Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Today, the Commission allocated the €500 million foreseen under the Act in Support of Ammunition Production (ASAP). This will allow the European defence industry to ramp up its ammunition production capacity to 2 million per year by the end of 2025.

Thanks to measures already taken, European annual production capacity for 155 mm shells had already reached 1 million per year in January 2024.

Kako vas ovi na Zapadu lože da je Ukrajina gotova ,a zapad bez oružja... :rotf:

https://defence-industry-space.ec.e...ng-ramp-ammunition-production-2-2024-03-15_en

Ian Burdette pozivni znak Nasti iz Roseburga, Oregon, SAD
Nasti je dobio kartu za Bandera Express pošto ga je ruska vojska eliminisala.
Ovaj Jenki je došao u Ukrajinu u proleće 2023. i pridružio se jedinici All Fagot pod nazivom The Chosen compani.

243358a0d3c1571fd2abeebafd6bc510.jpg
c29468abf81d5be04eea64a4584252d6.jpg

Не бити Рус/Украјинац, свеједно, а доћи са оружјем у древну руску земљу, значи да си ретард. Мртви ретард.

Kako, nenadjebivi glupko...pokušaj povezati - vise oružja Ukrajini - vise lansiranja krstarećih, kinzala, iskandera, dronova, kliznih bombi svih veličina itd, itd....Mozes li savladati elementarnu logiku, pobogu Gumi...
Više Himarsa, F-16, ATACMS-a,... Jel tebi izgleda to kao više uništenih Ukra ili Rusa?

Ali ne, ravnozemljaš je uvik kontra, takva sorta. Kad nije, e onda baš je.

narod ukrajine je izabrao svoj put.
Rusi žele da ih silom i ubijanjem u tome spreče
izabrali su kolacice viki nuland koja je rekla ono njeno poznato: "f@ck eu", ali ja mislim da vi niste dobro preveli, preskoceno je "we'll", i onda je ovo prevod tih reci: syebacemo eu, karacemo eu
a ja vam kazem da to tek sledi

you've seen nothing yet:per:

izabrali su kolacice viki nuland koja je rekla ono njeno poznato: "f@ck eu", ali ja mislim da vi niste dobro preveli, preskoceno je "we'll", i onda je ovo prevod tih reci: syebacemo eu, karacemo eu
a ja vam kazem da to tek sledi

you've seen nothing yet:per:

Баш тако.

Кад буду видели да од међусобног истребљења московских и кијевских Руса нема ништа, кренула је вандализација европске економије. Очекујем да активирају мигранте и направе дар-мар по Европи.

a jel imaju dolet ti f16 do krima ako bi hrvatska posudila samo onaj aerodom, plese bese? pitam za druga samo, no ako nemaju, onda samo zaboravi da sam pitao, videce se vec neki drugi
Aerodrom se zove Franjo Tuđman
:lol:
Reci drugu da je besmiselno koristiti RH aerodrom, bolje da polijeće iz Surčina.
A znaš odakle će poslijetati? Isto kao i odakle polijeću Ukro Suhojevi, iz Ukrajine.

Не бити Рус/Украјинац, свеједно, а доћи са оружјем у древну руску земљу, значи да си ретард. Мртви ретард.
ahm, ne bih da se vredjamo ali
pridružio se jedinici All Fagot pod nazivom The Chosen compani.
fag/fagot znaci a gay man. DERPE, JEDINICA SVIH HOMOSEKSUALACA

Дакле, прекоокеански олош поново доставља муницију и наоружање. Поновиће још неко кавер срање и онда би одговор требао да буде у проглашењу Црног мора затвореним за било какве авионе и летелице, а да сам ја на њиховом месту, прегазио бих оне три балтичке републике и дао ултиматум НАТО-у да покупи флоту са Балтика а у противном бих их све послао на дно мора.

Па нека се позивају на члан 5.

Znači za onoga tko se brani od okupatora je najbolje da dobije što manje, što lošijeg oružja.
Pa ti si apsolutni genije, potvrdio Peskov.
pa da vidimo konacno te f16 kusur od argentinske kupovine, u zivoj borbi, koliko bese samo 6 aparata?
uzmimo na primer tajfun sto je otisao filipinima, pa ukre mogu da budu samo ljubomorne, ipak se ogranicavaju, nemoj u rusku dubinu, nemoij na ruske rafinerije, nemoj ovo, nemoj ono, nisu oni krivi, pa ybg jel rat ili nije?

Баш тако.

Кад буду видели да од међусобног истребљења московских и кијевских Руса нема ништа, кренула је вандализација европске економије. Очекујем да активирају мигранте и направе дар-мар по Европи.
ja ocekujem mnogo gore stvari, strahujem od mnogo mnogo goreg

Pa dobro, pusti sad semantiku i ravnozemljašenja "Ukrajina je okupirana 2014."
A Zelenskij je dobio koliko ono glasova?
Мани ме "равноземљаштва". Не гради се већим него што јеси.

2014. је извршен државни удар, забрањене су странке које су чиниле украјинску парламентарну већину, у организацији страних служби је заведена страховлада која је однела многе људске животе. Римејк Гестапоа у 21. веку.

НАКОН ТОГА НИШТА НИЈЕ ЛЕГАЛНО, НИ ЛЕГИТИМНО. Ни регуларно.

Чак и у тим околностима, Зеленски је имао апсолутно другачију кампању од потоње политичке праксе у земљи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back