Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.496
Proveli ste se lepoToliko se plašimo da je bilo 10000 dobrovoljaca za Staljingrad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proveli ste se lepoToliko se plašimo da je bilo 10000 dobrovoljaca za Staljingrad.
E, što ti bre pričaš ko da si ispao iz kruške? Ko ti je dao dozvolu da pucaš gluposti kao prase po livadi?
Оставили ме дећкиRusi vas neće moliti da im vratite, uzeće sami ono što je njihovo... Posle će biti nagovorili nas.
Јел претеко који, зна ли сеToliko se plašimo da je bilo 10000 dobrovoljaca za Staljingrad.
Preselili se u StaljingradToliko se plašimo da je bilo 10000 dobrovoljaca za Staljingrad.
pa poslali su ih da oslobađaju Niš 1944Proveli ste se lepo
Ne kontam njegovu ulogu ovdeНећу да те скидам са трона најбољег одваљивача глупости, буди сигуран.
Kako da ti objasnim da je lani iz Srbije bilo 38000 radnih dozvola...dođu vam cure ovde konobarit pa se bambusaju cilo lito sa nama, a vi ih kao dobri dečki čekate doma...kad već želiš na ovaj način razgovarat.
Nije tacno… propagandni spin nafopedofilajedno vreme je slanje zapadnih tenkova ukrajini bila putinova crvena linija nakon čega sledi nuklearni napadi na london, pariz, vatikan, berlin, tokijo i podgoricu
Svi su izginuli tamo sa Rumunimapa poslali su ih da oslobađaju Niš 1944![]()
Ne kontam njegovu ulogu ovde
Ma rasformirali su brigadu, jer ste se vi plašili osvajača Staljingrada.Svi su izginuli tamo sa Rumunima
Osvajaci Staljingrada?Ma rasformirali su brigadu, jer ste se vi plašili osvajača Staljingrada.
I to nam je prezentirano na engleskom, američkom engleskom...mjerodavno, nema sta...nekad tones dublje od Mastislav, Marina i Febe...sto je podvig sam po sebi...
imaš ovde sve ruske crvene linije i kada su pređene
puno je toga![]()
Ma da, ne brini ti za mene, ja sam već postavio svoj tron, a ti i dalje ostani na svom tronu odvlačenja pažnje, tamo si najbolji!Нећу да те скидам са трона најбољег одваљивача глупости, буди сигуран.
Toliko se plašimo da je bilo 10000 dobrovoljaca za Staljingrad.
.
Ај, не глуми веђу будалу него што јеси.
Није то био телефонски разговор типа, брате нема проблема, већ су преговори трајали неко време и све је покривено одговарајућим одлукама надлежних органа. Из те пбећане помоћи Украјина је добила 5 млрд. УСД што је ишло преко међународних институција. Неко је из Украјине још 2014. прокоментарисао, па ето толико кошта Крим...
Треба да знаш да ћеш Русе тешко ухватити на "грешку у корацима" у међународним односима. Ту су беспрекорни до бола.
Они се позивају на борбу против нацизма у Украјини који је више него очигледан чак и слепцима са запада јер повеља УН омогућује земљама победницама у Другом светском рату да интервенишу против нацистичких држава (где је између осталих набројана и Хрватска), ако дође до повампирења нацизма.
.
Čekamo da kongres zabrani i Tik Tok aplikaciju, večeras Ameri jebu i ne vade...![]()
Ma da, ne brini ti za mene, ja sam već postavio svoj tron, a ti i dalje ostani na svom tronu odvlačenja pažnje, tamo si najbolji!
Jednog dana, u živopisnom kafiću na uglu, sedela je grupa prijatelja. U jednom trenutku, jedan od njih, Marko, dobija poruku na telefonu. Čita je sa smeškom na licu i kaže: "Hvala na komplimentu." Njegovi prijatelji ga pogledaše zbunjeno, pitajući se o čemu se radi.Хвала на комплименту.
Vulkanizer sutra daje popust na prodaju cementa.Jednog dana, u živopisnom kafiću na uglu, sedela je grupa prijatelja. U jednom trenutku, jedan od njih, Marko, dobija poruku na telefonu. Čita je sa smeškom na licu i kaže: "Hvala na komplimentu." Njegovi prijatelji ga pogledaše zbunjeno, pitajući se o čemu se radi.
Marko im je onda sa osmehom ispričao kako je dobio poruku od nepoznate osobe koja mu je uputila kompliment na društvenoj mreži. "Nisam siguran ko je ovo, ali lepo je čuti pohvalu, zar ne?" rekao je sa zadovoljstvom.
Njegovi prijatelji su se nasmejali i čestitali mu na komplimentu, znajući koliko mu je to značilo. Jer, ponekad, neočekivane reči podrške mogu ulepšati čitav dan.