIS . Bitno je da smo se makli od tranzita kroz Hrvatsku i da ne dobija vise pare od tranzita.Gledaj u rezervar sta ces da tocis i gdje![]()
![]()
Dobri su Rumuni. Upravo se planira gradnja novog naftovoda i gasovoda preko njih do Srbije. Da se resi Hrvatska za sva vremenaIskreno bih voleo za Rumune da je tako, ali nekako mi baš deluju izgubljeni kad je odnos prema Rusima i Zapadu u pitanju. Samo utisak, dozvoljavam da bolje znaš od mene.
Za Poljake sam rekao, Nemcima su sve zločine oprostili, a Rusima ništa ne praštaju.
To ce se tek viditMOL ili NIS . Bitno je da smo se makli od tranzita kroz Hrvatsku i da ne dobija vise pare od tranzita.
ma gotov za 4 danaDobri su Rumuni. Upravo se planira gradnja novog naftovoda i gasovoda preko njih do Srbije. Da se resi Hrvatska za sva vremena
Trebace 3-4 godine. Ali vredecema gotov za 4 dana![]()
Nece trebati. Snaci ce se Srbi. Prosli su i gore.To ce se tek vidit
Pripremi prazne flase![]()