Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.748
Đura ne može da ne lupa. Hvata ga nervoza.Teško. Bugarska je ušla u eu pre 17 godina, u Rusiji je i dalje veća kupovna moć i ne odlaze Rusi masovno u Bugarsku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đura ne može da ne lupa. Hvata ga nervoza.Teško. Bugarska je ušla u eu pre 17 godina, u Rusiji je i dalje veća kupovna moć i ne odlaze Rusi masovno u Bugarsku.
Bio jednom jedan africki korpus, znas li kako je zavrsio?I onda su se pojavili izvesni afrički medvedi:
Probaj.Bio jednom jedan africki korpus, znas li kako je zavrsio?
Pitam se, pitam:Bio jednom jedan africki korpus, znas li kako je zavrsio?
nitko ne želi da je sa rusima. I put Srbije je ka europiizabrali su kolacice viki nuland koja je rekla ono njeno poznato: "f@ck eu", ali ja mislim da vi niste dobro preveli, preskoceno je "we'll", i onda je ovo prevod tih reci: syebacemo eu, karacemo eu
a ja vam kazem da to tek sledi
you've seen nothing yet![]()
pa drugi put kad citirate nekog bivšeg nato admirala ili savetnika ili predsedničkog kandidata ili senatora ili zvaničnika iz brisela kako ukrajina gubi rat, setite se da su oni nemerodavniI to nam je prezentirano na engleskom, američkom engleskom...mjerodavno, nema sta...nekad tones dublje od Mastislav, Marina i Febe...sto je podvig sam po sebi...
Pitaj ga koja to valuta danas ima zlatu podlogu.Zamisli da ti netko da koferče s meleonom dolara. Bacio bi ga u kontejner jer nema zlatne podloge.
U Srborusa malko neobičan um.
amerika ima zlatnih rezervi od 8133 tonaTo je samo papir Frci.Amerika je bankrot odavno već.To što rade sada,radili su od 70-tih,izvozili su zelene bezvredne novčanice bez zlatne podloge(bez realnog pokrića) a uzimali energente.Tako i sada rade,daju Ukrajini papir i nadaju se nekom čudu,da će na neki način Ukrajina preživeti i da će im u budućnosti vraćati energentima i sirovinama.
Rakela cita izmedju redova ali jos nije usavrsio tu vestinu.Gdje to piše..
Nema mnogo ruske imovine van Rusije, nesto malo poseduju firme oligarha a drzava skoro nista, beda je to i sirotinja.Lutko bojim se da bi masa zemalja koji ne graniče sa Rusijom ovoga trena konfiscirala rusku imovinu, a Rusima dugove ne bi vratila, nije da to nisu napravili i kad se SSSR raspao.
Sto se kuso rodi, vrijeme ne ispravi.Ми смо пре свих алармирали на системску грешку, платили скупу цену, сада нека је јаки исправљају, а ми треба да преживимо и припремимо се за брзи прелазак у нову епоху која се већ назире иза тмурног хоризонта.
tako ce i rusi, ali cim u ukrajini maternji jezik bude bio avganistanski ili korejskiVecina se ovde slozila da je Amerika porazena u vecini ratova od koreje do Afganistana, dve su mogucnosti, nije nuklearna velesila ilije tvoj zakljucak pogresan.
i koji ce im moj to zlato? da nece mozda da ga ubudze u platinsku dugmad?amerika ima zlatnih rezervi od 8133 tona
rusija ima zlatne rezerve od 2333 tona
prc
Country | Metric Tons (2021) |
---|---|
South Africa | 130,000 |
Russia | 19,000 |
bas citam americke medije, i to msm, kazu svi zele u brics, i da nam je brics najoziblijniji izazov, znaci nije sala, pola sveta bas zeli sa rusima, a ne sa trulim zapadom koji je zvezda u zalasku, "napose" eu, "svatko" znanitko ne želi da je sa rusima. I put Srbije je ka europi![]()
ma lupice im sankcije, eno juznu afriku nece da poslusaju ni u medjunarodnom sudu pravdeKonfiskovace Rusija ukrajinu kao revans za oduzetu imovinu.
najpre ste se radovali što američki dolar nema zlatnu podlogu, pa kad ste se zaprepastili da amerika ima najveće zlatne rezerve na svetu a i šire, e sad nemaju kalaj, bronzu, pleh...i koji ce im moj to zlato? da nece mozda da ga ubudze u platinsku dugmad?
pazi vamo kako brics kara zapad:
Which country has the most platinum reserves?
Platinum
ili paz' ovo:
Country Metric Tons (2021) South Africa 130,000 Russia 19,000
The leading producing countries are:
jao wagnere dje me nadje, moja pesma?! AHA, brics rulez! ja kazem da se kupi platina, jer kada nama oni BRICS lupe sankcije ima se obogatimo sa platinom, a zlato hebes zlato, PLATINE CE DA ZAFALI
- South Africa (platinum, 3,965,000 oz.; palladium, 2,276,000 oz.; rhodium, 570,000 oz.)
- Russia (platinum, 600,000 oz.; palladium, 2,600,000 oz.; rhodium, 58,000 oz.)
- Zimbabwe (platinum, 488,000 oz.; palladium, 409,000 oz.; rhodium, 43,000 oz.)
ogradjujem se od svakog finansijskog gubitka, nisam fin. savet
ne volim da rastužujem decu, ali istina je najvažnija, naime banka bricsa u 80% slučajeva radi sa dolarom kao valutom, banka bricsa je prekinula suradnju sa rusijom zbog međunarodnih sankcija i putin nije smeo da se pojavi na samitu bricsa u južnoj africi zbog međunarodne poternice za izvršene zločinebas citam americke medije, i to msm, kazu svi zele u brics, i da nam je brics najoziblijniji izazov, znaci nije sala, pola sveta bas zeli sa rusima, a ne sa trulim zapadom koji je zvezda u zalasku, "napose" eu, "svatko" zna
ma znamo da ih ima, bas su ih tebi pokazali, i one svapske sto im cuvaju Za ne daj boze, i njih isto imaju u teksasu fort...kekeke, imaju moj q. razvuklo se to sve, nego ne sme da se zna moze zlatyo i 10x skuplje da bude, ali nije rec o zlatri nego o padu valute, ugasili bismo ga onda, bolje nemoj meni da verujes, jeste imamo i vise nego sto kazu, cuvamo ga kao tajnu, hehehenajpre ste se radovali što američki dolar nema zlatnu podlogu, pa kad ste se zaprepastili da amerika ima najveće zlatne rezerve na svetu a i šire, e sad nemaju kalaj, bronzu, pleh...
sve ludje od ludjeg, znaci izbacili rusiju iz bricsa, samo nisu jos promenili naziv? strasno, evo ridamo vecne volim da rastužujem decu, ali istina je najvažnija, naime banka bricsa u 80% slučajeva radi sa dolarom kao valutom, banka bricsa je prekinula suradnju sa rusijom zbog međunarodnih sankcija i putin nije smeo da se pojavi na samitu bricsa u južnoj africi zbog međunarodne poternice za izvršene zločine
Sta je tu novo? Svaki tenk moze biti unisten, oni iz africkog korpusa takodje.Pitam se, pitam:
Pogledajte prilog 1534489