Је ли и то "гејм ченџер"? Колико ће да траје?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zlatno doba po Volodji.![]()
Је ли и то "гејм ченџер"? Колико ће да траје?
Jel 3 dana ili 26 sati?Traje vec 26 meseci. Rusi planirali za 26 sati da budu u Kijevu.![]()
Nađi mi post gdje sam pisao gluposti, koje ti tvrdiš da jesam??? ja sam im već u 4 i 5 mjesecu na Forum.hr govori da je to premalo i prekasno oružja, pa su me između ostalog banali. Naravno vama ne dam gušta.Da,narocito za kontraofanzivu
O,na,na,na,na,na...Traje vec 26 meseci. Rusi planirali za 26 sati da budu u Kijevu.![]()
Vadis mast sam sebi,jer ne ide.Nađi mi post gdje sam pisao gluposti, koje ti tvrdiš da jesam??? ja sam im već u 4 i 5 mjesecu na Forum.hr govori da je to premalo i prekasno oružja, pa su me između ostalog banali. Naravno vama ne dam gušta.
Kad se sitim koliko sam ratova pratio tokom svog života, neki ***** moraš naučit..a pazi na internetu imaš sve, samo moraš logiku i zdrav razum uključit. Jer pazi netko tko svaki dan po cijeli godinu prati neki rat, zna više od nekog analitičara koji možda 2-3 sata potroši na tjedan da se informira i to uglavnom iz MSM-a.
To što vas ja malo podjebajem i vadim vam mast, a što mogu kad god nešto ozbiljno napišem, članke, linkove, statistike stavim onda se cerekate ko blesavi, a ti vičeš neću čitat statistiku.
Zlikovci uvek napadaju na verski praznik!
https://ria.ru/20240420/donbass-1941079941.html
Pogledajte prilog 1534004
Traje vec 26 meseci. Rusi planirali za 26 sati da budu u Kijevu.![]()
Kako ne vadim, spomenem Wehrmacht, Istočni front, propast Rusije, odmah vam pjena ide na usta.Vadis mast sam sebi,jer ne ide.
Tebi pena ide na ukrajinski uspehKako ne vadim, spomenem Wehrmacht, Istočni front, propast Rusije odmah vam pjena ide na usta.
Pa da vam nema mene na ovoj temi, sami sebe bi uvjerili da je Ukrajina pala ima barem 12 miseci. Toliko se zastranili.Tebi pena ide na ukrajinski uspeh
Ti si se vec uverioPa da vam nema mene na ovoj temi, sami sebe bi uvjerili da je Ukrajina pala.
Kako bilo, dolaze teški dani za rusku kopnenu vojsku u Ukrajini i okolici.Ti si se vec uverio
Jedva cekam da se ukrajina vrati na 1991.Kako bilo, dolaze teški dani za rusku kopnenu vojsku u Ukrajini i okolici.
Zapadni i ukrajinski vlasnici već se mogu oprostiti od svoje imovine u Ukrajini - prije svega oni koji su kupili ukrajinsku zemlju, poput korporacije Black Rock. Ministarstvo obnove Ukrajine:
U raketnom udaru uništeni su kontejneri s poljoprivrednim proizvodima koji su trebali biti izvezeni u zemlje Azije i Afrike.
Napadnuta su dva terminala u luci Južni, specijalizirana za prekrcaj poljoprivrednih proizvoda. Jedan od terminala pripada singapurskoj tvrtki Delta Wilmar, koja u Ukrajini posluje od 2004. godine, a posjeduje i nekoliko tvornica za preradu poljoprivrednih proizvoda.
️Odnosno, ukrajinski kapitalisti će dobiti manje novca. Nema loših vijesti.
Čudno je to što u crnomorskim lukama Ukrajine, u trećoj godini rata, ima bilo kakvih proizvoda namijenjenih izvozu, koji traje sve ovo vrijeme.
Iako isto ukrajinsko ministarstvo piše da je ovo već 39. ruski napad na objekte lučke infrastrukture u regiji Odese - oštećeno je i djelomično uništeno 215 objekata, 153 vozila, 8 civilnih brodova.
Toliki je geopolitički otklon od Rusije i pomak prema Zapadu zemalja istočne Europe, da ste čak i vi kupili zapadno naoružanje i to za basnoslovnu cifru, koja je van svake pameti. Nešto što prije dvije godine nije bilo moguće ni u najluđim snovima. A ovaj otklon se ne događa jer Rusija pobjeđuje, naprotiv.Jedva cekam da se ukrajina vrati na 1991.
Tako je.Toliki je geopolitički otklon od Rusije i pomak prema Zapadu zemalja istočne Europe, da ste čak i vi kupili zapadno naoružanje i to za basnoslovnu cifru, koja je van svake pameti. Nešto što prije dvije godine nije bilo moguće ni u najluđim snovima. A ovaj otklon se ne događa jer Rusija pobjeđuje, naprotiv.
Stari bi ionako otisli na otpad, sad sve T-90Пентагон до процењује да су попунили све своје претходно уништене тенкове.......“