Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cujte ruski dobrovoljci,🤨...necete u Tallin dok smo zivi mi👉💪💪
Estonci, Spartanci sjevera💪
To ovako treba:

Stoji Estonac do Estonca,
mi smo braća sviiiiiiiiiiii,
Nećete u Talin, Narvu,
dok smo źivi miii.

Ćujte ruski dobrovoljci,
bando orkoviiiiiiiii,
Stići će vas naśa ruka,
I u Rusiji.

Stići će vas boźja pravda,
to bar NATO znaaaaaaa,
Sudit' će vam bojovnici,
iz cijelog Baltikaaa.

Posle vise od 300 milijardi, 60 milijardi im nece znaciti nista. Ne postoji nista sta moze da pomogne Ukrajini. Bukvalno nista.
Mogu da izglasaju i 600 milijardi i trilion ako hoce. To nece promeniti sudbinu Ukrajine.
Rusi pobedjuju i pobedice na kraju .
to je samo papir...papirom ne možeš dobiti onoga čega nema...u biti oni financiraju ukrajinu od vrha do dna...od plaća čistačice do plaća savjetnika zelenskog.

🇺🇸🇺🇦🏴 Наставак финансирања Украјине додатно ће уништити читаву генерацију Украјинаца и представља срамоту за америчку владу, изјавила је у суботу конгресменка Марџори Тејлор Грин. Према њеним речима, 70 одсто Американаца је против да се Кијеву обезбеди нови финансијски пакет.

„Да ли заиста подржавате Украјину Каква је то подршка за америчку владу“, додала је конгресменка?

❗ Мир у Украјини се не уклапа у пословни модел америчких власти, због чега власти САД не позивају на прекид сукоба, каже конгресменка Грин.

"Никада нећете чути да неко позива на мир. Мир је последње што Вашингтон жели јер се не уклапа у његов пословни модел... Какав одвратан пословни модел", рекла је она Конгресу у суботу.

Ma najbolje je da se sankcije cijelog svijeta uvedu Ukrajini, onda je ne bi uništili.
Kalav si ti pajac.

meni ono što je zanimljivo da u americi današnju rusiju povezuju sa fašiizmom i nacionalizmom i to državu koja njeguje sve različitosti 140 naroda,poštuje njihove običaje i kulturu,jezik...dok ukrajinu koja je izrazito nacionalistička,fašistička koja zabranjuje ruski jezik,zabranjuje rusku kulturu prepoznaju kao internacionalnu demokratsku državu...šizofrenija

giphy.gif

"Наставак финансирања Украјине додатно ће уништити читаву генерацију Украјинаца и представља срамоту за америчку владу"

Da, obično dodatno uništiš onoga koga financiraš. Hajde da mene financiraju sa 61 meleonom dolores, pa da me dodatno unište.
U Rusa malko neobičan um.

A šta točno Putin ima s time da država X želi dati pare državi Y?
Jel daje ili uzima pare od Rusije?
Ne. Dakle?
To je samo papir Frci.Amerika je bankrot odavno već.To što rade sada,radili su od 70-tih,izvozili su zelene bezvredne novčanice bez zlatne podloge(bez realnog pokrića) a uzimali energente.Tako i sada rade,daju Ukrajini papir i nadaju se nekom čudu,da će na neki način Ukrajina preživeti i da će im u budućnosti vraćati energentima i sirovinama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back