Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.984
Ма пицика је генија за вожњу у рикверц. Завезаних очију.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма пицика је генија за вожњу у рикверц. Завезаних очију.
ovo je moskvaUkri nezadrživo napreduju, doduše VVS malo zahebava, onako, tu i tamo:
Pogledajte prilog 1534347Pogledajte prilog 1534348Pogledajte prilog 1534350
Zamisli da ti netko da koferče s meleonom dolara. Bacio bi ga u kontejner jer nema zlatne podloge.To je samo papir Frci.Amerika je bankrot odavno već.To što rade sada,radili su od 70-tih,izvozili su zelene bezvredne novčanice bez zlatne podloge(bez realnog pokrića) a uzimali energente.Tako i sada rade,daju Ukrajini papir i nadaju se nekom čudu,da će na neki način Ukrajina preživeti i da će im u budućnosti vraćati energentima i sirovinama.
Ne funkcioniše to na taj način.Lepo sam ja napisao ali ti nisi razumeo.Gadafi je razumeo pa je otišao na onaj svet.Američki dolar je vredan tebi i meni ali ne i državi u smislu realne vrednosti.Zato USA i koristi monopol sile da ga gura u države bogate sirovinama i energentima,i država koja to neće dobije obojenu revoluciju.Daju papir a uzimaju nešto pravo,opipljivo,vredno.Zamisli da ti netko da koferče s meleonom dolara. Bacio bi ga u kontejner jer nema zlatne podloge.
U Srborusa malko neobičan um.
Mislis da se ukrajina vraca na granice iz 91?
To što na zapadu vladaju budale ne znači i da je na istoku tako.jedno vreme je slanje zapadnih tenkova ukrajini bila putinova crvena linija nakon čega sledi nuklearni napadi na london, pariz, vatikan, berlin, tokijo i podgoricu
nateraše čoveka da lažeTo što na zapadu vladaju budale ne znači i da je na istoku tako.
Već je simptomatično... svaki drugi post pominješ onanisanje...zvuči kao poziv u pomoć, ali forum nije mesto gde ćeš naći dobrog psihoterapeuta.Manji nego da onanises na botoksiranka i njegovu agresiju na susednu zemlju.![]()
Tužan trenutak za rusofile...
ЛаХко им се курчити кад знају да Руси немају намјеру да их згазе. Мада, коло среће се окреће... Можда им се "посрећи".To ovako treba:
Stoji Estonac do Estonca,
mi smo braća sviiiiiiiiiiii,
Nećete u Talin, Narvu,
dok smo źivi miii.
Ćujte ruski dobrovoljci,
bando orkoviiiiiiiii,
Stići će vas naśa ruka,
I u Rusiji.
Stići će vas boźja pravda,
to bar NATO znaaaaaaa,
Sudit' će vam bojovnici,
iz cijelog Baltikaaa.
njima je cilj da iscrpe neprijatelja, prvo da amerika, britanija, poljska, francuska, turska, grčka, makedonija, švedska australija, kanada, japan, crna gora, estonija, novi zeland, meksiko, južna koreja, njemačka... potroše sve svoje resurse u ukrajini pa će krenuti lagano napredKad Rusi uzimaju Odesu? Nece valda pre Harkova?
A botoksirani vrtni patuljak?To što na zapadu vladaju budale ne znači i da je na istoku tako.
Onih par Atacamsa im je razbucalo cijelu bazu na Krimu...Tužan trenutak za rusofile...
Suza suzu prati, grčevi u stomaku..
Kako bi se ti ponašao na njegovom mestu?nateraše čoveka da laže
ja sam čovek od reči, lansiro bi nuklearkeKako bi se ti ponašao na njegovom mestu?
Stiže nova pošiljka raketa vrlo brzo.Onih par Atacamsa im je razbucalo cijelu bazu na Krimu...![]()
A svi su za otpis ionako.Stiže nova pošiljka raketa vrlo brzo.
Toga barem ima ...