Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колико су Американци до сад послали помоћи Украјини?
Званично, колико видим по Гуглу, до сад је послато 75 милијарди долара. Сад је одобрено 61 милијарди.
Значи укупно 136 млрд. долара.

Иначе, процењује се да су Американци у Другом Светском Рату потрошили око 341 милијарду долара (прилагођено за инфлацију) свеукупно.
И кажу није ово Трећи Светски Рат...

Danas su ruski vojnici oslobodili i Semenovsku ;

gugl prevod; "⚡Хитно⚡Семеновку ослободили војници 1. АК⚡

Добија се информација да су војници 114. бригаде 1. АК, као резултат успешних јуришних операција, истерали непријатеља из Семјоновке у ДНР.

Предстоји рашчишћавање села, али у сваком случају украјинском гарнизону у суседном Бердихију сада такође није остало много времена.
@варгонзо"

https://t.me/wargonzo/19486

Da,narocito za kontraofanzivu
Nađi mi post gdje sam pisao gluposti, koje ti tvrdiš da jesam??? ja sam im već u 4 i 5 mjesecu na Forum.hr govori da je to premalo i prekasno oružja, pa su me između ostalog banali. Naravno vama ne dam gušta.

Kad se sitim koliko sam ratova pratio tokom svog života, neki ***** moraš naučit..a pazi na internetu imaš sve, samo moraš logiku i zdrav razum uključit. Jer pazi netko tko svaki dan po cijeli godinu prati neki rat, zna više od nekog analitičara koji možda 2-3 sata potroši na tjedan da se informira i to uglavnom iz MSM-a.

To što vas ja malo podjebajem i vadim vam mast sa Hitlerom i propašću Rusije , a što mogu kad god nešto ozbiljno napišem, članke, linkove, statistike stavim onda se cerekate ko blesavi, a ti vičeš neću čitat statistiku.

Nađi mi post gdje sam pisao gluposti, koje ti tvrdiš da jesam??? ja sam im već u 4 i 5 mjesecu na Forum.hr govori da je to premalo i prekasno oružja, pa su me između ostalog banali. Naravno vama ne dam gušta.

Kad se sitim koliko sam ratova pratio tokom svog života, neki ***** moraš naučit..a pazi na internetu imaš sve, samo moraš logiku i zdrav razum uključit. Jer pazi netko tko svaki dan po cijeli godinu prati neki rat, zna više od nekog analitičara koji možda 2-3 sata potroši na tjedan da se informira i to uglavnom iz MSM-a.

To što vas ja malo podjebajem i vadim vam mast, a što mogu kad god nešto ozbiljno napišem, članke, linkove, statistike stavim onda se cerekate ko blesavi, a ti vičeš neću čitat statistiku.
Vadis mast sam sebi,jer ne ide.

Сасвим нормално и очекивано јер иза превратничких снага које су извеле пуч у Кијеву и срушиле украјинску државност, не стоје православни хришћани, нити је власт додељена православним хришћанима.

Poslednja izmena:
🍏🍎🍐🍊

🐦‍⬛🇷🇺🇺🇦🇺🇸 Медведев: Конгрес изгласао увећање броја жртава рата у Украјини

Без обзира на 61 милијарду крвавих долара, Русија ће победити, поручио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев осврћући се на одлуку Представничког дома америчког Конгреса да одобри нови пакет помоћи за Украјину.

Медведев је такође скренуо пажњу да ће највећи део издвојеног новца усисати незасити војно-индустријски комплекс Америке.

🚀 t.me/istocni_front

❗🇷🇺 Први снимак из ослобођеног насеља Новомихаиловка од стране Оружаних снага Русије.✊🏻

GLow0iBW4AA7Y-I

🇪🇺🇷🇺 Европска унија се плаши одговора Русије на конфискацију имовине.

Представници ЕУ одбијају да конфискују руску имовину, плашећи се одговора Москве и негативних последица по Европу. О томе пише Вашингтон пост.

Лист пише да су амерички званичници на годишњем самиту ММФ-а у Вашингтону хтели да убеде своје европске колеге да искористе замрзнуте резерве Централне банке Руске Федерације за помоћ Зеленском. Међутим, стране нису успеле да постигну договор.

Како наводи Вашингтон пост, Брисел страхује да ће конфискација нарушити међународно право, нарушити поверење у евро и изазвати одлив глобалног капитала из Европе.

Истовремено, шефови земаља ЕУ су уверени да ће узвратне мере Москве највероватније пасти на ЕУ, а не на САД.

🍏🍎🍐🍊
t.me/istocni_front

Gugl prevod , neki delovi „

Рат у Украјини је изгубљен, али Холивуд и Вашингтон то не знају
Холивуд и ДЦ игноришу чињеницу да је руска војска већа него када је почео рат и да Украјина не може да прати

.....Ипак, руска ратна машина наставља да производи шокантну количину ратног материјала, било сама или уз помоћ Кине. Пентагон до тачке процењује да су попунили све своје претходно уништене тенкове.......“

„ ....На несрећу Запада и њихових пропагандних напора, руски народ у великој мери гледа на овај рат као на рат у коме су НАТО снаге агресори — и углавном подржавају Путинов план да их заустави....."

Zapadni i ukrajinski vlasnici već se mogu oprostiti od svoje imovine u Ukrajini - prije svega oni koji su kupili ukrajinsku zemlju, poput korporacije Black Rock. Ministarstvo obnove Ukrajine:

U raketnom udaru uništeni su kontejneri s poljoprivrednim proizvodima koji su trebali biti izvezeni u zemlje Azije i Afrike.

Napadnuta su dva terminala u luci Južni, specijalizirana za prekrcaj poljoprivrednih proizvoda. Jedan od terminala pripada singapurskoj tvrtki Delta Wilmar, koja u Ukrajini posluje od 2004. godine, a posjeduje i nekoliko tvornica za preradu poljoprivrednih proizvoda.

⭐️Odnosno, ukrajinski kapitalisti će dobiti manje novca. Nema loših vijesti.

Čudno je to što u crnomorskim lukama Ukrajine, u trećoj godini rata, ima bilo kakvih proizvoda namijenjenih izvozu, koji traje sve ovo vrijeme.

Iako isto ukrajinsko ministarstvo piše da je ovo već 39. ruski napad na objekte lučke infrastrukture u regiji Odese - oštećeno je i djelomično uništeno 215 objekata, 153 vozila, 8 civilnih brodova.

Јаки играчи, били морални или монструми, знају шта је злато нове епохе. То је ПЛОДНА ЗЕМЉА, храна и вода. Зато су циљали Украјину и пучирали власт и од агресвине шовинистичке и неправославне мањине направили прокси мајмуне да ратују за њихове интересе.

Зато је изгласана она помоћ, јер они не могу преживети пораз у Украјини.

Једноставно, они немаку план "Б", а иза хоризонта долази план "Z".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back